Şimdi Ara

Poco X3 Pro [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.039
Cevap
87
Favori
310.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fairtail F kullanıcısına yanıt

    Hocam 12.0.1 rom da bu özelliği bulamadım. Onun yerine spam aramaları filtrele diye bir seçenek var. Google çoğu spam arama yapan numarayı güzel tespit etmiş zaten, bugün gelen spam bir aramayı bildi mesela. İşe yarayabilir x3 pro kullanıcıları için...

  • TRUPROX kullanıcısına yanıt

    Hocam sanırım trde garantili olarak satılan telefonlarda eu romlu telefon bulmak pek mümkün değildir. Ya tr rom vardır ya da global. Eu rom için sanırım ya romu bizzat kendiniz atmanız gerekir ya da Avrupadan getirtmek gerekir. Tabi o durumda da romu kendiniz attıysanız garanti patlayabilir, Avrupadan getirtirseniz de imei sorunu ortaya çıkabilir. İki ucu sıkıntılı değnek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahat270 -- 29 Temmuz 2021; 22:21:30 >
  • tahat270 T kullanıcısına yanıt

    Hocam peki eu rom atarsam da imei sorunu çıkar mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRUPROX kullanıcısına yanıt

    Buradaki tecrübeli arkadaşlar daha iyi bileceklerdir ama sanırım romu kendiniz attığınızda garanti dışı kalıyor telefon. İmei de sorun olacağını sanmam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahat270 -- 29 Temmuz 2021; 22:22:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sharpie

    nasıl geçeriz miui arama uygulamasına.bir ayarı varmı.



    Alıntıları Göster

    Endonezya ya da Hindistan romu kurmanız gerekmekte.

  • Merhaba 12 hazirandan bu yana 256/8 modelini kullanıyorum. Amazondan TR garantili aldım. Cihazdan genel anlamda memnunum. 12.5.2 var. Tek sorunum şu arada sırada haftada bir falan otomatik parlaklık açıkken ekran parlaklığı sabit kalıyor, değişmiyor. Yeniden başlatınca düzeliyor. İki seferde konuşma esnasında ekranı karartmadı o da aynı şekilde yeniden başlatınca düzeldi. İlk bir hafta 12.06 ile kullanmıştım. Bunları yaşamadım. Yaşayan arkadaşlar var mı? Teşekkürler.

  • TR cihazlara 12.5.2 gelmedi diye biliyorum. Bende 12.0.2 var ve 12.5.1 güncelleme gelmiş ama 12.5.2'yi bekliyorum.

  • imei atiliyormu arkadaslar bu telefona

  • 12.5.1 var gelmedi 2

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pixel Rom a geçtim (resmi olmayan)
    1 hafta deneyeyim. Memnun kalırsam atarım buradan.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt

    Hayır

  • Aldığımda 12.02'di alır almaz 12.06 güncellemesi ile geldi. Bir hafta kullandıktan sonra direk 12.5.2 geldi yaptım. Benden bir hafta sonra da arkadaşım aldı. Onun telefonu açtığında 12.5.2 güncellemesi gelmiş olarak açıldı. Alır almaz güncelledi telefonu. Bir de ben güncelledikten sonra fabrika ayarlarına geri döndürmedim. Gerek var mı sizce?

  • bende ilk aldığımda 12.0.05 mi öyle birşeydi bir iki hafta sonra 12.5.1 geldi güncelledim kaldı öyle daha güncelleme gelmedi

  • Turk95 T kullanıcısına yanıt

    İlginç. Sizinki TR değil o zaman. Ayarlar>Hakkında kısmından bakabilir misiniz MIUI versiyonuna. RJUTRXM mi yazıyor. Ben HB'den aldım telefonu. 12.0.1 ile geldi, 12.0.2'ye güncelledim ve şu an 12.5.1 bekliyor. 12.5.2 gelmedi. 12.5.1'e güncellemeden gelir mi gelmez mi muamma.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sokrat68

    İlginç. Sizinki TR değil o zaman. Ayarlar>Hakkında kısmından bakabilir misiniz MIUI versiyonuna. RJUTRXM mi yazıyor. Ben HB'den aldım telefonu. 12.0.1 ile geldi, 12.0.2'ye güncelledim ve şu an 12.5.1 bekliyor. 12.5.2 gelmedi. 12.5.1'e güncellemeden gelir mi gelmez mi muamma.

    Şöyle bir varsayımda bulunabiliriz hocam. Benim telefon tr romlu. Şu an 12.0.1 var üzerinde gelen. 12.0.2 ve 12.0.6 versiyonlarına güncellemeden direkt 12.5.1'e güncelleme bildirimi çıkıyor. Sırayla yükselterek gitmeyi mecbur etmiyor. Demek ki ara versiyonlar atlanıp direkt en son versiyona geçmek mümkün. Tabi en başta dediğim gibi bu bir varsayım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MsSsS

    Bu mesaj silindi.

    Garanti hususunda sıkıntı yaşamayacağımı bilsem ben miui dan tamamen kurtulmak isterdim aslında hocam. Pixel gibi bişey denemek isterdim, o yüzden @aschil hocamdan gelecek geri dönütleri duymak isterim. Poco benim ikinci akıllı telefonum PDA tecrübelerimi saymaz isek. O yüzden ui'lar ile ilgili çok şey bilmiyorum ama ilk telefonum Lenovo idi ve hiç güncelleme almadı, ona rağmen çok stabildi. O telefondan sonra miui beni negatif anlamda çok şaşırttı. Telefonu kapayıp açtığımda bazı ayarlar gidiyor, tam bir saçmalık, dediğiniz gibi arka planda pil yiyen ve özel yöntemler kullanmadan kaldırılamayan bir takım bloatware var artı bi türlü oturtamadıkları bir optimizasyon meselesi var. Hayvan gibi donanımı olmasa bu meretin malum markalardan ve ui lardan şaşılmaz ama...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahat270 -- 30 Temmuz 2021; 22:1:17 >




  • tahat270 T kullanıcısına yanıt
    Stabil bir rom bulup uzun süre kullanmak en temizi.
    Dotos kullandım öncesinde. Gereksiz ısınma ve son güncellemede sistem uyku modundan çıkamama sorunu vardı.
    Şuan x3'ün offical pixel romu yok. Onu bekliyorum asıl ben. Geliştiricilere telefon gelmemiş ondan çıkarmadılar.
    Eski telefonumda yıllarca pixel kullandım. Bana çok iyi bir deneyim verdiler. Ne batarya ne ısınma. Tertemiz yıllarca kullandım.
    Bu telefonunda çok iyi donanımı var. Resmi arayüz açıkçası sanki bir yükmüş gibi duruyor.
    Android 12 release olduğunda da. Rom ile daha stabil olacaktır cihaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 31 Temmuz 2021; 1:22:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tahat270 T kullanıcısına yanıt
    1. Maalesef mümkün değil,direk 12.0.6 ya rom kurmadan geçiş yapmak. 12.0.6 stock romunu manuel olarak indirip miflash ile temiz bir şekilde kurabilirsiniz.
    2. Ayarlar - Wi-Fi - Wifi yardımcısı- En iyi ağları otomatik olarak seç seçeneğini kapalı konuma getirip yeniden baslatin.
  • TRUPROX kullanıcısına yanıt

    Cihazınızı garantili olarak aldıysanız çıkmaz.

  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.