|
Şubatın ilk haftası gelecekmiş...Ben linki attığımda fiyatı da yazıyordu. Ürünü satıştan kaldırmışlar (zaten ön siparişti galiba) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 22 Ocak 2021; 18:9:29 > |
|
1999 TL'den fazlası mantıklı değil, zaten onu bile hak etmiyor da şu 200 dolar vergisi yüzünden ne hallere düştük. |
|
Kardeş düşüncelerime tercüman oldun , sırf pekişsin diye alıntı yapıyorum. Var ol... Not:Acaba kitlesel olarak ,forumdan bir arkadaş xiaomi merkezine bu durumu anlatacak bir email kaleme alsa , herkes de o emaili kopyalayarak xiaomi ye gönderse bence sonuç alınır... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sen de sağol ben de aynısını düşündüm bence de durumu bildirelim genel merkeze en azından haberleri olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu lanetolası apple olmasa bu android telefonları en az yarı fiyatına alıyor olacaktık, sürekli piyasa yükseltiyor herifler boştan |
|
Apple olmasa samsung yükseltirdi muhtemelen ama yine de bu kadar olmazdı emin ol |
|
|
Orası öyle tabi, vergi konusuna girersek yanarız |
Belirtilen fiyattan gelmeyeceğini ispat edemem, ama yemin edebilirim. Zira bu fiyattan ölü doğmuş bir çocuk olur. Ellerinde kalacak bir şekilde fiyatlandırma yapacak kadar şişiremezler. Aynı fiyat kategorisinde Samsung M51, işlemci, ekran, batarya ve kamerasıyla bunu çok ağır ezer. Hatta üstüne 1500TL daha koy Mi 10T al, amiral gemisi kullan hesabı yapılır. Türkiye'ye gelen telefonlara minimum 200$ gibi vergilendirme yapıldığı için 2500TL'den aşağı gelmesi mümkün gözükmüyor. Distribütör ve perakendeci, hatta pazaryerleri taş yemeyeceğine göre şişecektir haliye. O da 3000'i geçmez. Muhtemelen 2799TL olacaktır. Hadi 3799TL oldu diyelim. Eleştirmeye bile değmez. O paraya başka bir şey alınır geçilir. Zaten o işlemci ile pek alınacak bir cihaz da değil. Batarya da kurtarmaz. Günümüzde pek çok bütçe telefonu yeterli batarya performansını veriyor. |
|
|
1 dolar 25 lira falan oldu herhalde fiyata bak ahahaha |