Şimdi Ara

Poe Switch Nedir ve Özellikleri Nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Poe Switch Nedir?

    PoE teknolojisi, ağa elektrik gücü, veri ve ses iletme gibi birden fazla eylem için tek bir Ethernet kablosu kullanmanın gelişmiş işlevselliğini sağlar. Ethernet kablosunu güç için kullanabilmeniz, ağın çalışması için daha az kabloya ve girişe ihtiyacınız olduğu anlamına gelir. Poe Switch, sistemleri ve kurulum tekniklerini basitleştirmek ve daha ucuz olmak için kullanılır. Ek olarak, Poe Switch güç tüketimi şebeke voltajından daha azdır ve bu nedenle tasarlandığı ekipmanda kullanımı güvenlidir.


     

    Poe Switch, yerleşik Poe Switch işlevselliğine sahiptir ve bir PoE ağındaki cihazların iletişimini sağlar. Bu nedenle, Poe Switch orijinal PoE kaynağından güç alır, ancak geleneksel bir anahtarın aksine elektrik gücünü içinden geçirebilir. Geleneksel bir anahtar, genellikle bir Poe Switchayırıcı veya enjektör olmak üzere bir bağlantı kurmak için ek bir cihaza ihtiyaç duyacaktır.


     

    İşletmelerin verimli ve güvenilir telekomünikasyon ağlarına ihtiyacı vardır. Bu, kullanıcıların verileri kolaylıkla paylaşmalarını ve aktarmalarını sağlayan elektronik bağlantıların ve anahtarların sorunsuz bir şekilde uygulanmasına sahip olmaları gerektiği anlamına gelir. Bu alandaki teknoloji her zaman ilerliyor, bu yüzden zirvede kalmak için en gelişmiş sisteme ihtiyaçları var. Şu anda, çoğu işletme yapılandırılmış bir kablolama sistemi kullanmaktadır. Bununla birlikte, şirketlerini ilerletmek ve ağlarının gelecekte sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etmesini sağlamak için, bu kablolama sistemlerine bir ağ anahtarı eklemeleri gerekir. Bu ağ anahtarları iki şekilde gelir: normal, normal bir ağ anahtarı ve bir Poe Switch (Ethernet Üzerinden Güç). Bir iş ağı için PoE Switch kullanmak, işletmenize gelişmek ve genişlemek için en iyi şansı verir. Poeli switch fiyatları hakkında bilgi almak için guvenlikbayii.com sitesini ziyaret edin.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.