Şimdi Ara

Pokémon Oyunları Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
3
Favori
10.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gokg kullanıcısına yanıt
    İlk nesil oyunlarda Mew'i oyun içi elde edebilmenin bir yolu yok (glitch hariç). Onun dışında belli yerlerde takas yapılmış ve bazı dergiler tarafından dağıtılmış. Onda da kartuşu dergiye gönderiyorsun. Onlar takas yapıp kartuşu sana geri gönderiyor. Bu olaydan dolayı VC tarafında da eklenebilecek bir şey değildi Mew. Ancak VC için Mew 22 Kasım 2016'da İngiltere'de Nintendo UK'ın Pokémon Sun ve Moon'un çıkışına özel yaptığı bir etkinlikte -ki biletler oldukça sınırlı bir adetteymiş- "sadece" 5 saat boyunca dağıtılmış. Etkinliğe bilet bulup o 5 saatte alabiliyorsan alıyorsun o kadar. Onun dışında araştırmama göre "alın hepinize Mew" tarzında bir şey gerçekleşmemiş.
    https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/List_of_European_language_event_Pok%C3%A9mon_distributions_in_Generation_I

    Ancak forumlarda birisi bu dağıtımlarda alınmış Mew'i paylaştı. Kartuşun bataryası bitmeden oyununun kayıt dosyasını çıkartmayı başarmış. O kayıtlı oyundan takas ederek ilk nesil için gerçek bir Mew elde edebiliyorsunuz. İlgilenen varsa diye link atayım :
    https://digiex.net/threads/pokemon-gen1-legit-yoshirb-mew-from-1999-toysrus-distribution-red-blue-yellow-download.14648/

    Celebi'yi de Gold/Silver'da yakalamıyorsun. Etkinlikte kapabilirsen alacaksın başka yolu yoktu. En azından -her ne kadar sadece Japonya'da olsada- Crystal'a koydularda öyle yakalayabiliyordun.
    https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Event_Pok%C3%A9mon
    -----------------------------------------------------------------

    Ben etkinlikleri bu şekilde eklemelerinden gayet memnunum. En azından yapamadığımız etkinlikleri gerçek anlamda yapabiliyoruz. Switch'e mi çıkarırlar bilemiyorum artık da şahsen Switch'e ben -eğer Gamecube oyunlarını getirirlerse- Colosseum ve Gale of Darkness'ın gelmesini istiyorum. Switch'le Gen 8 gelene kadar gayet güzel giderler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muccos -- 29 Ocak 2018; 21:22:12 >




  • Pokemon sylveri e shoptan alarak celebiyi elde etmiştim, ultra suna aktarmak da güzel bir olay, bu aydan itibaren efsane pokemonlari gamestop gibi yurtdışı satış bölgelerinde codela veriyorlar , ama bize yok tabi ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matraxzalim M kullanıcısına yanıt
    Reddit'e kod dağıtanlar oluyor bazen alabilirseniz öyle almaya çalışın. Şahsen dağıtılacaklardan Shiny Zygarde dışında ilgimi çeken yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • r/pokemon'da aylık olarak kod bağışı konuları oluyor. Şubat linki:https://www.reddit.com/r/pokemon/comments/7utmhu/february_code_giveaway_megathread/

    Kodlar henüz taze olduğundan kolay kolay düşmez muhtemelen, insanlar paket paket alıp takas için depoluyor. Ama son kullanma tarihi yaklaştığında (ki bu Dialga/Palkia için 23 Mayıs) millet elinde kalanları dağıtmaya başlıyor. Bu zamanlarda bu konuları yoklamakta yarar var

    Ekleme: NTSC kodları A ile, PAL kodları E ile başlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 8 Şubat 2018; 23:12:35 >




  • Yaklaşık bir haftadır ara ara denememin sonucunda HomePass'e tekrar bağlanabildim, Dialga/Palkia kodu yayınlanıyordu ilgilisine duyrulur. Bu arada resmi Pokemon sitesinde bir efsanevi listesi var (link). Bu liste de Type:Null ve Cosmog ailesinin efsanevi olduğunu, Ultra Beast'lerin olmadığını doğrulamış oluyor.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Hocam bu link tam olarak neyin nesi tam anlayamadım.
  • crash95 kullanıcısına yanıt
    Yorumlarda kod dağıtıyor millet.
  • Az önce öğrendiğim şok edici gerçeği hemen paylaşmak istedim. Shiny Charm hediye pokemonlarda çalışmıyormuş (en azından 7. nesilde):

  • Şimdi homepass ile palkia almayı başardım. Rahatça Nintendo zona bağlanabilmeniz için connectify hotspot uygulamasına ihtiyacınız olacak.
    Yalnız unutmayın aldığınız kodu ya S\M yada US\UM için bir kereye mahsus kullanabilirsiniz her iki sürüm için ayrı ayrı çalışmıyor.
    Bana A 31\S.A 31 \Speed 31 Palkia geldi (Ultra Sun için) herkesin ki mi böyle? Yada bana kısmet mi bu çıktı?

    @matraxzalim için edit: Hocam Homepass yöntemi ile kendinizi yurt dışındaymış gibi göstererek PokeCenter GameStop vb. Nintendo Zone'lara bağlanarak legal yolla event kodlarını elde edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 24 Şubat 2018; 14:9:41 >




  • gokg kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Hediye pokemon derken ?
  • Gift olarak verilen pokemonlarda. Aslında Shiny Charm'ın açıklamasında da yazıyor vahşi pokemonlarda işe yarar diye. Eğer pokemon "a wild x appeared" diye çıkıyosa işe yarıyor, "you received x" diyosa vahşi olmadığından işe yaramıyor.
  • 3DS oyunlarını oynatabilmek için nasıl bir donanım gerekli?
    Yıllar sonra oynamaya karar verdim.
  • Bilgisayar için soruyorsun diye tahmin ediyorum. Citra nin siteden baktım. Sayfa silinmiş. Ama hatırladığım kadarıyla minimum:

    2gb ram

    opengl3.3 ve üstü destekli ekran karti

    En önemlileri bunlardi.

    Not:opengl yi desteklemiyorsa bilgisayar SAKİN YUKLEME tenezzül dahi etme. İnternetten baktığında tüm çözümler virüslü. Bilgisayara kaç kere formelat attım opengl olmadığı icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar uzun zaman önce pokemon yarıya kadar firered oynamıştım. şimdi 3ds sahibi oldum.seriye başlayıp oynamak istiyorum hangi pokemon oyunundan başlamalıyım sizce. cihazımda cfw var
  • lifegreen ile basladim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kamil_3545 kullanıcısına yanıt
    LeafGreen güzel bir seçim olmuş bence. Burdan sonra ister çıkış tarihlerine göre gidersin, grafikler eskiden yeniye giderek iyileşir, ister nesil sırasına göre gidersin, pokemonları nesil nesil tanıyarak ilerlemiş olursun.

    Çıkış sırası: LeafGreen (-> Emerald) -> Platinum -> HeartGold/SoulSilver -> Black/White -> Black 2/White 2 -> X/Y -> Omega Ruby/Alpha Sapphire -> Ultra Sun/Ultra Moon
    Nesil sırası: LeafGreen (1. Nesil remake'i) -> HeartGold/SoulSilver (2. Nesil remake'i) -> Emerald (3. Nesil) veya Omega Ruby/Alpha Sapphire (3. Nesil remake'i) -> Platinum (4. Nesil) -> Black/White (5. Nesil) -> Black 2/White 2 (5. Nesil) -> X/Y (6. Nesil) -> Ultra Sun/Ultra Moon (7. Nesil)

    İlk iki nesil oyunları atladım (Red, Blue, Yellow, Gold, Silver, Crystal) onlar yerine remake'lerini koydum ama istersen onlara da göz atabilirsin.
  • Beyler elime Pokemon Heartgold ve White Edition oyunları geçti, nadir parçalar ancak NDS konsolumu elden çıkarmıştım, deneyemiyorum. Oyunlar EUR değil FRA, (Fransa'dan gelmiş yani).
    Bu oyunları İngilizce oynamak mümkün mü? Dil seçeneği mevcut mudur?
  • Blur kullanıcısına yanıt

    Bugün bu cevap işe yarar mı bilmiyorum ama DS oyunlarda dil seçeneği olmuyor hocam. Fransızca kalır o oyun.

  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.