|
Bildirim

|
Şu detayları unutmuşsunuz;
2 yıl güncelleme garantisi 2 yıl sonra çöp paraya satma garantisi 7/24 kişiselleştirilmiş reklamlar Poco premium ai pro max plus uzay üyeliği Bunları da katarsak 40 bine alınır |
|
69 bine magic pro 8 hb de var fıkra bu kadar.
|
|
Android cihazlarının en cok satış yaptıran özelliği iPhone'dan ucuz olmalarıdır, bu cihaz ise iPhone 17 fiyatina gelmiş.
|
|
Xiaomi donanım olarak güzel telefonlar çıkarıyor ancak hem yazılım-arayüz tarafında hemde telefonun ekranı açıldığı andan itibaren yakanızı bırakmayan reklamlar konusunda çuvallıyor.
64 yaşındaki anneme takılmasın kasma yapmasın diye 2 yıl önce aldığımız 13 Pro 5G telefonu güç bela yarı fiyatına elimizden çıkardık. Tüm ayarlardan reklamları kapattığım ve adguard lisanslı uygulamasını kurduğum halde telefonun kendi sistem uygulamalarında bile reklam çıkıyordu, onları kapatıyordum ama uygulama kendini güncelleyince yine reklam açılıyordu en basitinden müzik çalar uygulamasının içinde dahi önerilen müzikler ve ugulamalar diye reklam çıkıyordu. Annem bu nasıl telefon oğlum bana normal telefon alın dedi gittik S24 Fe aldık kadıncağız rahatladı. |
|
Örnekler nelerdir acaba? Bilmediğimde soruyorum. Sektörden uzak kaldım da bana normal geliyor artık hepsi... Kendimizi güncellemek lazım arada...
|
|
Benzer fiyata iPhone 17 alın geçin, Xiaomi bu cihazı alabilecek enayi arıyor belli ki, denildiği gibi 2 yıl sonra değiştirmek istediğinizde "çöp" fiyatına bile satamazsınız şu haberdeki cihazları |
|
Poco’sun sen. Ne kadar iyi olabilirsin ki mesela? Kamera sensörlerin CACIK, doğru düzgün fotoğraf çekemiyorsun, ikinci el piyasan CACIK, arayüz yazılımın ayrı bir CACIK. Yazılım güncellemesi sözün de yok. 3.sene güncelleme getirsen, ya Rabbi Şükür! AI yazılımın iyi çalışmıyor. O donanıma 1 TB depolama bile veremiyorsun, 75000 lira fiyat çekiyorsun. Neyine güveniyorsun acaba? Parasını kesinlikle haketmeyecek bir telefon.
|
|
1500 dolara çin çöpü...
Kalsın |
|
Evimde envai çeşit marka teknolojik cihaz var, her markadan telefonum oldu, Pixel de kullandım, Poco da kullandım, Samsung da, iPhone da, Realme de, Oneplus da, Xiaomi de, Unihertz de… İçlerinden birisi de iPad. Hatta önceki mesajlar gibi, bu mesajımı da iPad’den atıyorum. Siz millette hangi cihazlar var diye düşüneceğinize, zekânızı, bu kıçıkırık Poco’yu Türkiye’de 75000 liralara niye satıyorlar bu şark kurnazları diye kullanın. Belki o zaman cevabı bulursunuz. Buna gerçekten inanıyorum. 😌
Ekleme: Hangi telefonu kullandığımı merak ediyorsunuz. Size önden bir tüyo… Bir sonraki telefonum Huawei Pura 90s serisinden olacak inşallah. 😏 |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macella -- 1 Eylül 2026; 17:43:17 > |
|
|
Benzer fiyata iPhone 17 alın geçin, Xiaomi bu cihazı alabilecek enayi arıyor belli ki, denildiği gibi 2 yıl sonra değiştirmek istediğinizde "çöp" fiyatına bile satamazsınız şu haberdeki cihazları < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surface Area -- 1 Eylül 2026; 17:52:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
kasmıyor mu? iphone 17de bile kasıyor ios 26'da. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ben samsung kullandım. hepsi çöp. oldu. takılma mı dersin. şarjı az mı gider dersin. ısınma mı. 10 senedir samsung kullanıyorum. sırf samsung beni pişman etmez diye aldım. her defasında pişman ettirdi. o yüzden sonraki telefonum samsung olmayacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|