Şimdi Ara

Pokemon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 3ds e galiba 3 jenerasyon X/y , Omega/Alpha ve Sun/Moon olarak pokemon cikmis. Bunlarin hicbirini onceden oynamadim. Eskiler hala oynanir mi yoksa yeniden mi baslamak lazim? Bir de Sun ve Moon un ne farki var?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Eskiler hala oynar mı yeniden başlamak derken orayı anlamadım. Sürüm farklılıklarını şöyle açıklayayım. Bazı Pokémonlar sadece Sun'da bulunurken bazıları sadece Moon'da bulunuyor. Oyunda Pokédex'i ℅100 tamamlamak için ya başka birinden o Pokémonları trade edeceksiniz ya da iki oyunu da alıp Pokébank ile tamamlayacaksınız. Onun dışında bazı kıyafetler,bazı trainerlar farklı ama oyunun hikayesini etkileyecek önemli bir fark yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muccos

    Eskiler hala oynar mı yeniden başlamak derken orayı anlamadım. Sürüm farklılıklarını şöyle açıklayayım. Bazı Pokémonlar sadece Sun'da bulunurken bazıları sadece Moon'da bulunuyor. Oyunda Pokédex'i ℅100 tamamlamak için ya başka birinden o Pokémonları trade edeceksiniz ya da iki oyunu da alıp Pokébank ile tamamlayacaksınız. Onun dışında bazı kıyafetler,bazı trainerlar farklı ama oyunun hikayesini etkileyecek önemli bir fark yok.

    Tesekkurler hocam. Peki mesela ben Sun alsam, moon olan birisiyle online versus oluyor mu? Bir de siz o zaman baslanacak ise direkt sun/moon dan baslayin diyorsunuz anladigim kadariyla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Birisiyle online savaşacaksanız Sun/Moon ayrım yapılmıyor ama atıyorum sizde Sun var gidipte Omega Ruby sahibi olan biriyle online savaş yapamıyorsunuz. Şu ana kadar hiç Pokémon oyunu oynamadıysanız sizi daha kolay alıştırması için X/Y - Omega Ruby/Alpha Sapphire - Sun/Moon istediğinizden başlayabilirsiniz. Oyun hikayeleri bağımsız kısmen(eski oyunlardan bir kaç karakter, referans var ama). Eğer oyunu severseniz serinin diğer oyunlarını da oynamak isterseniz kronolojik sıra ile gidersiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muccos kullanıcısına yanıt
    Cevaplar icin tesekkurler hocam. Eskiden emulatorle fire red oynamistim. Oyun vaya guzeldi ama takas ve online olsa coook daha iyi olur demistim. Sirf bunlari oynamak icin konsol alicam gibi duruyor. Kolay gelsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    hikaye için her neslin bir oyununu oynayın. amacınız güncel ve online deneyim ise sadece sun ve ya moon alın. sakın ikisini birden almayın. zaten sun alsanız moon u olan biriyle trade yaparak pokemonlarınızı çok rahat tamamlarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.