Arkadaşlar ben oyuna yeni başladım ve çoğu şeyiz çözemedim burda bilgisi olanlar yardim ci olursa sevinirim. İlk olarak Dark-Shniy-Mystc-Ancident pokemonlar ne işe yarar diğerlerinden farklari neler.
dark-shiny-mystic-ancient diğer pokelerden daha nadir çıkar daha değerlidir ve farklı özellilere sahiptirler.
Dark-daha fazla vurur. Shiny-daha fazla cana sahiptir. Ancient-daha fazla defans yapar. Mystic-bazı vuruşları etkisiz hale getirir.
Peki bende şu an pek çok o değişik pokelerden var 100 LV Ancident Charizard var.
Bende şu pokeler var
Ancient Charizard Ancient Ducklett Ancient Roggenrola Dark Alomomola Dark Barboach Mystic Blastoise Mystic Mantyke Mystic Poliwhirl Shiny Emolga Shiny Lickitung Shiny Trubbish Shiny Vulpix
Bunlardan hangilerini kassam işime daha çok yarar.Efsane veya daha güçlü pokeleri nasil elde edebilirim. Yada oyunda güçlü pokeler hangileridir nerden bulabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: nascarTR
Peki bende şu an pek çok o değişik pokelerden var 100 LV Ancident Charizard var.
Bende şu pokeler var
Ancient Charizard Ancient Ducklett Ancient Roggenrola Dark Alomomola Dark Barboach Mystic Blastoise Mystic Mantyke Mystic Poliwhirl Shiny Emolga Shiny Lickitung Shiny Trubbish Shiny Vulpix
Bunlardan hangilerini kassam işime daha çok yarar.Efsane veya daha güçlü pokeleri nasil elde edebilirim. Yada oyunda güçlü pokeler hangileridir nerden bulabilirim.
Vortex biraz saçma örneğin tüm pokemonlar (shinyleri ayrı tutuyorum) 400 HP'ye sahip.Aynı tür olamamak şartıyla istediğini kasabilirsin.Efsane bulman önce önce Gym liderlkerini ve Battle Frontier'i bitirmen lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH
quote:
Orijinalden alıntı: nascarTR
Bende şu pokeler var
Vortex biraz saçma örneğin tüm pokemonlar (shinyleri ayrı tutuyorum) 400 HP'ye sahip.Aynı tür olamamak şartıyla istediğini kasabilirsin.Efsane bulman önce önce Gym liderlkerini ve Battle Frontier'i bitirmen lazım.
sen sormadan ben söyliyim eventlere gerek yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme