Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.340
Cevap
188
Favori
1.134.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16801681168216831684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • virussavar V kullanıcısına yanıt
    İştahım fena halde kacti hocam.

    Az önce 5 km uzaktaki pek gitmedigim bir yere gittim.Kim bilir neler vardi.

    Neden cok onemli harita benim icin? Bu sapa yerde spam noktalarını hem pek bilmiyorum, hemde bazi kör noktalara inanılmaz pokemonlar atiyorlar.



    Kuzenim liseye gidiyor, bir arkadaşi dün lairon yakalamis.

    Bakin bu pokemon discord kanallarina bile dusmez kolay kolay, cumbusten, louted evrimlesmis hali, pupitar gibi"very rare"dir.

    Şimdi haritalar olmayinca kör noktalara spawn olan pokemonlar da artik olmayacak.



    Adamlar tersine mühendislik ile kırmaya çalışıyor ama yetismeyecek anlaşılan.

    Cok mu zordu nearby sistemi kalsaydi, zaten pokestop olan yerlerde nokta atışı gosteriyorsun.

    Koy nearby sistemini, tarayıp nokta atisi yapsin



    Hani oyun icinde böyle sistem olur yasaklarsin anlarim. Yabancı oyuncularda İnanılmaz bir ofke var suan Niantic'e

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Tracking sistemi ilk başta daha iyiydi. Uzaklığa göre üç pati, iki pati ve tek pati gösteriyordu pokemonların yanında. Yaklaştıkça pati sayısı azalıyor uzaklaştıkça artıyordu. Bu şekilde pokemon kovalamak hem eğlenceli hem akıl yürütme ile olduğundan çok daha zevkliydi. Tek eksiği spawn noktalarını küçük çalılar şeklinde göstererek o çslılara yaklaşınca pokemonların görünür olmamasıydı. Böylece hem amaçsızca yürütmemiş hem de sürpriz unsurunu koruyarak emek ve taktik zekayı oyunun içine dahil etmiş olacaktı. Ne yaptı aptal niantic pokestop çevresi pokemonlar hariç hiç bir pokemon nerede bilmiyoruz. Zar atmak gibi tamamen şansa kalmış bu kadar da olmaz. Oyunun bu eksiğini haritalarla bir nebze olsun kapatıyorduk aynı iv programında olduğu gibi. Neyse gym de ki savaşma zevkinin içine eden niantic şimdi de pokemon yakalama ve peşinden koşma zevkini de elimizden aldı. Sırada ne var yumurta kırma zevki ve ya reid pokemonları mı? Bir oyun nasıl bitirilir adeta dersini veriyor niantic. İleri de oyun konusunda yazılacak bir kitap olursa çok iyi örnek olur bence. İstense bu kadar olmaz ya hu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virussavar -- 23 Mart 2018; 23:55:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Haritalar yokken zamanı değerlendirin nest bulun oraya çakılın bence. Aron buldum yakalaması da kolay belki shiny çıkar arada 1-2 de yumurta kırarım günü değerlendiririm. Fakeciler için tavsiyemdir.

    2 liklerden bebelerin shinisi çıkıyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_mawi -- 23 Mart 2018; 21:56:17 >
  • Arkadaşlar şeytanın bacağını kırdım. Dokuz onluk yumurta kırdım star zımbırtısı açıkken 80.000 civarı sturdust geldi. Yumurtalardan iki tane bagon :110 candy. İki tane ralts :96 candy. İki tane beldum :68 candy. Bir tane trapinch: 64 candy. Bir tane chimecho :64 candy. Bir tane de snorlax :60 candy çıktı. Bol bol yürüyün arkadaşlar yumurta eventini sonuna kadar değerlendirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık pokemon go oynayamıyorum telefonum iphone 5 olduğu için

    üzüldüm ne yalan söyleyeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raidlere saldırırken grup kodlara göre mi pokemon seçiyoruz?

    Lugia kaçırma rekoru kırıyorum bu arada, başladığından beri 3 kere anca yakaladım.
  • Poketopum yok pokestop da yok çevremde dolayısıyla gezip Pokemon besliyorum sağda solda semirsin büyüsün yavrucaklar diye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • virussavar V kullanıcısına yanıt
    Önceden yakaladığımız Bulbasaur etkinlikte özel skill’e sahip olabiliyor mu tabii geliştirmek kaydıyla?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet oluyor.
    Haritalar konusunda PogoDev'üyesinden açıklama geldi.Kısacası ""Herseferinde 1 adım öndeydik ama bu sefer geride kaldık.Naintic ekstra "güvenlik" eklediğini bunun içinde çok daha önceden çalışma yaptığını fark ettik "demiş ve eklemiş ;
    "Son 2 yılda 2 kez bu şekilde düştük birinde 3 diğerinde 5 hafta servis veremedik "3 ile 5 hafta arasında" tekrar aktif oluruz"" diye belirtmiş.
    Benim için harita yoksa oynamam mümkün değil.Maalesef oyundan bir süre uzak kalacağım.

    Ayrıca yeni güncelleme ile "hava durumu"da düzgün çalışmıyor.Hava güneşli fırtınadan ortalık yıkılıyor,oyunda"bulutlu"gözüküyor.Her güncellemede birşeyleri bozuyorlar




  • android 8 de fake gps çalışmıyr mu arkadaşlar?
  • virussavar V kullanıcısına yanıt
    Çok şanslısın valla. Bana 5 10’luk yumurtadan üç dratini geldi. 2 bagon 2 beldum gelseydi Metagros ve Salamen miydi ne o pokemonu yapabilirdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • harita faciasından sonra etkinlik için mecburen fake açtık,100 iv 35 level vatandaş paylaşmış gittik shiny çıktı şansımıza
    Ama soft süresi 2 saat olduğundan arka planda usul usul yatıyor.Etkinlik an itibariyle Avrupa'da bittiğinden yakaladığımda da shiny özelliği de etkinlğe özel skill'de kaybolacak.

    Etkinlik tüm oyuncular için verimli geçtiğini düşünüyorum.Shiny oranı bir hayli arttırılmış(geçen ayki shiny dratini etkinliğinden bile fazla olduğunu düşünüyorum).
    Tabi en güzeli de yakalama oranları .pinap ile bol bol bulba şekeri kastı millet.
    Neyseki elde bikaç sağlam bulba vardı önceden
    etkinliği fırsat bilip ihya ettim onları.
    Bir etkinliğinde böylece sonuna geldik.UMarım önümüzdeki ay charmender veya sikörtıl etkinliği olur ve haritalar çalışır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 25 Mart 2018; 15:29:31 >




  • FaLkenAuGe kullanıcısına yanıt
    Bu düşüncede olan insanlar yüzünden bu ülke zaten bir arpa boyu yol alamıyor hala. Size laf anlatmaya çalışmak zaman kaybı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nerevarine

    Çok şanslısın valla. Bana 5 10’luk yumurtadan üç dratini geldi. 2 bagon 2 beldum gelseydi Metagros ve Salamen miydi ne o pokemonu yapabilirdim.

    Kendi şansımı kendim yarattım hocam. Bagon ve beldum oyuna eklendiğinden bu yana otuz üç onluk yumurta kırdım. Şu anda salamance ve metacross power up lanmış olarak elimde mevcut. Üstelik hala elimde 110 bagon candy ve 48 beldum candy var. Benim hoşuma giden tarafı da altlarında Gaziantep yazması:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Fake gps programlarından "Failed to detect location" hatası alıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
  • Arkadaşlar üç saatlik event boyunca beş tane ikilik yumurta kırdım ve içinden üç adet trapinch bir elekid bir de wynaut çıktı.Yolculuk sırasında iki tane üç level reid yaptım. İlk önce piloswine sonra machamp indirdim. Özelikle machamp reidi sırasında cadde çok kalabalıktı kaldırımın kenarına pustum. Görenler deli sanmış olabilir sürekli olarak heyecan ile ekrana vuruyodum he he :)

    Toplamda 150.000 civarı Xp topladım ve level 36 ya yükseldim. Yüz civarı bulbasuar yakaladım bunlardan beş tanesi shiny idi. Son olarak yakaladığım 819cp iv si %91 shiny bulbasuar elim ayağım titredi yakalarken bir golden ruzzbary ve ultra boll ile geldi bana. Hemen geliştirdim tabi frenzy plant vuruyor kendileri. Elimde bulunan %98iv diğer iki eski bulbasuarı da geliştirdim ve onlar da frenzy plant vuruyor.

    Event in son on dakikası kendimi ÖSS sınavında gibi hissettim. Hani soruları çözüp son on dakika şıkları sınav kağıdına geçirirsiniz ya ben de acele ile elimde yakaladığım pokemonlar ı evolve yaptım. Hava durumu parçalı bulutlu olduğu için 90 iv geodude ve 96 iv aron yüksek cp li yakaladım. Aggron yaparken ekran dondu hiç bir tuş işlemedi ben de oyunu kapatıp açtım ve düzeldi. En son da golem geliştirip eventi.tamamladım.

    Event başladığında şarj %100 dü bir buçuk saat sonra %5e düştü. Hemen power bank a taktım telefonu. Oyunu oynamaya devam ederken telefon şarj olmasına rağmen şarj %1 e kadar düştü biraz panikledim ama sonra ekranı ters tutup batery saver ı aktif olarak kullanınca event sonunda şarj %8 ve power bank in yarısı tükenmiş olarak kazasız belasız tamamladım.

    Bir sonraki event te inşallah heracros ya da güneş gözlüklü squirtle olur. Bekleyip göreceğiz.

    Bu oyunu oynamamıza takanlara inat biz bu oyunu seviyoruz. Bir çok şeyin kirli ve bozuk olduğu günümüzde bizi çocukluğumuzun saf ve masum anılarına götürüp içimizi biraz olsun ferahlatan bazı şeyler gibi. Bu oyunda bir çok eksiğine rağmen yürürken bize eşlik eden tatlı pokemonlar var iyi ki varsınız.
    Pokémon GO [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virussavar -- 25 Mart 2018; 19:42:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: virussavar

    Arkadaşlar üç saatlik event boyunca beş tane ikilik yumurta kırdım ve içinden üç adet trapinch bir elekid bir de wynaut çıktı.Yolculuk sırasında iki tane üç level reid yaptım. İlk önce piloswine sonra machamp indirdim. Özelikle machamp reidi sırasında cadde çok kalabalıktı kaldırımın kenarına pustum. Görenler deli sanmış olabilir sürekli olarak heyecan ile ekrana vuruyodum he he :)

    Toplamda 150.000 civarı Xp topladım ve level 36 ya yükseldim. Yüz civarı bulbasuar yakaladım bunlardan beş tanesi shiny idi. Son olarak yakaladığım 819cp iv si %91 shiny bulbasuar elim ayağım titredi yakalarken bir golden ruzzbary ve ultra boll ile geldi bana. Hemen geliştirdim tabi frenzy plant vuruyor kendileri. Elimde bulunan %98iv diğer iki eski bulbasuarı da geliştirdim ve onlar da frenzy plant vuruyor.

    Event in son on dakikası kendimi ÖSS sınavında gibi hissettim. Hani soruları çözüp son on dakika şıkları sınav kağıdına geçirirsiniz ya ben de acele ile elimde yakaladığım pokemonlar ı evolve yaptım. Hava durumu parçalı bulutlu olduğu için 90 iv geodude ve 96 iv aron yüksek cp li yakaladım. Aggron yaparken ekran dondu hiç bir tuş işlemedi ben de oyunu kapatıp açtım ve düzeldi. En son da golem geliştirip eventi.tamamladım.

    Event başladığında şarj %100 dü bir buçuk saat sonra %5e düştü. Hemen power bank a taktım telefonu. Oyunu oynamaya devam ederken telefon şarj olmasına rağmen şarj %1 e kadar düştü biraz panikledim ama sonra ekranı ters tutup batery saver ı aktif olarak kullanınca event sonunda şarj %8 ve power bank in yarısı tükenmiş olarak kazasız belasız tamamladım.

    Bir sonraki event te inşallah heracros ya da güneş gözlüklü squirtle olur. Bekleyip göreceğiz.

    Bu oyunu oynamamıza takanlara inat biz bu oyunu seviyoruz. Bir çok şeyin kirli ve bozuk olduğu günümüzde bizi çocukluğumuzun saf ve masum anılarına götürüp içimizi biraz olsun ferahlatan bazı şeyler gibi. Bu oyunda bir çok eksiğine rağmen yürürken bize eşlik eden tatlı pokemonlar var iyi ki varsınız.
    Pokémon GO [ANA KONU]

    Tebrikler dostum gözümün önünde canlandı bugün ün ayrıyetten ben yağmur da ekledim sen machamp a tıklarken bir kaç huysuz damla düştü telefonun camına :D yanlızım diye düşünme ne zaman yanlız hissetsen kendini bir ağaç bul ona sarıl bir kedinin başını okşa doğa insan gibi değildir sorgulamaz yadırgamaz esen kal..




  • kahkahaatinlan K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Ama ben yalnız değilim ailem eşim ve bir çok yakın arkadaşım var:) Oyun için aynı şeyi söyleyemiyeceğim. Oyun da hiç kimse yok çevremde:. Söylediğin şeyi yapacağım hocam senin için tekrar oyun oynamaya gittiğim ilk seferde parktaki ceviz, çınar ve dut ağacına sarılacağum:) Hatta exeguttor a benzeyen palmiye ağacını da sarılıp öpeceğim:) Sonra da selam olsun tüm pokemon severlere deyip bağıracağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virussavar V kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum ya mesajlarınızda görüyorum orada Gaziantep yazması bayağı hoşunuza gidiyor belli. Bende de Balıkesir falan yazsaydı keşke İstanbul yazıyor bir anlamı özelliği yok.
  • Önceden lokasyon gösteren bir harita ile yazardı.Çok daha havalıydı .Tabi güzel olan herşeyi kaldırmak gibi bir huyu olan Niantic onuda boş geçmedi.Bu yüzden bana göre bir anlamı yok.
    Lokasyon bilgileri "logcad" ve "logd" adlı iki dosyada tutuluyor,Şayet yanlış yazıyor yada yazmasını istemiyorsanız silmeniz gerekmekte.

    Bazı çin malı meşeli android telefondalarda 20 km kadar sapmalı gösteriyor konumu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 25 Mart 2018; 21:1:21 >
  • 
Sayfa: önceki 16801681168216831684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.