Şimdi Ara

Pokemon Go için rüzgar tersten esmeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pokemon Go için rüzgar tersten esmeye başladı
    Yayınlanmasıyla birlikte çok kısa bir süre içerisinde adeta ortalığı kasıp kavuran Pokemon Go kan kaybetmeye başladı. Tüm zamanların en hızlı büyüyen uygulaması olan ve ilk ay 200 milyon dolar gelir elde ederek rekor kıran yapım artık oyuncuları sıkmaya başladı.

    Ayrıca Bkz.Volkswagen'da kriz büyüyor: Golf'ün üretimi durduruldu 
    Apptopia’nın araştırma verilerine göre temmuz ayının ortalarında 45 milyon kullanıcı (haftada en az bir kere oyuna giren) ile pik noktasını gören Pokemon Go ayın ortalarından itibaren düşüşe geçti. Yaklaşık yüzde 23 oranında gerileyen yapım 15 milyon oyuncusunu kaybederek 30 milyon kullanıcı seviyesine geldi. Özetle oyuna bir hevesle başlayan kitle Pokemon Go’dan uzaklaşarak yerini fanatiklere bıraktı.
     
    Pokemon Go için rüzgar tersten esmeye başladı 
     
    Aslında bu gerileme mobil oyunların genelinde görülüyor. Öyle ki Verto Analytics’in verilerine bakılırsa popüler oyunların büyük bölümü yayınlandıktan sadece bir hafta sonra, uygulamayı indiren kullanıcıların yüzde 30'unu elinde tutabiliyor. Yüzde 15 oranındaki kullanıcı grubu ise aradan bir ay geçmesine rağmen oyunu oynamaya devam ediyor.

    Tüm bu gerilemelere rağmen Niantic ve Nintendo’ya Amerika’da günlük 2 milyon dolar kazandıran Pokemon Go’nun gerilemeyi durdurabilmesi, en azından yavaşlatabilmesi için şüphesiz oyunda önemli yenilikler yapması gerekiyor.







  • Angry birds,candy Crush. Günümüzde herşey gibi oyunlarda hızla tüketiliyor,olması gereken olmuş yani bir yerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet normal şaşırtıcı bir durum değil. Bu hep böyleydi. İlk zamanlarında Angry Birds nasıldı çılgınlık boyutundaydı. Şimdi oynayan yok. Birkaç ay sonra büyük bir bölüm daha oynamayı bırakacak.

    O değil de millet oyunu eskitti daha adamlar oyunu resmi olarak Türkiye'ye sunmadılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 23 Ağustos 2016; 20:01:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acemice davrandılar. Kısa sürede sunucu sorunlarını çözüp tüm dünyaya açılmaları gerekiyordu. Oyunu çok sığ bir şekilde bıraktılar gereken güncellemeler gelmedi. Başka yönetimle bu oyun çok daha uzun soluklu olabilirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle şeylerin birden popüler olmasını sevmiyorum. Kullanacağım varsa da kullanmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Popüler sözcüğüne kıl oluyorum. İhtiyacım olan bir eşya bile olsa kullanmıyorum. Bir çok insanın yöneldiği olay ve nesnelerin doğru ve ihtiyaç olarak görülmesi yanlış. Büyük olasılıkla ihtiyaç duymadığım bir olay olduğunu da anlamış oluyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bkaakco

    Böyle şeylerin birden popüler olmasını sevmiyorum. Kullanacağım varsa da kullanmıyorum.

    Aynen öyle. Böyle popüler olan oyunları indireceğim varsa vazgeçiyorum. Angry Birds hele hele Flappy Birds gibi oyunlara şuan konusu geçtiği zaman dudak bükülüyor. Eskimeyen oyun yoktur. Birde bu telefon oyunuysa birazdaha çabuk bıkıyor insan. Her saniye ulaşabiliyorsun o oyuna. Sıkılmaman için aksiyon veya yenilik olması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil oyunlar bir hevesti geçti. Özellikle hardcore oyuncular için konsol ve pc nin yerini almaları şu haliyle imkansız. Tek şansları exclusive yapımlarla oyunları oturma odasına getirmeleri. O da şu an için pek mümkün görünmüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E ne olacakti ya? Merak edip hic kurmadim bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef, anlık olarak tad veren bu oyunlar, uzun sürede sıkıcı oluyor. Her şey böyle değil mi biraz...

  • Hileyi engelleyemediler oyuna yeni birşey ekleyemediler normal böyle olması. Nintendo bu oyunu mobil platformda deneyimli Supercell gibi firmalarla çalışarak oyunculara sunmalıydı

  • Hani bi atasözümüz vardır ya "Tez koşan atın b*ku seyrek düşer" diye... Popüler kültürün hızına yenik düşmesi normal.
  • buraya kadar gelmesi bile büyük başarı.

  • Su oyunu adam akilli oynayip telefonu sarj etmeden gunu bitiremezsiniz hele gps su gibi emiyor bataryayi al size oyuncu kaybetmesinin nedeni

  • Onlardan biri de benim. :) Yürüyorum pokemon çıkıyo, yakalıyorum.


    Bu kadar, başka bi numarası yok oyunun. :) Pokemon yakalama oyunu. Top atıyosun falan.

  • Ben de oynuyordum. Sonra baktım bir sürü hilesi çıktı. Adam bilgisayarına Android kuruyor. Bir de fake GPS. Oturduğu yerde, istediği yerde çıkıyor. Niye oynayayım ki...

  • demiştim

  • Pokemon'un P'sinden anlamayan, Aaa millet oynuyor ben de oynayım diyenler bırakmaya başladığı için mutluyum. Pokemon'u seven ve ilgilenen adam zaten konsolundan ana oyunlarını oynar, o oyunlar da öyle kolayca tüketilecek oyunlar değildir. Pokemon GO zaten zevk amaçlı oynanacak bir oyun. Şimdi 2.nesil ve daha sonraki nesiller eklensin de zevki artsın.

  • lvl 39 olduk onlarca %100 iv'li 3500 cp'li pokemon topladık haliyle banlanınca oyunu baştan oynama hevesi kaçtı .Bu konuda oyuncular kadar niantic de suçlu, en baştan banlayıp botları engelleyecekti.Botçular hesap id'lerini verip iyi para kazandı bu işten.

  • kaybettiği gerçek oyuncu değil. Bot'çular bir daha oynamamak üzere banlanıldı. geçen bana da mail geldi ban atıldı diye. işin tuhafı arkadaş bişi olmaz dedi bir saatlik çar kasmanın sonucunda ban yedim. daha da oynamam.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.