|
POCO'nun en güçlüleri: Poco X8 Pro serisi Türkiye'de satışa sunuldu
1 Mobil
-
-
-
a57 ve a37 fiyatlandırmasından iyi bence. x8 pro'nun işlemcisi bile a57'nin işlemicisinden daha iyi. a37 27.500 tl iken, poco x8 proyu 26 bine alabiliyorsun. hem de metal kasa adaptör ve kılıf da var. bu sefer samsung fiyatlandırmada batırdı. x8 pro maxnin işlemcisi de s25fe'nin işlemcisinden daha iyi 36ya satılıyor. başarılı fiyatlandırma bence. a57 35 bin tl ve 26 binlik poco x8 prodan daha zayıf işlemciye sahip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortex3399 -- 7 Nisan 2026; 16:32:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arayüzünde reklam olan firma için çok bu fiyat buglu xiaomi arayüzü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 7 Nisan 2026; 16:22:42 >
quote:
Orijinalden alıntı: isimsiz55_55Arayüzünde reklam olan firma için çok bu fiyat buglu xiaomi arayüzü
dürüst olucam. bende a35 var. a36 çıkınca telefon kasmaya başladı ve animasyonlar buglı çalışmaya başladı. donuyor telefon. exynos 1380 helio p35e döndü. samsung bilerek yazılımı da mahvediyor. hala da telefon kasıyor. aksine ben redmi note 14te bile böyle durum yaşamadım. reklamı samsung 3000 dolarlık buzdolabına da koyuyor ama yakında da samsung telefona koyar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortex3399 -- 7 Nisan 2026; 16:28:43 >
sizce xiaomi mi iyi poco mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
yalnız apple de koyuyor reklam yakında samsung da koyar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NexusCore -- 7 Nisan 2026; 16:49:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Poco X8 Pro max 12-512 olanı için konuşuyorum.
Poco:Sen vereceksin 1000$ ama var sana usb 2.0 ve sana kablosuz şarj da yok çünkü sen var ortadoğu ülkesi olmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2026 -- 7 Nisan 2026; 16:44:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
460 dollar 1000 dollar değil. kablosuz şarj f8 ultrada var sadece.
40 bin lira ver uygulamadan çıkarken reklam izle hadi be poco bak işine
yalnız apple de koyuyor reklam yakında samsung da koyar
Doğrudur ama Türkiye'de 540 dolar da Erdoğan'ın saray masraflarını karşılıyoruz. Bizim cebimizden 1000 dolar çıkıyor.
Ölü doğmuş bu fiyatlarla. Bu serinin en büyük sorunu çekmemesidir. 40 bin tl verip çekmeyen telefon almaya hazır olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 7 Nisan 2026; 16:56:24 >
Fiyatlar saka gibi olmus bu fiyatlara TP kamerali telefonlar var.Sanirsam artik butun firmalar anlasip nasil Turkiye de apple ve Samsung sattirabiliriz diye ugrasiyorlar.Ciddi anlamda almayi dusundugum bir telefondu ama bu fiyatlarla imkansiz...
-
Nothing Phone 3
12+256 36999
Ve bundan kamera yazılım donanım bir de üstüne tarz olarak tasarım olarak daha iyi.
Ya inanamıyorum abi Poco X serisi bu ya.
X serisi alacağınıza F7 F8 filan alın daha iyi olur.
_____________________________ -
samsung a57 35 bin tl yalnız. x8 pronun işlemcisi a57den daha iyi ona rağmen 26 bin tl kuponla. a37 27.500 tl. yani iyi fiyatlandırma bence. samsung da saldı bu sene. fiyatları uçurdu baya adaptör bile vermiyor. x8 pro 26 bine iyi gelmiş bence. ben daha fazla gelir diye düşünüyordum. ayrıca poco serisi oyun odaklı kamera odaklı değil. a57de bile tp yok 35 bin tl. x8 pro maxin işlemcisi vivo x300 proya eşdeger nerdeyse. özellikleri okumadan yorum yapmayın lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortex3399 -- 7 Nisan 2026; 17:21:11 >
Xiaomi telefon kullanan biri olarak söylüyorum ki Xiaomi şu arayüzü ve güncelleme politikasını adam edemedi. Bunları düzeltmeden bir daha Xiaomi telefon kolay kolay almam. (14T Pro kullanan bir birey 😉)
Hocam kağıt üstündeki özellikler mükemmeliyet demek değil.
Yoksa haliçteki koç müzesine gidin orada 9000cc eski arabalar var 45 beygir gücü var. şu anda 999cc arabaların 120 beygir gücü var.
İşlemci tek başına kandırmasın sizi yazılımın kalitesi işlemciyi verimli kullanması önemli konu.
_____________________________ -
bende a35 var. a36 çıkınca telefon kasmaya başladı ve animasyonlar buglı çalışmaya başladı. donuyor telefon. exynos 1380 helio p35e döndü. samsung bilerek yazılımı da mahvediyor. hala da telefon kasıyor. aksine ben redmi note 14te bile böyle durum yaşamadım. redmi note 14 bile kasmıyorken a35 kasıyor. kişiden kişiye değişir. one ui 8.5i bile samsung erteliyor bilerek samsung s26 serisi satsın diye. 7 sene güncelleme diyor ama 3-4 yılda samsung telefonlarda sorunlar çıkıyor. 7 sene güncelleme sadece apple'ın satışlarına yetişmek içindi. s25 ultrada bile 8.5 yok ne zaman gelecek belli değil. 8 yıl samsung kullanmama rağmen hep sorunlar yaşadım yani. hiçbir şey kusursuz değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
Arayüzünde reklam olan firma için çok bu fiyat buglu xiaomi arayüzü |
|
Yukarıda çok yazmışsınız evet a35' iniz var ve donuyor. Her mesaj yazan kullanıcıya aynı cevabı copy-paste yapacaksınız sanırım. Bende de a56 var, S23FE var, NP1 var ama yazmıyorum? Çünkü konu ile alakaları yok ta ondan. Arayüz bakımından android tarafında One UI eline kimse su dökemez. Güncelleme konusuna gelmiyorum bile. MI, EU ve CN bölgeleri dışındakilere Xiaomi güncelleme vermiyor. 14T Pro' ya bile 3 aydır 1 güvenlik güncellemesi dahi gelmedi ki 2.5 yıllık S23FE bugün halen düzenli aylık güvenlik güncellemesi alır. Xiaomi' ye belli bir miktarın üzerinde para ödenmez. Xiaomi sadece belirli romlara önem verir ve bu romların içinde TR romu yoktur.
|
|
Poco X8 Pro max 12-512 olanı için konuşuyorum.
Poco:Sen vereceksin 1000$ ama var sana usb 2.0 ve sana kablosuz şarj da yok çünkü sen var ortadoğu ülkesi olmak. |
|
40 bin lira ver uygulamadan çıkarken reklam izle hadi be poco bak işine
|
|
a57 ve a37 fiyatlandırmasından iyi bence. x8 pro'nun işlemcisi bile a57'nin işlemicisinden daha iyi. a37 27.500 tl iken, poco x8 proyu 26 bine alabiliyorsun. hem de metal kasa adaptör ve kılıf da var. bu sefer samsung fiyatlandırmada batırdı. x8 pro maxnin işlemcisi de s25fe'nin işlemcisinden daha iyi 36ya satılıyor. başarılı fiyatlandırma bence. a57 35 bin tl ve 26 binlik poco x8 prodan daha zayıf işlemciye sahip |
|
Nothing Phone 3 12+256 36999 Ve bundan kamera yazılım donanım bir de üstüne tarz olarak tasarım olarak daha iyi. Ya inanamıyorum abi Poco X serisi bu ya. X serisi alacağınıza F7 F8 filan alın daha iyi olur. |
Benzer içerikler
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
- whatsapp mesaj sabitleme
- lili gizli hesap görme
- whatsapp durum müzik ekleme
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt