Şimdi Ara

Pokken Tournament 2016'da Wii U'ya Geliyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •        Tekken geliştiricisi Bandai Namco tarafından geliştirilen Pokken Tournament bildiğiniz gibi sadece Japonya'daki arcade cihazlar için duyurulmuştu. Buna rağmen yoğun bir oyuncu kitlesi ilerleyen zamanlarda oyunun Wii U'ya geleceğini düşünüyordu. Beklenen gerçekleşti ve yapımcı ekip oyunun Wii U'ya geleceğini duyurdu.
     
           The Pokemon Company,  Boston'da düzenlenen Pokemon World Championships etkinliğinde oyunun dünya genelinde Wii U'ya çıkacağını duyurdu. Oyun için verilen çıkış aralığı ise önümüzdeki yılın ilkbahar mevsimi.
     
           Oyun için yayınlanan yeni tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oynanış görüntülerinden oluşan bu videoda oyunda yer alacak Pokemonların yanında yeni dövüşçümüz Pikachu Libre'yi de görüyoruz.
     








  • acaba benim manyak pokemonum Primeape varmı merak ettim şimdi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yaşasın benim wii u var :) Öyle yatıyor yumuşak yumuşak. Milyonlarca datayı okuyacak pokemonlar çıkacak. Kuran çarpsın Lethal var.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: atsuma

    Yaşasın benim wii u var :) Öyle yatıyor yumuşak yumuşak. Milyonlarca datayı okuyacak pokemonlar çıkacak. Kuran çarpsın Lethal var.


    şimdi çarpilacan:D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yalan yok bizde. Kuran çarpsın lethal var :)
    Pokken Tournament 2016'da Wii U'ya Geliyor!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: atsuma

    Yalan yok bizde. Kuran çarpsın lethal var :)
    <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/267462/0a5ac9a4-9d67-4855-9393-8d1ba6f910cf.jpg" target="_blank" data-href="https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/267462/0a5ac9a4-9d67-4855-9393-8d1ba6f910cf.jpg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/267462/0a5ac9a4-9d67-4855-9393-8d1ba6f910cf.jpg" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklayın</td></tr></tbody></table>


    whitebeard pirates :D Forever OP Ürünü nereden aldığını sorabilirmiyim elmascığım :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Play asia dan sipariş vermiştim. Bandai orjinal.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.