Şimdi Ara

Pokemon Unite Yarın Mobil Cihazlara Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Pokémon’un ilk takım tabanlı stratejik savaş oyunu Pokémon UNITE, 22 Eylül 2021 tarihinde mobil aygıtlar için çıkıyor. Tamamen ücretsiz olup isteğe bağlı oyun içi satın alımlar1 içeren Pokémon UNITE, App Store ve Google Play’den indirilebilecek. Fransızca, Almanca, İtalyanca ve İspanyolca dil desteği de yarından itibaren hem Pokémon UNITE’ın mobil versiyonunda hem de ücretsiz indirilebilir güncelleme vasıtasıyla Nintendo Switch versiyonunda mevcut olacak.
     
    Ayrıca çok yakında çıkacak yepyeni mücadele bileti, Pokémon Eğitmenlerine sunulacak. Eğitmenler Nintendo Hesaplarını veya Pokémon Eğitmen Kulübü hesaplarını bağlayarak Pokémon UNITE kayıt verilerine hem Nintendo Switch™ üzerinden hem de mobil aygıtlarından erişebilecek.
     
    Beş milyonun üzerinde ön kayıt alan mobil aygıt çıkışını kutlamak için, Pokémon UNITE’ın mobil versiyonundaki oyun içi etkinliği 31 Ekim Pazar, TSİ 18:59’a kadar tamamlayan tüm Eğitmenlere ön kayıt kampanyası dahilinde şu ödüller verilecek: 1000 Aeos bileti, Pikachu2 için Unite lisansı ve Pikachu için Festival Stili adındaki özel Parlak Giysi.3 7,5 milyon ön kayıt sayısına ulaşıldığı takdirde Eğitmenler 1000 Aeos bileti daha alacak!
     
     
     
    Mücadele bileti Galaktik Hayalet 094 yarın başlıyor

    Yeni mücadele bileti Galaktik Hayalet 094, Pokémon UNITE’ın mobil çıkış tarihi olan 22 Eylül Çarşamba günü başlıyor. Bu yeni mücadele bileti, oyuna uzay temalı öğeler getiriyor. Oyuncular günlük ve haftalık görevleri tamamlayarak mücadele bileti seviyelerini yükseltebilecek ve seviyelerine özel ödüller alabilecekler. Ayrıca premium bilet satın alan oyuncular daha fazla ödül alabilme şansına sahip olacak.

    Karşınızda Unite takımları

    Unite takımları adındaki yeni özellik 22 Eylül Çarşamba, yani yarın, oyunun mobil ve Nintendo Switch versiyonlarına eklenecek. Bu yeni özellik sayesinde Eğitmenler kendi takımlarını yaratabilecek veya var olan takımları arayıp diğer oyuncularla birlikte bu takımlara katılabilecekler. Ayrıca çeşitli takım etiketlerini seçerek kendilerine benzer Eğitmenleri kolayca bulabilecekler.

    Zeraora’nın Unite lisansını almak için özel görevleri tamamlayın

    Oyunun Nintendo Switch versiyonunun çıkış bonusunu kaçıran Eğitmenler, 22 Eylül Çarşamba’dan itibaren özel bir görev ile Zeraora’nın Unite lisansını kazanmak için yeni bir şansa sahip olacak. Halihazırda Zeraora’nın Unite lisansına sahip ola oyuncular ise Aeos parası alacak.
     
    basın bülteni




  • yeni başlayacaklar zeraorayı kaçırmasın en iyi jungler

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.