Şimdi Ara

Pokemon GO sayesinde Asosyallikten kurtuldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba büyüklerim küçüklerim ve dostlarım çocukluğumun çizgi filmi(anime) bu günleri tekrar görmek beni mutlu ediyor.Sanırım bir hafta oluyor oyuna başlayalı...Asosyal biri olarak.Şu 3-4 sene hep arkadaşlarımla LoL Dota ve CS GO oynadım.Ve bıktım abi gerçekten bıktım.Ben bir işte çalışıyorum ve günümün sekiz buçuk saatini işte geçiriyorum ve geri kalanını da oyunlarla vakit geçiriyorum.Küçüklüğümden beri hep koşucu ve gezgin olmayı hayal etmişimdir.Ama nedense hep üşengeçliğimle bir türlü kalkıp ne spor yapabildim.Ne de İstanbul'umu gezebildim.Hep içimde kaldı ve sürekli her şeyi erteliyorum.Odam dağınık olduğu halde bile hiç düzeltmiyorum.Bir ay sonra anca düzeltiyorum.Hayattan soğumuşum.Canım hiç bir şey yapmak istemiyor.Bu oyun çıktıktan sonra bende oynamaya karar verdim.Artık bir amacım oldu yani sonunda.

    İzinli günlerimde uzun bir yolculuk yapmaya başladım. İstanbul Yeşilpınar'dan Beşiktaş sahiline kadar hem yürüdüm hemde koşu yaptım.Sadece altı saatimi aldı.Pokemonları yakalamakla uğraşmasam 3-4 saatte ulaşırdım herhalde...Toplamda ya 17 yada 21 km yürümüşüm ve 1000 kalori uçup gitti.He tabi telefonun şarjıda gidiyor.Büfe'den şarjı doldurup öyle yoluma devam ediyorum.Pokestopların yerlerini çok iyi düşünmüşler.Hayran kalıyorum ve şaşırıyorum da.Bayağı bir yeni mekanlar öğrendim.Yani bana göre yeni ._.Ben hayatımda hiç Beşiktaş'a gitmedim ve pişmanım gitmediğime.O kadar güzel yerler var ki, anlatamıyorum...Hala da etkisindeyim.Vodafone arena stadını görünce şaşırdım.Dolmabahçeyi bir yarım saat inceledim.Abi gerçekten şaşırarak sevinerek ve hayran kalıyorum.Çocuk gibi gülüyorum nedense bunlar size basit gelse de bana çok zor geliyor.Bir kendi ilçeme bakıyorum.Birde buraya devasa bir fark var.Her neyse güneş konusunda hiç rahatsız olmuyorum.Aksine gölgeye geçtiğim zaman işte o zaman üşümeye başlıyorum.Nedense güneş bana çok çok iyi geliyor.Enerjimi artırıyor desek yeridir.Evet terliyorum ama bunu dert etmiyorum.Bir yerde lavaboda elimi yüzümü yıkayıp yoluma yine devam ediyorum.Beşiktaş sahilindeki insanları görünce gözlerim yaşarıyordu.Abi neredeyse 150 kişi vardı...Akşam olmasına rağmen 150 kişi oturmuş bir yandan sohbet bir yandan oyun oynuyorlar.

    Artık planlı çalışıyorum.Odamı düzeltiyorum.Erken yatıyorum erken kalkıyorum.Güneşin doğuşunu izleyerek koşu yapıyorum.Sanırım bu oyun bu konuda bana çok yardımcı oluyor. Hile olsun veya olmasın önemli olan benim birşeyleri başarabilmem.Size saçma gelebilir böyle şeyler.Ama bana gelmiyor.Belki de ben çok hayalperestim.







  • Kendini kandırıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devam et dostum. insanlarla kaynaş. biz de adanada pokestoplarda oturup topluca muhabbetler sohbetler ediyoruz hatta bazen birlikte yemek yemeye gidiyoruz 15 20 kişi. çok eğlenceli ve sosyal bi oyun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.