Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.340
Cevap
188
Favori
1.134.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16151616161716181619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 10-15 kere lugia indir 100-150 topun hepsinden çıksın gitsin 1500 coinse mi yanayım hala olmamasına mı yanayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uglyking14

    10-15 kere lugia indir 100-150 topun hepsinden çıksın gitsin 1500 coinse mi yanayım hala olmamasına mı yanayım

    bendde çok daldım 64 raid pass aldım bu efsaneler için ilk gün raidde costurduk fakat hep kaçıyor hep kaçıyor.

    baktım olacağı yok bu gün bile 3 exellent 5 great'dan sonra top bitti kaçtı gitti :D


    en iyisini yapmışım başların fakesine raidine diyip 2 günde 64 raidide chicaco'da harcayıp 40 charger 30 tm 600 rare şeker ve onlarca efsaneyle döndüm.

    efsaneleride pinamp'la yakaladım.

    bu kadar ayrımcı ve adi'lik olamaz. biz burda ter dökelim kesmesi zaten ayrı dert adamlar kendi etinlik alanlarında tek top'la girecek şekilde yapsınlar.

    abartmıyorum tek top olayını greatta atsan düzde atsan tek top pidgeyin bile kaçma olasılıgı vardır bunda oda yoktu.

    nse raidi bitirdik ara verdik gece zaptos feşan cıksın gene 1-2 gün heycan yaşatır sonra gene ara veririm




  • OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    keşke ben de öyle yapsaydım ilk gün gerçi elimde telefon yoktu olsaydı yapardım Chicago'ya giderdim birer tane yeter bana amacım pokedexte olsun yeter hiçbir ödül vermese de olur kaç aydır coin biriktiriyordum hepsi gidecek heralde yarına kadar o değil bazı arkadaşlar düz attım girdi şans işi diyor tam çıldırıyorum o kadar topta hiç mi girmez bi tane ya girsin tamam deyip bırakacağım
  • uglyking14 U kullanıcısına yanıt
    Hocam son 2 saattir falan çok fazla kişi yakalayabildik. Sanırım yakalama yüzdesini falan artırdılar. Ben de tam pes etmek üzereydim. En az 10 raid savaşından sonra anca yakalayabildim. Hatta son 2 gündür lapras, charizard, tyranitar falan kesinlikli yakalayamadım raid boss olarak. Hep kaçıyor namıssızlar.
  • Şikago olayını whatsap grubuna ben yaymıştım,Bol bol dua almıştık o zamanlar.
    Kalan birkaç pas ilede şikagoda 4 efsane yakalamıştım.Tabi artık o iş bitti ,Yakalanmıyorlar.

    4 articuno, 3 lugia ile etkinliği bitirdik.Hedeflediğim yerden uzağım ama pass için daha fazla para harcayamazdım.
    2 şertane Zaptos ve Moltres yakalasam İV'si yüksek yeterli.PvP gelmeyecek,ee zaten gym'yede koyamıyorsun .Fazla kendimizi kaptırmaya gerek yok

    Bu arada 40 level pokemon olayı hala devam ediyormuş 3 telefon kullanarak %100 espeon bastım birtane %97'lik machamp fulledim.
    yanlız espeon olayını anlamadım.Pokemongodb'de 3000 cp maks sınır gözükürken 2955'de takıldı.Espeon'un %100 olduguna eminim.Acaba Neft mi yedi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 29 Temmuz 2017; 22:43:9 >




  • Evolve ettiğim son 5 eevee jolteon çıktı nedeni nedir acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun hala offical olarak türkiyede yayınlanmadı değil mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmemati

    Evolve ettiğim son 5 eevee jolteon çıktı nedeni nedir acaba ?

    Eevee ye evolveden önce Rainer su yaz Tamao yaz Sakura yaz
  • TARSUS tan Kimse yok mu ya gymleri deli gibi dolduruyoruz ama ortada kimse yok iletişime geçin fake de olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: en323


    quote:

    Orijinalden alıntı: mmemati

    Evolve ettiğim son 5 eevee jolteon çıktı nedeni nedir acaba ?

    Eevee ye evolveden önce Rainer su yaz Tamao yaz Sakura yaz

    Onlar ilk eveolve için geçerli değil mi_?
  • Bu gece moltres Türkiye saatiyle kaçta geliyor acaba ?
  • Şu efsaneler dolaşırken karşımıza hiç çıkmayacak mı?
  • şu raiddeki pokemonları tek basıma yenme imkanımız var mı yakında alakazam var 22k cplik hani yoksa hiç çıkıp yarım saat yurumek istemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse şu saaten sonra çıkıp fake gps hak yiyor bık bık bık demesin.Oyunu bir yıldır gezerek gece gündüz yağmur çamur demeden reel oynuyorum ve fake gps'in nasıl bir nimet olduğunu bu event ile anladım.Arti ve lugia çıktığından beri hergün pass satın alarak 2'şer kez giriyorum henüz hiç yakalayamadım.Ne great ne exelent ne curve ball hepsi fasa fiso yalan.Daha sonra gps ile chicago'ya gittim sırf bu yüzden gps indirip kurdum ve zorlanmadan aldım.Burda boş yere birbirinizi suçlamayın, art niyet kesinlikle kanser niantic firmasında.Çok felaket ayrım dönüyor ülkeler arası.Başlarda gym ve pokestop diyorduk ama işin gözüken kısmı o sadece.Pokemon yakalama olayında bile adamlar art niyetli.Sırf bu yüzden gps kurdum ve event bitene kadarda sadece legenler için kullanmaya devam edecem sonuna kadar hak ediyolar bunu.Böyle bi oyun için boşa dürüstlük taslamayın çünkü oyun böyle bir ciddiyette değil, yapabiliyorsanız gidip alın.Bunu şuan gayet meşru gördüğüm için açık açık yazıyorum boşa burda birbirinize haksızlık etmeyin,bot ile gps i kesinlikle aynı kefeye koymayın,botculara laf söylersiniz haklısınız ama bu oyun için gps resmen nur nimet..Böyle haksızlık ve art niyetin hat safada tutulduğu aptal bir oyunda fake gps'i sonuna kadar hak ediyor.Bu arada chicago'da ki event esnasında yapımcının kafasına su şişesi atan elemanın elleri keder görmesin ben olsam taş atar kafasını gözünü yarardım o karaktersiz heriflerin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 30 Temmuz 2017; 18:23:39 >




  • gps konusunda yardımcı olabilecek biri varsa pm atabilir mi acaba
  • reikideiki kullanıcısına yanıt
    Nearby de raide baktığında altda kafalar var 3 ve 4 tane ise hiç gitme raidler zaten sıkıntılı. 1 ve 2 tane ise tek indirebilirsin.
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında topluca saldıranlar bulabiliyor musun?
    Beşitaş Kadıköy deniyorum zaten tek hakkımız var o da boşa gidiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bane

    Kimse şu saaten sonra çıkıp fake gps hak yiyor bık bık bık demesin.Oyunu bir yıldır gezerek gece gündüz yağmur çamur demeden reel oynuyorum ve fake gps'in nasıl bir nimet olduğunu bu event ile anladım.Arti ve lugia çıktığından beri hergün pass satın alarak 2'şer kez giriyorum henüz hiç yakalayamadım.Ne great ne exelent ne curve ball hepsi fasa fiso yalan.Daha sonra gps ile chicago'ya gittim sırf bu yüzden gps indirip kurdum ve zorlanmadan aldım.Burda boş yere birbirinizi suçlamayın, art niyet kesinlikle kanser niantic firmasında.Çok felaket ayrım dönüyor ülkeler arası.Başlarda gym ve pokestop diyorduk ama işin gözüken kısmı o sadece.Pokemon yakalama olayında bile adamlar art niyetli.Sırf bu yüzden gps kurdum ve event bitene kadarda sadece legenler için kullanmaya devam edecem sonuna kadar hak ediyolar bunu.Böyle bi oyun için boşa dürüstlük taslamayın çünkü oyun böyle bir ciddiyette değil, yapabiliyorsanız gidip alın.Bunu şuan gayet meşru gördüğüm için açık açık yazıyorum boşa burda birbirinize haksızlık etmeyin,bot ile gps i kesinlikle aynı kefeye koymayın,botculara laf söylersiniz haklısınız ama bu oyun için gps resmen nur nimet..Böyle haksızlık ve art niyetin hat safada tutulduğu aptal bir oyunda fake gps'i sonuna kadar hak ediyor.Bu arada chicago'da ki event esnasında yapımcının kafasına su şişesi atan elemanın elleri keder görmesin ben olsam taş atar kafasını gözünü yarardım o karaktersiz heriflerin.

    Şu saatten sonra fake gps hileciler ne zevk alıyosunuz diye duyar kasanlar istanbul ankaranın göbeğinde oturanlar bence.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: michael j fox

    Yurtdışında topluca saldıranlar bulabiliyor musun?
    Beşitaş Kadıköy deniyorum zaten tek hakkımız var o da boşa gidiyor.

    20 kişiden aşşa girmiyolar ki.Her raid dolu adamlarda.

    @Aspiratör
    Hocam istesem oraya gitmişken onun bile b.k unu çıkarabilirdim haksızlık olmasın diye sırf bir yıl bu oyunu oynadım sonucta 1 tane aldım döndüm.Diğer legendler de de yapıp 3 kuşu tamamlayıp sileceğim geri.Çünkü büyük haksızlık var adamlar orda pidgey tutar gibi %100 yakalama bonusu ile tutarken biz burda güneşin altında otobüs otobüs km lerce gezip yakalayamayıp dönüyoruz.
  • Çok üzülüyorum şu güzelim oyunun nasıl içine edebilirim in dersini veriyor niantic pokemon severler hariç çok oyuncu kaybetti. Gym lerde rekabet yok sıradan pokemonlar (pidgey ratats paras spinarak sentret ekans) çok fazla çıkıyor korkarım ki üçüncü ve dördüncü nesil pokemonları bile görememe ihtimalimiz var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16151616161716181619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.