Şimdi Ara

Pokemon Duel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pokémon Duel, daha önceki "Pokémon Trading Figurine Game - Pokémon Figür Oyunu"ndan ilham alınarak oluşturulmuş ücretsiz bir mobil strateji oyunu. Kesintisiz bir internet bağlantısı gerektiren oyunda, Pokémon figürlerinden oluşan takımınızla oyun tahtasında diğer oyuncularla, arkadaşlarınızla ya da bilgisayara karşı maç yapabiliyorsunuz. Oyunun amacı rakibiniz sizin hedef noktanıza ulaşmadan rakibinizin hedef noktasına ulaşabilmek. Dolayısıyla oyun felsefenize göre göre ofansif ya da defansif bir taktik yürüterek rakibinizi alt etmeye çalışıyorsunuz.

    Her bir Pokémon figürünün kendisine ait farklı güçleri ve tahtada atabileceği adım sayısı mevcut. Pokémonların atakları ise kendilerine ait bir çarkta belirli ve iki Pokémon arasındaki savaş bu çarkların çevrilmesiyle, yani rulet tarzı bir mantıkla yürüyor. Daha güçlü Pokémonların çarklarındaki atak puanları da daha yüksek.

    Pokémon figürleriniz yanında, maç sırasında Pokémonlarınızı güçlendirmek ya da çeşitli hamleler yapabilmek için kullanabileceğiniz kartlar da bulunuyor.

    Herkese iyi eğlenceler...





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quduz_qunduz -- 4 Mayıs 2017; 21:55:43 >



  • Ben bir şey sormak istiyorum.Eskiden telefonumda oyunu çok rahat oynayabiliyordum.Bir gün Google Play Store'da oyunun güncellemesi vardı.Ben de güncelledim.Ardından oyuna girdiğimde bir sorun çıkmadı.Ama daha sonra oyuna girdiğimde ana menüde takılıp kaldı.Hiçbir şeye tıklayamıyordum.Sonra birkaç kez daha oyuna çıkıp girmeyi denedim.Yine aynı sorunla karşılaştım.Sonra oyunu kaldırıp bir daha yüklemeye çalıştım.Oyunu indirdim ama bu sefer açılışta dil seçiminde takılıp kaldı.Yardım ederseniz sevinirim.

    (Ne güzel hesap vardı 3 tane EX gitti)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.