Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.340
Cevap
188
Favori
1.134.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16191620162116221623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 yıl sonra oyunu tekrar yüklemiştim efsane pokemonlar hatrına ama oynancak halde değil zaten moltreside yakalayamadım fake gps olmadığı için. Tekrar siliyorum yapacakları işin ... bide 40 liralık o büyük paketten almıştım raid passları için kafama sokayım
  • Pokémon GO [ANA KONU]
    Zaptos geldi normal kesiliyor kolay atış yapılıyor ancak moltres kadar zor.

    İv çöp ama.ilk elin günahı olmaz[:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 8 Ağustos 2017; 10:22:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raidlere giremiyorum error veriyor. Solo raid filan yapamıyorum o yüzden. Çözüm bilen var mı? Birde wp grubu filan yok mu ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biz geçen pazar günü 20-25 kişi kadar toplandık ve eminönü beşiktaş taksim mecidiyeköy civarlarında 8-10 saat dolaştık hatta 2 ayrı gruba ayrılıp o şekilde kestik moltres ve lugiaları, tyranitar'lar da cabası, gerçekten gezip dolaşırken ayrı bir zevkli :)
  • Sıkıldım ya.

    Hadi kendinize iyi bakın arkadaşlar.
  • Üçüncü ve dördüncü nesil pokemonlar gelse ortalık biraz şenlenir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tekrardan merhabalar sistem uygulaması olarak yapmaya karar verdim siz kullandığınız programı onerirmisiniz fake gps routes and joystick diye bir program buldum siz olsanız hangisini yapardınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thesyp

    Hocam tekrardan merhabalar sistem uygulaması olarak yapmaya karar verdim siz kullandığınız programı onerirmisiniz fake gps routes and joystick diye bir program buldum siz olsanız hangisini yapardınız?

    Merhabalar.Aşağı yukarı hepsi aynı.Fake gps go pro kullanıyorum markette mevcut
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkdur

    Sıkıldım ya.

    Hadi kendinize iyi bakın arkadaşlar.

    al benden;'de o kadar geçen hafta beni duydu galiba niantic oyuna girdim çıktı 1 saat sonra cihaz rootlu veya bu yazılım desteklenmiyor hatası verdi bildiğimiz stock rom tekrar yükledim gene aynı senlemi uğraşacam dedim evde vs. çok nadir giriyoruz 15 gündür zaptos için girdim aldım çıktım.

    1 yılını geçmiş bir oyun ancak bu kadar batırılabilirdi akıllarınca zaman kazanıyorlar her hafta 1 efsane ile pvp nerde diyen yok pvp gelene kadar ben yokum bir süre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OLIVERA


    quote:

    Orijinalden alıntı: brkdur

    Sıkıldım ya.

    Hadi kendinize iyi bakın arkadaşlar.

    al benden;'de o kadar geçen hafta beni duydu galiba niantic oyuna girdim çıktı 1 saat sonra cihaz rootlu veya bu yazılım desteklenmiyor hatası verdi bildiğimiz stock rom tekrar yükledim gene aynı senlemi uğraşacam dedim evde vs. çok nadir giriyoruz 15 gündür zaptos için girdim aldım çıktım.

    1 yılını geçmiş bir oyun ancak bu kadar batırılabilirdi akıllarınca zaman kazanıyorlar her hafta 1 efsane ile pvp nerde diyen yok pvp gelene kadar ben yokum bir süre.

    Valal hocam sende böye söylüyorsan gerçekten oyun bitmiş.
    PvP gelmeyecek zaten bunun için ayrı oyun sürecekelrmiş piyasaya,keza aynı şekidle takasta




  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    harcadığımız paralara üzülür oldum hiç umursamaz iken eskiden sürekli içimden dürten kalk oyna hadi oyna şöyle yap felan diyen oyun şimdi telefonda açılmıyor amann kim uğraşacak ya diyorum poke go plusu'da aldıgım fiyattan talip olan birine yarın satacağım

    bu dediğiniz doğru ise (kesinleşir ve öyle yaparlar ise) zaten ben daha oynamam aylarca baskalarıyla savasacağız diye oynadık bu oyunu.
  • Pvp yoksa bir anlamı yok gibi oynamanın ama belli de olmaz bunları sağı solu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Richard Parker

    Özel mesajlarla yardımcı olmaya çalışıyorum ama tekrar burayada yazalım"Failed to detect location" hatası alıyorsanız çok komplike bir sorunla karşı karşıyasınız demektir.
    Buna sebeb olanları tecrübelerime dayanarak maddeleştirirsek;

    -Android Güvenlik güncelleştirmeleri yüklemişsiniz(mart 2017'den sonraki çıkan güncelleştrimeleri fake gps çalıştırmıyor-Bu durumda eski romalrdan birini tekrar kurmak gerekli).

    -Kullanılan Rom yada cihaz desteklemiyordur(Miui çatalı emiu-Huwaie telefonlar,Zenfone serisi samsung j serisi,bazı miui sürümleri -eski global beta. vs.)

    -Bazı gps programları uyumsuzluk çıkaratabiliyor("Kök modu " diye bir özellik koymuşlar sanırım gerçek-sahte konum arasında gidip gelmesin diye bu ayarı kapatın).

    -Android "N" Ve "O" sürümleride bildiğim kadarıyla fake gps desteklemiyor.

    -Android 4.4.4 ve Lollipop için sistem uygulaması olarak ayarlamanız gerekli.Bu sürümlerdeki sıkıntıda şu,sistem uygulaması yapmak isterseniz root erişim'e ihtiyaç var,Telefonu root yapsanız pokemon go çalışmıyor. İki ucu moklu deynek

    -Custom rom kullanıyorsunuzdur(Zaten oyuna hiç giremezsiniz)

    Bu durumda kingroot gibi geçici root yapıp link2sd marketten bulup ,yüklü fake gps uygulamasını sistem uygulamasına çevirmek gerekli.Bazı durumlarda ,kingroot çalışmıyor yada 2 partition'a sahip cihazları root yapıp ,sonrasında kaldırsanız dahi Pokemon Go bunu algılayıp yine girişi engelliyor.Bu durumda yapılacak şey ,twpr recovery "geçici" olarak yüklemek bunun üzerindeki "File Manager" aracılığıyla gps uygulamasını /systems/app içine taşımak gerekli(Genelde com.uzantılı kalsör şeklindedirler"com.fakegps" gibi." Telefon bellegine kurulanlar
    Data/app veya data/local
    Sd karta kurulan ve taşıdıkların sd kartta .android_secure klasörüne bu klasörde apk lar odex uzantılı kayıt olur "(Forumdan alıntıdır).

    Bu şekilde karambol yolları dolanarak sistem uygulaması haline getirip yola devam edebilirsiniz.Tabi bunun garantisi yok.
    En temizi iphone cihazlarıdır.Tuttu app,pokego++ gibi kırılmış Pokemon Go sürümleri vardır.Tek bir dosya ile sorunsuz yaparsınız bu işlemleri.


    Ekleme: Bu arada "(*) GAME_MASTER" dosyasını didik didik etmişler.Yokohama'daki etkinlikte HO-OH geleceği böylece kesinleşmiş oldu
    Kodlarda mewto falanda eklenmiş ama herhangi bir zamanı yok



    *
    (*) GAME_MASTER dosyası, Pokémon GO için bir yapılandırma dosyasıdır. Pokémon GO sunucularından indirilir ve Android veya iPhone cihazınıza kaydedilir. Oyunun yapması gereken sunucu isteklerinin sayısını azaltmak için kullanılır ve oyundaki değerlerin neredeyse her yerinde kullanılır


    Ekleme2:@LucidDream uyardı"mock gps "adındaki uygulama Android "N"de sorunsuz çalışıyormuş.Bunuda deneyebilirsiniz.

    Ekleme 3:Şayet listede olupda ,fake gps çalışan makinanız var ise tam modelini ve kullandıgınız programı,mümkünse attıgınız adımları vs paylaşırsanız diğer arkadaşlarada yardımcı olursunuz.

    Zenfone 2 kullanıyorum fake gps kurdum sorunsuz çalışıyor fakat belirtildiği gibi son güvenlik güncellemesi yüklü cihazlarda çalışmıyor, eski romları yükleyerek deneyebilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cumartesi arkadaşımla İstanbul'a gelmeyi düşünüyoruz. Şu ana kadar sadece Moltres i yakalayabildik, oyuncu eksikliğinden Articuno indiremedik. Zapdos ve lugia için cumartesi istanbul da toplananlar varsa bana ulaşabilirler mi, sizlere katılmak isteriz...
  • Beyler selam

    Artık oyunun hilesiz oynanacak yanı kalmadı. Bu sıcakta ne telefon ne ben dayanabilirim. Şimdi elde bi tablet var. Android 6.0.1. Buna fake gps yükledim. Konum belirleyip gittim de sorunsuz. Ancak hareket edemiyorum. Joystick de ücretli sanırım. Nasıl yaparız bunu free olarak. Özelden yazarsanız sevinirim.

    İyi geceler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben şunu söylemek zorundayım artık, gerekirse geçici ban da yerim. Ben bu oyun için yaklaşık 11 ay deli gibi gezdim. Her yere gittim sıcak soğuk demeden. O zaman işin heyecanı gerçekten vardı. Ama bu oyunu artık öyle bir tüketti ki üretici firma, sadece coin satın alsınlar diye insanlar etkinlik düzenlediler. Çünkü deniz bitti artık. Uğraşmıyorlar da geliştirmek için, işin sadece maddi tarafındalar. 12 liraya 550 coins alacağınıza gidin fake gps route programını alın, android'in son versiyonunda dahi rahat rahat oturduğunuz yerden oyunu oynayın. Aslında oynanmayı da hak etmiyor artık. Ben sırf bağımlılıktan günde 1 kez açıp japonya'da raid'e giriyorum kalabalık olduğu için her daim, sonra kapatıyorum. Ama illa ki oynayacaksanız tabii ki saygım var. Ama kendinizi parçalamayın bu sıcakta. Oturun evinizde serin serin takılın. Kimsenin fake gps'ten banlandığı yok. PvP gelmediği sürece de bu oyundan hiçbir şey olmaz artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • anelka3939 kullanıcısına yanıt
    Etkinlikler harici (xp eventinde 1 gunde 2 milyon xp rahatlikla yapilabiliyor) reel oynayan kimsenin oyunun basindaki gibi xp kasmak ve pokemon yakalamak icin oynadigini zannetmiyorum gen1 ve gen2 tüketildi, gen3 gelene kadar da boyle devam eder.Raidler içinse İstanbul'da Kadikoy ve Beşiktas'ta belli bir gun toplanip 10 15 raid yapan gruplar mevcut ,yeter herhalde haftada 1 kere gidip 10 Zapdos raidi yapmak,yani parçalama yok eğer istenirse durumlara adaptasyon sağlanabilir tabi bu durum atıyorum pokestop ve gym yoğunluğunun az olduğu yerlerde mümkün değil onlarda çoktan fake gps e yöneldiler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben sıcak olmasına bile katlanıp çıkıyorum ama bişeye yaramıyor, oynadığım yerde raidlere girecek 15 kişinin olmaması niantic beyinsizi tarafından bir cezalandırma aracı gibi.Yoksa ne yapayım yani sokakta üstüme pankart asıp gezemem kimse burda fake oynayan arkadaşlara suç atmasın.Onlar sayesinde çoğu zaman raidlere girebildik ve bende artık legendleri almak için fake kullanırım.Tamamen suç niantic'in.13 15 kişi olmazsa bir yıl boyunca yağmur çamur oynayan adamlara avucunuzu yalayın muamelesi yaparsa bende paşa paşa kullanırım oynayanlara katılırım.Eğer aldığım pokeleri çizer veya bişeler yaparsa direk silerim umrumda da olmaz.Zaten ellerine yüzlerine bulaştırdılar beceriksizler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Richard Parker


    quote:

    Orijinalden alıntı: OLIVERA


    quote:

    Orijinalden alıntı: brkdur

    Sıkıldım ya.

    Hadi kendinize iyi bakın arkadaşlar.

    al benden;'de o kadar geçen hafta beni duydu galiba niantic oyuna girdim çıktı 1 saat sonra cihaz rootlu veya bu yazılım desteklenmiyor hatası verdi bildiğimiz stock rom tekrar yükledim gene aynı senlemi uğraşacam dedim evde vs. çok nadir giriyoruz 15 gündür zaptos için girdim aldım çıktım.

    1 yılını geçmiş bir oyun ancak bu kadar batırılabilirdi akıllarınca zaman kazanıyorlar her hafta 1 efsane ile pvp nerde diyen yok pvp gelene kadar ben yokum bir süre.

    Valal hocam sende böye söylüyorsan gerçekten oyun bitmiş.
    PvP gelmeyecek zaten bunun için ayrı oyun sürecekelrmiş piyasaya,keza aynı şekidle takasta

    Kesin olarak gelmeyecek mi? Kaynak filan mı var hocam nasıl eminsin eğer öyleyse boşa oynuyoruz zaten.Bu güneşin altında kimseyle savaşamıcaksam niye topluyorum ki o zaman.




  • Bu oyun böyle giderse p v p.gelse bile oynayacak oyuncu bulamayacağız gibi akşamları yürürken açıyorum oyunu artık beş on pokemon yakalıyorum yumurta çatlatıyorum gym alıyorum bi kaç tane Türkiye'nin en büyük yedinci kentinde her gün düzenli olarak oynayan üç kişi kalmışsa oyun ölmüş ağlayanı yok demektir. Pokemon sevgisi tutuyor beni oyunda üçüncü ve dördüncü nesil gelse de yeni pokemonlar yakalasak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16191620162116221623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.