Şimdi Ara

## Point Of View'dan HDMI Destekli GeForce 8500GT ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Point Of View'dan HDMI Destekli GeForce 8500GT ##


    Point Of View doğal HDMI desteğine sahip GeForce 8600GTS modelinden sonra yine doğal HDMI desteğine sahip GeForce 8500GT modelini de duyurdu. Bilindiği gibi GeForce 8500GT, Nvidia'nın şu an satın alınabilecek en uygun fiyatlı modeli olan GeForce 8400GS ile orta segmente geçiş modeli olan GeForce 8600GT arasında adeta bir köprü görevi görüyor.

    FPS anlamında oyunlarda çok ciddi bir performans vaat etmeyen GeForce 8500GT'nin en önemli özelliklerinden birisi sahip olduğu PureVideo HD teknolojisi. Bu teknoloji sayesinde Blu Ray ve HD DVD ile gelen yüksek çözünürlüklü videolara donanımsal hızlandırma da sağlayan ekran kartı özellikle bu yeteneği sayesinde HTPC'leri ciddi şekilde gözüne kestiriyor. Tabi bu noktadadevreye giren POV, hazırladığı düşük profilli PCB'ye sagip ve doğal HDMI desteği ile gelen GeForce 8500GT modeliyle bir adım öne geçmeyi planlıyor. Zira tek kablo üzerinden hem ses hemde görünytü aktarımı sağlayan HDMI ara birimi HTPC'ler için son derece önemli.

     ## Point Of View'dan HDMI Destekli GeForce 8500GT ##


    POV'un yeni ekran kartının teknik özelliklerine gelirsek eğer, 450MHz gpu hızına sahip olan ekran kartı üzerinde 256MB GDDR3 bellek bulunuyor ve bellek saat hızı 1400MHz. HDMI'ın yanı sıra DVI ve HDTV destekli TV çıkışı da yer alan ekran kartının kutu içeriğindne HDMI kablosu da çıkmakta.

    Hem düşük prpfilli olması hemde HDMI desteği ile HTPC'ler için ciddi bir alternatif olacak POV'un yeni ekran kartı için şu an da herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor.







  • Kartın hem soğutucusu var -hem SLİ desteği var- hem boyutu küçük -hem HDMI çıkışı var-hemde 450*/1400* saat hızları - 256MB GDDR3 bence süper. Fiyatıda belli olsaydı. şöyle 65-70 Dolar felan .
    haber için teşekkürler FX 57



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.A.T.U -- 26 Ağustos 2007; 10:44:48 >
  • Bu kart çok mu uzun çok mu ince?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: er38

    Bu kart çok mu uzun çok mu ince?

    HTPC ler için bu tarz kartlar gerekiyor. Uzunluğu sanırım normal ama yükseklik düşük olduğu için ilk bakışta aldatabiliyor.
  • eni dar boyu uzun bu kartın.bakalım daha neler görecez
    haber için eyv fx
  • Bence bu kartın performansının açıkçası çok iyi not alacağını zannetmiyorum. Boyundan da anlaşılıyor zaten.
  • düşük profilli oluşu göze pek hitap etmediği gibi oyun pclerine hitap edecek teknik özelliğe de sahip olmaması bir yana ev sinema isistemine bir pc bağlamayı düşünen kullanıcılara tavsiye edebileceğim bir ekran kartı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: taskinlar

    Bence bu kartın performansının açıkçası çok iyi not alacağını zannetmiyorum. Boyundan da anlaşılıyor zaten.


    Boy bence önemli değil işlev ve fiyat önemli ;)
  • Üreticiler her zaman orta ve üst seviye ekran kartı üretmeyeceklar yaa... artık PC de farklı farklı sektörler oluşmaya başladı.. sadece film izlemek isteyenler için oyun oynamak isteyenler için ofis programlarını kullanmak isteyenler için bu film izlemek isteyenler için olanı yeni.. düşük profilli kartların özellikle bu yönü ön plana çıkarılıyor ki bir albenisi olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.