Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.341
Cevap
188
Favori
1.134.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13871388138913901391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dedecimmm kullanıcısına yanıt
    Oyunu aynı anda iki cihazdan (telefon ve tablet) açıp ikisinden de evolve yapabiliyor muyuz? Benim depo çok doldu artık kemerleri sıkamıyorum öyle yapabiliyorsak aslında x2 varmış gibi olur
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Denemedim ancak bence tabletten girince telefonda %99 oyundan atar.söyle birsey söyluyorlardi hala varmi bilmiyorum luck egg basinca suresi azalinca telefonun saatini geri alip sureyi uzatiyorlarmis ancak ben denemedim ve deniyen arkadasta banlandi deneme yani sende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    Hitmonlee artık ne spawn ne hatch. Yumurtadan Tyrougue çıkacak, onun appraisal'ında en yüksek özelliği attack'sa vericen evrimi anca öyle.
  • Bana dün Hitmonchan çıktı doğada, Hitmonlee de çıkıyordur bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: busterr

    Bana dün Hitmonchan çıktı doğada, Hitmonlee de çıkıyordur bence.

    Hadi ya, pardon o zaman ben bi tablo indirmiştim de "no more hatch or spawn" yazıyodu. kusura bakmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karakartal013

    yükledim bu sabah ama hafta için aktif olarak oynamadığım için sorun varsa da farketmedim. hiç gym savaşına girmedim henüz açılırken veya pokemon yakalarken vs. sorun yok

    Dün çok sıkıntı yaşadım. Oyunu tekrar yükledim bir daha deneyeceğim bugün. İnşaallah sıkıntı çıkarmaz :(
  • Gunaydin.



    Sabah arkadasim aradi snorlax varmis programdan gormus.Onun hesabi 33, abisinin 36 benim 30. Gittim aldim 3 umuze de 145 lik geldi benim 24 lvl yan hesaba 1594 cp cikti.



    Forumda elazigda oturan arkadasa aldim @lakeshow. O 29 lvl ona 1782 kusurluk , tuzla tarafinda oturan 30 lvl hesaplo @karakartal013 arkadasa da aldim ona 1500 kusurluk cikti.



    Hemde lick ve hyper beam vuruslu %77.7 iv vardi.Guc bari baya bostu bassalar 2500 u rahat gecer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 31 Mart 2017; 8:34:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedecimmm kullanıcısına yanıt
    ben x2 geleceğini düşünmüyorum açıkçası. Bu etkinliği bir sefer yaptılar, onda da kimse böyle bir şeyi tahmin etmemişti. Sonrakilerde hep sadece pokemon transfer ederken x2 candy verdiler ya da double stardust yaptılar. O yüzden ben de beklemişken Nisan'da çok az daha bekleyeceğim. Onun da sebebi elimde 100'ün üzerinde Pidgey var ve transferde x2 gelirse onların candy'lerinden 8-10 bin xp fazladan kazanmak. Umarım gelir, ama pek ümidim yok açıkçası.
  • 2xp gelmeyecek uzun sure eminim buna.2stardust veya 2candy versinler ben raziyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün 1750 hitmonlee yakaladım 75 iv, ankara.

    edit: kardeşleri de hiç eksik olmaz burdan :




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RRPD -- 31 Mart 2017; 10:7:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FairFight

    E tabi ki olabilir. PvP ve Trade gelecek. 5 veya 6 ay sonra 3. nesiller bile eklenebilir. Hatta 3. nesiller gelmeden 1. nesildeki Legend pokemonları elde etme yöntemi veya etkinliği gibi şeylerde olabilir. Sonra ardından 2. nesildeki Legendleri vb.

    Bunlar niantic denen anguzlar birliğini düşününce ütopik hayaller gibi gelebilir ama evet oyunun potansiyeli bu yönde zaten olması gerekenler bunlar.

    Pokemon'un orjinal nintendo serilerinde 2. oyun ile birlikte pokemonlara cinsiyetler eklenmiş ve pokemonları çiftleştirebilme imkanı doğmuştu. Pokemon Go'da da 2. nesiller eklendiği dönemde pokemonlara cinsiyetler eklendi yakın bir zamanda çiftleştirip yumurta elde edebiliriz. Hatta yine söylüyorum elinizde en az 10 tane Ditto bulundurun, bu Ditto önüne gelenle ...... yapacak Legend pokemonlar hariç



    Bahsettiğin oyunlarda ditto legendlarla da ondan yapıyordu :) burada da yapabilir belki neden olmasın, sonucta legendlara da candy lazım power up lazım :) ya da başka bir yöntem bulacaklar power upa




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dedecimmm

    Bakalim 2 haftaya paskalya geliyor x2 gelse bile beni kurtarir doldu tasti pokemonlar

    Umarım Paskalya da 2 kat xp gelir ve bir hafta kadar sürer. Yoksa biriken tüm evolvelere üzülürüm
  • Eğer oyuna bu kadar hileci varken takas transfer vs.. gelirse bugünün 10 kati kadar daha hileci gelir cunki bu oyunu doğal yollarla ( ornek ben , dedecimmm) oynayan birinin aşağı yukarı bulabileceği leveli pokemonlar bellidir. Zaten forumda dahil biraz normal biraz fake gps insanlarda mevcut ve eminim ( isim gereği ist bulda heryerde açıp oynarım beşiktaş kadıköy nisantasi mecidiyekoy pendik hatta dedecimmm ile orda karşılaştım ) yakalabilecek vs.. potansiyel belli .



    Fake gps ve benzeri hile metodları kapanmaz ise 100 iv 3000 snorlax satışları başlayacak gym ler 3300 luk 10 tane blissey lerle dolacak herkez artık pc nin karşısında oynamanın daha mantıklı hale geleceğini düşünecek ve aslında oyun bu şekilde kendini bitirecek
    Bu konuda şu pokemon şu kadar para vs.. konular dolup taşacak




    Bu firma hileyi önleniyor istemiyor o zaman takas vs.. bu haliyle oyunun sonu olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolerk -- 31 Mart 2017; 10:16:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu sallıyorum artık sadece az çıkan pokemonlar + pidgey çıkarsa yakalamayı düşünüyorum.
    Bir de çıkan yumurtaları kırarım top da fazla gitmeyeceği için mavi sarı top yapacağım biraz son etkinlikte azalma oldu kırmızılar çoğaldı.
  • erolerk E kullanıcısına yanıt
    bot ve fake gps bitmeden ne pvp ne de trade veya exchange olmaması lazım. yoksa olay biter.
  • erolerk E kullanıcısına yanıt
    Biraz değil baya baya hocam.Normal şartlarda hile hurda bulaştırmadan 40 level olmak imkansıza yakın.Forumda 40 level kullanıcıları kızılay dağıtmış gibi maşallah.
    Herifler bir liste paylaşıyor niantic ceo'su falan olsan pokedex'de o kadar "rare"pokemon olmaz.Tabi Fake ve türevleri forumda paylaşılması yasak olduğundan açıkca dile getirilmiyor.
    Nedeni etik durum.Yani sonuçta bilgisayar başında oynanan bir oyun değil.
    Peki bunun sebebi nedir? Niantic ta kendisi.Yahu geçtim onu ,hatta herşeyi geçtim Fake Gps ve türevlerinin hiçbirisi ama hiç birisi android telefonlarda düzgün çalışmıyor.Hadi babayiğidin biri Sydney'e alsın açık alanda en fazla 5 dakika sonra gerçek konum fake konuma arasında ışınlanma/bootlaop'a düşüyor.Peki niantic ne yapıyor? görmemezlikten geliyor.
    Yakında oyun içine fake gps entegre ederse şaşırmam niantic'ten

    Bu arada portakal çiçeği karnavalı var 4-9 Nisan'da Adana'da O tarihlerde karnalada oalcka arkadaşlar mesaj atarlarsa tanışmış/Kaynaşmış oluruz.Birde fikirlerinizi rica edeceğim blastois stardust basıp basmamakta kararsızım
    Geri sayfalarda charizard paylaşılmış benimde ençok sevdiğim pokemondur kendileri.PvP gelince kapıştıralım reisleri


    Solar beam sayesidne iş yapıyor





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 31 Mart 2017; 10:46:6 >




  • Konya'da 9 level gym i indirdim,o kadar uğraştım pokemonumu koydum.5 dk sürmedi sarılar ele geçirdi tekrar.Etrafta oynayan değil oynayabilecek potansiyeli olan kimse yok.Bu hileci şerefsizler doymadiniz mı artık pokecoinlere hala neden uğraşıyorsunuz anlamıyorum.Bu konu da ℅80 fakegps kullanan var onlara söylüyorum özellikle YETER.Poke çözümleri şimdiye kadar binlerce kastıniz bırakın bizde zevk alalım.Sogukta pokestop geziyoruz o kadar.Bana hala evrim taşı düşmedi 200-300 pokestop gezdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Blastoise bence çöp pokemon. Hiç gerek yok harcamana.

    Ayrıca gps konusu benim de geçenlerde aklımdan geçti. Acaba niantic fake gps'i oyunun içine sokup yöntem değiştirse nasıl olur diye bir düşündüm. Atıyorum, olduğun yerden yürüme hızıyla başka konumlara gitmek gibi. En azından biraz bu hilecilere karşı sinirim azalır.

    Geçtiğimiz günlerde bir gym indirmeye çalışıyordum. Baktım bir anda savaşan sayısı 2 oldu. Haliyle daha kolay düşmeye başladı karşı pokemonlar. Sonunda komple savaş kazanıldı, pokemon koymak istedim ama priority'den önceliği başkasına verdi. Bir yandan da etrafıma bakıyorum, açık alan çünkü çok kalabalık da değil, tahmin edebileceğiniz üzere hiç kimse yok. Aradan 20 saniye ya geçti ya geçmedi GYM'e bir daha bir tıkladım baktım 6000/8000 olmuş, aynı anda 3 oyuncu pokemon koyulmuş. Yani fake gps değil, bu direkt olarak bot işi. Zaten nickler de abuk subuktu. Sinirlendim bir yandan, ama vaktim de vardı diye onlarla da train yoluyla savaşıp kendi pokemonumu 4.olarak koydum.

    Sözün özü, bu sistem oyunu birkaç aydan sonra mefta eder. Ya bıraksınlar hepimiz oturduğumuz yerden oynayalım, ya da adam gibi bir geliştirmeden sonra bunları da banlasınlar, tekrar ilk günlerdeki gibi rahat rahat keyifle oyun oynayalım.




  • !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    Programın ismi nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    aga bana 1500 küsür dedin ama 145 mi öyle bişey karıştırıyosun başkası ile :)
  • 
Sayfa: önceki 13871388138913901391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.