Şimdi Ara

Pokémon Oyunları Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
3
Favori
10.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • muccos kullanıcısına yanıt
    Remake ana nesil oyunundan önce çıkmaz ve 7.nesili yeni konsolda devam ettireceklerini hiç zannetmiyorum. USUM 7.nesilin ve 3DS'in son oyunu. Nintendo taşınılabirliğini ön plana çıkardığı Switch'in üstüne yeni bir handheld duyurursa kendi bacağına sıkacağını göz önünde bulundurursak 8.nesilin ilk oyunuda DP'nin remake'i de Switch'e çıkacaktır..
  • gokg kullanıcısına yanıt
    4.nesilde ki gibi Diamond & Pearl nin üstüne HGSS ve Platinum olayını bekleyenler oldu ama unuttukları kısım USUM'nin Platinum dan çok BW2 ye benzemesiydi. Bu kadar bilgiden sonra hala USUM'ye sıradan bir üçüncü versiyon muamelesi yapıyorlar bir türlü anlam veremiyorum..
  • Daha en az 1 seneniz var almak için ama Zelda BotW ve Mario Odyssey'i merak ediyorsanız en kısa sürede almanızı tavsiye ederim
  • okberke1907 kullanıcısına yanıt
    GameFreak'i biraz tanıdıysam herhangi bir kuralı bozmaktan çekinmediklerini biliyorum Ama ben de Nintendo'nun kesinlikle başka bir el konsolu çıkarmayacağını düşünüyorum.
  • okberke1907 kullanıcısına yanıt
    Ohnomi'nin ağzından geliyor:

    quote:

    Shigeru Ohmori: These new versions are not a sequel like Black 2 and White 2. They are what we call an "enhanced version", just like the Emerald and Platinum versions in past generations. But this time we didn't want to do exactly what we had done before, in order to create a different and more surprising experience for the fans. With this in mind we decided to make two enhanced versions, this way you keep the experience of trading with friends.


    Kaynak:https://www.reddit.com/r/pokemon/comments/77ue9n/new_details_about_usum_interview_with_game_freak/




  • gokg kullanıcısına yanıt
    Yani USUM da U/M hikayesini tekrar mı oynayacağız veya dlc misali U/M hikayesinden sonra ekstra bir şeyler mi olacak? Nesil 7 Plus gibi...
  • crash95 kullanıcısına yanıt
    Hikaye silbaştan olacak ama bu yine de USUM'un SM'nin iyileştirilmiş hali olmadığı anlamına gelmiyor. BW ile B2W2 aynı hikayenin iki parçasıydı, dolayısıyla B2W2 BW'nin üzerini çizmemiş oluyordu. USUM için böyle birşey söz konusu değil.

    Bana sorsanız ben USUM'a remake derim Aynı oyunu farklı bir bakış açısıyla yeniden yaptılar sonuçta. Alternatif evren/hikaye, zenginleştirilmiş aynı bölge. SM ile USUM arasındaki fark kategori olarak en çok RS ile ORAS arasındaki farka benziyor bence. Henüz SM almamış olan varsa şiddetle almamasını tavsiye ediyoruz.

    Tabi oyun çıkana kadar kesin olarak hiçbirşey diyemeyiz ama ben haksız çıkacağımı düşünmüyorum.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Recon Squad duyuruluna kadar Altar of Moone/Sunne ye kadar aynı olacağını düşünüyordum ama şimdi başından itibaren farklı olacağını biliyoruz. Oyun çıkınca derinlemesine bir karşılaştırma yaparız artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Black 2 oyunu olup İstanbul'da oturan var mı aramızda? Bendeki White 2 ile Key değişimi yapmak isterim. Bu şekilde iki oyunda da hem Black City/White Forest'ı hem de kilitli olan 3. titanı açabiliriz. Yolun büyük kısmını ben gelebilirim sorun değil Cihazları da ben getiririm, siz sadece oyunla gelseniz yeterli.

    İlgilenen veya konuyu bilmeyen arkadaşlar için açıklamak gerekirse; B2W2 oyunlarında Key sistemi var. Oyunda belirli yerlere veriliyorlar. Toplamda 3 adet var:

  • Zorluk anahtarları: Oyunu daha basit veya daha zor oynamak için verilen anahtarlar. Şampiyonu yenince veriliyorlar. W2'de Easy Key, B2'de Challange Key veriliyor. Diğer anahtarı alabilmek için diğer oyunla anahtar takası yapmak gerekiyor.

  • Şehir anahtarı: B2'de White Forest'ı, W2'de Black City'yi açan anahtar. W2'deki White Treehollow'da veya B2'deki Black Tower'da 5 bölüm temizleyince veriliyorlar. Bu alınan anahtarları transfer ettiğinizde W2'de Black City'yi veya B2'de White Forest'ı açabiliyorsunuz.

  • Titan anahtarı: Normalde B2W2'de sadece Regirock normal olarak yakalanabiliyor. Regirock'ı yakaladığınızda B2'de Registeel'i yakalamak için, W2'de de Regice'ı yakalamak için anahtar veriliyor. 3. titanı yakalayabilmek için diğer oyundaki anahtarı transfer etmek gerekiyor.

    Durum kısaca böyle. Bende tüm anahtarlar mevcut, B2 oynayan veya evinin bir köşesinde satmak için bekleten bir arkadaş varsa son iki anahtara da sahipse görüşmek isterim.




  • gokg kullanıcısına yanıt
    İki yıldır Black 2 arıyorum bulduklarım ya Almanca ya da 150-200 lira. Yurtdışında da çok pahalı. Ne biçim oyunsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutulu mu arıyordun? Ben sanki birkaç defa 100 lira ve altı (kutusuz) Black 2 ilanlarına denk gelmiştim son bir senede.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Hocam bu anahtar meselesi çok kafamı karıştırdı zamanında, Black 2 de birisinden white forest anahtarını alsam, black 2 de reshiramı yakalama fırsatı elde edebiliyor muyuz?
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Evet kutulu arıyorum. Sırf kartuşa 100e yakın verilmez ya. O kadar para veriyoruz bari görseli olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crash95 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam Reshiram nerden çıktı Oyun aynı oyun, sadece başlarken Black City yerine White Forest'ı seçebiliyor olacaksınız o kadar.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Ne fark var ki aralarında o zaman? Black city ile whirite foresttin?
  • crash95 kullanıcısına yanıt
    Tamamen farklı şehirler.

    Black City:https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Black_City
    White Forest:https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/White_Forest
  • gokg kullanıcısına yanıt
    hocam biraz anlatabilir misiniz ben beceremedim de :)
  • crash95 kullanıcısına yanıt
    Geç cevap için kusura bakma. Rehberdeki adımları takip edip 2. seçeneği seçip (FNAC Belgium) çalıştırın (Waiting for X seconds, press a key to continue yazan yere gelin). Bu şekildeyken Denetim Masası > Ağ ve Paylaşım Merkezi'nde bir yerel ağ bağlantısı varsa ve yine burada bağlı olduğunuz evin wifisinin özelliklerinde paylaşım yapılan ağ Yerel Ağ Bağlantısı şeklinde seçilmişse düzgün çalışıyor olması lazım.

    Pokémon Oyunları Ana Konu

    Bu şekildeyken cihazın ana menüsünde "Burada Nintendo Zone mevcut" yazısı çıkarsa bağlantı kurulmuş demektir. İlk defa bağlandığınızda ana menüye yeni bir uygulama eklenir.

    Genelde bağlantı kurmak zordur. Ben de mesela şu an tekrar etmek için denediğimde bağlanamadım. Ama beklerseniz mutlaka bağlanırsınız. Bence bir 15 dk yarım saat cihazı ve programı açık bırakın, onlar interneti resetleyip bağlanmaya çalışsın. Baktınız olmadı, günün başka bir saatinde tekrar deneyin.




  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Emulator kullanarak hızlandırabilirim ancak emulatorde oynamak aynı zevki vermiyor...
  • Hocam bildiğiniz resmi yada fanlar arası turnuva organizasyonları var mı? (Pokemon için)
    çok seviyorum böyle santraç,pokemon,worms gibi zeka ve strateji gerektiren kapışmaları :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.