Şimdi Ara

POCO F7 © ANA KONU [Snapdragon® 8s Gen 4 - 6.500mAh - 50MP OIS] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
842
Cevap
52
Favori
41.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kutudan çıkan kılıftan bulabilen oldu mu? Benim 1 tane ihtiyacım var fakat alamadım. Tam uyumlu başka bir kılıf bile bulamadım, hepsinin kamera kısmı vs uyumsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav arkadaşlar bu uygulamaların arka planda kendi kendine açılmasını engellemenin bir yolu yok mu? Hem otomatik başlatmadan kapalı hem de arka plan faaliyetlerini kısıtla dediğim halde pil bölümüne girdiğimde bir bakıyorum uygulamalar açık. Realme kullanıyordum onda bu ayarları yaptığım zaman hiçbir şekilde o uygulamalar kendiliğinden böyle açılmıyordu. Mesela WhatsApp bile ben açmadıkça aktif olmuyordu.

Hocam valla ben de birçok yerden kısıtladım ama gene de açılıyorlar. Uzun yıllardır Xiaomi yazılımlarında benim gördüğüm uygulamayı kapatsan, kısıtlasan bile sistem ve bazı diğer uygulamaları ısrarla açıyor. Bazı uygulamaları da açık bırakmak istesem onu da ısrarla kapatıyor 😅 ama alıştım artık buna..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bende 15t pro var

Aldigim gun getssapp ve bazi bela uygulamalari direk sildim.

Zorunlu uyku modu: Tasker veya Macrodroid ile ekran kapandığında belirli uygulamaları “force stop” komutuyla otomatik kapatacak bir otomasyon kurabilirsin. Bu, Realme’deki davranışa en yakın etkiyi yaratır.

Bi deneyin isterseniz.

Orijinalden alıntı: OnizukaSensei

Hocam valla ben de birçok yerden kısıtladım ama gene de açılıyorlar. Uzun yıllardır Xiaomi yazılımlarında benim gördüğüm uygulamayı kapatsan, kısıtlasan bile sistem ve bazı diğer uygulamaları ısrarla açıyor. Bazı uygulamaları da açık bırakmak istesem onu da ısrarla kapatıyor 😅 ama alıştım artık buna..

Yav harbi sinir ediyor. Dediğim gibi Realme'de tak diye kapatılıyordu. Huawei Honor falan kullandım zira onlarda da öyleydi. Bunda demek ki böyle kapatılmıyormuş en azından öğrenmiş oldum sağolasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 7 Kasım 2025; 20:6:12 >

Valla hocam ben dediğim gibi Realme'de tak diye kapatıyordum. Bu hyperos'de ekstra bir şey kullanmadan mümkün değilmiş demek en azından onu öğrenmiş oldum.

Aynen hocam onları ben de sildim direkt. Ama mesela notlar, takvim, başka birkaç sistem uygulaması veya benim indirdiğim birkaç uygulama ısrarla açılıyor, halbuki bunları çok çok az kullanıyorum. Değişik biraz.

Bulabilirsem videosunu paylasayim istersen hepsini siliyorsun

Ertesi gün 750 tl kupon fırsatı olunca yazdım Hepsiburada ya illa ürünü kargoda iptal ettirmeyin kupon verin dedim 1000 tl verdiler sağolsunlar.

eski bir redmi ve poco kullanıcısı olarak kullandıklarımın en iyisi fiyatına göre.

Always on display da kameraya bakınca açılır hale gelmiş en azından.umarım hyper os ile tamamen açarlar da optimizasyonu kapatmak zorunda kalmam tekrardan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun 27.000tlye beyaz rengi teendyoldan sipariş verdim şuan xiaominin mi 8 lite modelini kullanıyorum aldığım telefonu uzun süre kullanan birisiyim umarım buda o şekilde olur ilk açınca yapmam gereken önemli birşey varsa yardımcı olursanız sevinirim...

GEREKSİZ UYGULAMALARI KALDIRMA REHBERİ

Ayrıca Reklam ve performans için kaldırmanız daha iyi sonuç vereceği Xiaomi ve Google uygulamalarını verelim.

Xiaomi uygulamaları kişiye göre değişebilir.

Bu ikisi en önemli reklam gelmemesi için;

com.miui.daemon : Arkaplan izleme uygulaması

com.miui.msa.global : MIUI'de reklam sunan reklam yayınlama uygulaması

------

com.mi.webkit.core : Xiaomi'nin özel sistem web görünümü (Google'ınki daha iyi olurdu)

com.xiaomi.joyose : Arkaplan izleme uygulaması

com.miui.analytics : Kullanıcı davranışlarını izleme uygulaması

com.miui.android.fashiongallery : Duvar Kağıdı Döngüsü (genellikle reklam gösterir)

com.xiaomi.midrop : Mi Drop/ShareMe dosya paylaşım uygulaması

com.android.browser: Xiaomi'nin varsayılan tarayıcısı

(isteğe bağlı)

com.miui.bugreport : hata raporlama ve izleme aracı

com.xiaomi.glgm : Sistem izleme uygulaması

com.miui.yellowpage : Nadiren kullanılan dizin

com.miui.weather2 : Reklamlı hava durumu uygulaması (isteğe bağlı)

com.miui.miservice : İzleme özelliğine sahip arka plan hizmeti

En sinir bozucu bunu kesinlikle silin

com.xiaomi.mipicks : GetApps alternatif uygulama mağazası

Google'ın gereksiz yazılımı;

com.google.android.apps.podcasts : Google Podcast'ler

com.google.android.apps.subscriptions.red : Google One

com.google.android.apps.photos : Google Fotoğraflar

com.google.android.videos : Google TV

com.google.android.apps.tachyon : Google Duo

com.google.android.apps.wellbeing : Dijital Sağlık

Bu uygulamaları kaldırabilirsiniz.

• CB1111 C kullanıcısına yanıt

Hocam az önce siyah renk olanı sipariş geçtim trendyol da 26000 e düştü vakıfbank kredi kartı varsa ise cepte kazan 1000 word puan veriyor değiştirmek isterseniz belki diye haber verim dedim size

Orijinalden alıntı: mathdelisi

iyigünler global cihazın bootloaderini açıp eu rom kurmuştum simdi mi flashtan eea romu bootloader kilitli olarak seçip kurarsam brick olur mu

Kurdum geliştirici seçeneklerinde bootloader kilitli olarak gözüküyor.

Ustadım aldığım cihazdan böyle uygulamaları kaldırmak için uğraşmak saçma geliyor parasını verdiğim ürünü niye uğrasayım bu marka yüzünden ikilemde kalıyorum

Orijinalden alıntı: Tkn38

Ustadım aldığım cihazdan böyle uygulamaları kaldırmak için uğraşmak saçma geliyor parasını verdiğim ürünü niye uğrasayım bu marka yüzünden ikilemde kalıyorum

İse yaramaz uygulamalar oluyor getssapp gibi siliyorsn hocam..kisisel tercihler;)

Evet siparişten 1 saat sonra yeniden baktığımda bende fark ettim iptal edip yine beyaz rengini alabildim 26 ya teşekkürler...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.