Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1619. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.340
Cevap
188
Favori
1.134.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16171618161916201621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu an gym sistemi o kadar çaba gerektirmiyor ama önceleri daha zordu. Kendi yaşadığınız yerde pokestop yok diye her şeyi kendinize mübah sayıp gelip bizim oyunumuzu mahvediyordunuz. (söz meclisten dışarı) En azından oynadığım yerlerde herkes bu tutumdaydı. Gym sniping mi dersin 6-7 hesapla gym kapatmayı mı dersin gyme pokemon koyduktan 2 sn sonra indirenleri mi dersin. Azıcık saygı göstermeli insan reel oyunculara. Reel oyuncuların azımsanmayacak bir kısmı bu tutumlar sonunda bıraktı oyunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niantic çok işbilmez bir firma. Fake gps i oyun içine entegre edecek içerden dışardan bunu kullananlara da gym ve pokestopları kapatacak.
    Tek yapacakları şey bu. Hem kullanmak isteyen yine kullanacak hem de kullananlar dahi yollara düşmüş olacak gym ve pokestop çevirmek için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silent Enigma

    Şu an gym sistemi o kadar çaba gerektirmiyor ama önceleri daha zordu. Kendi yaşadığınız yerde pokestop yok diye her şeyi kendinize mübah sayıp gelip bizim oyunumuzu mahvediyordunuz. (söz meclisten dışarı) En azından oynadığım yerlerde herkes bu tutumdaydı. Gym sniping mi dersin 6-7 hesapla gym kapatmayı mı dersin gyme pokemon koyduktan 2 sn sonra indirenleri mi dersin. Azıcık saygı göstermeli insan reel oyunculara. Reel oyuncuların azımsanmayacak bir kısmı bu tutumlar sonunda bıraktı oyunu.

    Bende fake kullandım fakat bu güne kadar tek hesapla oynadım ve reel oyunculara sorun yaratacak bir şey yapmadım, buna rağmen botla hesap şişirmiş gym nöbeti tutup dakika başı gym alanlarla karşılaştım ve bu yüzden bir süredir ara vermiştim, bu bencil ve ön yargılı tutumunuz hiç hoş değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En sevdiğim tarafıda 30 tane pokestop, 20 tane gym ile oyununu oynayıp ,tek pokestop olmadıgı için fake gps kuran oyunculara"Oyunumuzu mahvediyorsunuz"diyenler çok komik oluyor
    Kıçı kırık bir oyun için ettiğiniz isyan kadar dakika başı zam yapıp,vergi bindiren yöneticilere isyan etseydiniz ülke çok daha yaşanabilen bir yer olurdu.

    250 tane gym kapatan hayvan ne kadar suçluysa ,gym sınırlandırması getirmeyen, bnunu bir yıl sonra yapan Niantic o kadar çok suçlu.
    O kadar çok isyan ettilerki Naintic "hay hay" diyip gym sistemini değiştirdi coins'i yarıya indirip ,stardust olayını tamamen bitirdi
    Buda yetmezmiş gibi Pokemon'un gym'den ayrılmasını şart koştu.

    Saygı iki taraflı ve karşılıklı olmalı.Bu tartışmanın sürdürelebilirliği yok.Raid için fake kullanılması nerdeyse elzem haline geldi.Akşam moltres geliyor.Kaç kişi çevresinde 15 kişi toplayıp Moltres indirebilecek merak ediyorum.

    Aynı şeyi tekrar ediyorum.Burda caka satıp Whatsap grubunda orda,burada fake gps nasıl yapılır1Failed detecd location"hatasıo nasıl giderilir diye günlerdir araştırma yapanıda var.

    Naintic kurallarına göre resmi olarak çıkmayan bir ülkede oynayamazsında, harita Programları, İv'de kullanamazsın.Hatta sadece tek bir hesabın olmalı vs.
    Oyunu ülkece kaçak oynuyoruz .

    Burda böyle yazıpta whatsap gruplarında yana yakıla desteklemeyen telefonuna Gps programı yapmaya çalışmanında manası yok.Nabza göre şerbet.Biz açıkca fake yaptıgımızı ve bunun neden yaptıgımızı yukarıda da yazdık.
    Sen olsan ne yapardın ? Bne oyunu oynamak istiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 31 Temmuz 2017; 11:38:18 >




  • Silent Enigma S kullanıcısına yanıt
    Bencede genelleme yapmayın, buralarda reel oynuyorum diye övünen insanların çoğu raid savaşında adam bulamayınca sokaklarda fake gps lerden yardım istiyolar, o zaman şikayet eden yok ama işleri bitene kadar.Bir çok raid savaşını da o fake kullanıcılar sayesinde alıyoruzdur.Ben sokaklarda savaş yaparken kaç defa fake den bize destek çıkıp yardım eden arkadaşlara denk geldim.Sizin için söylemiyorum genel benim söylemek istediğim yanlış anlamayın.Ben zaten gps kurma amacımı yazdım kesinlikle hiçbir gym ye bulaşmıyorum, xp filan kasmıyorum zaten bir yıldan beri ilk kez böyle bişeye bulaştım niantic sağolsun, oyunu kurallarına uyarak oynadım legendler her oyuncu gibi benimde hakkım ama sen çıkıp bir tarafa pidgeyden bile kolay topa girecek şekilde ayarlayıp kalan oyunculara uğraşın durun diye davranırsanız o zaman fps gps kullanımını aklarsınız.Tek amacım legend birdleri alıp dönmek onun dışında hergün sokakta oynamaya devam ediyorum.Niantic kanseri aynı şartlarda catch rate koysun her bölgeye kullanmayalım o zaman.En tahammül edemediğim şey varsa oda haksızlık ve çifte standarttır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 31 Temmuz 2017; 13:27:13 >




  • Bu oyun için 1 adım atmaya değmez hele bu sıcakta eksik olsun.
    Tv de yayınlanırken lisedeydim, zevkle izlerdim oyun çıktığında bir nevi hayal gerçek olmuştu sokakta pokemon yakalıyorduk tabi tasolarla tutku ikiye katlandı. O zamana yetişemeyip sonradan netten izleyenler anlayamaz bu duyguyu ve şimdiki hayal kırıklığını.

    Fake gps i dayayıp oynayın kimse umurunuzda olmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 31 Temmuz 2017; 14:26:55 >
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Söz meclisten dışarı yazmıştım mesajımda, sizleri kastetmiyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent Enigma S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bende sizleri kastetmedim yanlış anlaşılmasın öyle söz meclisten dışarı yazdım
  • Arkadaşlar bu siteden bütün pokemonların moveset yüzdelerini hangi pokemonun hangi pokemona karşı üstün ve ya zayıf (yüzdelik olarak) olduğunu öğrenebilirsiniz. Çok kullanışlı ve faydalı bir site pokemon savaşlarında çok işinize yarayabilir.https://pokemon.gameinfo.io

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nearby de larvitarın gelişmişi var. Git gel 20-25 dakika kim uğraşır onla.
  • Moltres dünyaya zuhur etti .
    Şuan için tek bir yerde var discord'da paylaşmışlar.
    Kesilmesi kolay 7 kişi sağlam tyra ve vaperon olursa alır bunu
    3.topda girdi inşallah kolay olurda millet yakalar.
    Pokémon GO [ANA KONU]
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    En çok şuna içim gitti ha :/
    Yakışıklı da namussuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Richard Parker

    Moltres dünyaya zuhur etti .
    Şuan için tek bir yerde var discord'da paylaşmışlar.
    Kesilmesi kolay 7 kişi sağlam tyra ve vaperon olursa alır bunu
    3.topda girdi inşallah kolay olurda millet yakalar.
    Pokémon GO [ANA KONU]

    Kanatları çok ciks olmuş. Asi bir ergene benziyor. Yakarım hepinizi der gibi bakıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • virussavar V kullanıcısına yanıt
    Tüm dünyaya yayılmış arkadaşlar.Dediğim gibi kolay yakalanıyor, kolay kesiliyor.Hele Valor takımı ise + %3 yakalama bonusu olduğunu söylediler whatsapp grubundakiler.
    Kısacası herkesin en az 2 tane olur 1 hafta boyunca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 1 Ağustos 2017; 9:29:47 >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Küçük şehirde yaşıyorsan 1 haftayı bırak 1 senede 2 tane olmaz:D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent Enigma S kullanıcısına yanıt
    5 kişi olabildik daha kaç gündür aramaya. 4 tanesi de siteden dışardan 1 kişi görebildim. Ama bakarsan gymler ful dolu habire el değiştiriyor.
  • İstanbulda yapalıcak mı grup

    Haftasonu beşiktaşta ki gruba denk geldim direk girdim eşimin telefonundan ilk efsane raidimde lugiayı yakaladım ancak cpsi düşük bayağı

    şuan leventte birtane moltres var
  • Burada da sağlam on oyuncu var en azından şu an aramaya devam ediyorum. İkisini buldum diğerlerinde bulabilirsem buluşup ilk efsaneyi yakalarım inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mersinde bugün ilk moltresi aldık 7-8 kişiydik yaklaşık.Tarsus'dan gelen arkadaşlar vardı hep beraber güneşin altında oynadık.Eğer katılmak isteyen varsa aramıza mesaj atsınlar.
  • virussavar V kullanıcısına yanıt
    Benim ilk denememde başarısız oldum. Jugiamı ne bu ikisini yakalayamıyorum ya. 1800 ve üstünü yakalayamadım . Altın böğürtleni deniyorum yine olmuyo. Topu nasıl atıyosun :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16171618161916201621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.