Şimdi Ara

PO/GAZ-Akpet Gaz-Güvenal Gaz yorum ve tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LPG ye geçtiğimden beridir sürekli Aygaz euro lpg+ kullanıyorum fakat, şimdi yaşadığım şehirde istasyonu yok sadece PO/GAZ Akpet Gaz ve Güvenal Gaz var sizce hangisi daha iyidir bir de PO lar eskiden milangazmış şimdi hangi gazı kullanıyor.

Gaz kalitelidir ama basıncı dusuk bi istasyon yüzünden az gaz alabilirsin.Sonra dersin ki bu gaz kalitesiz.

Ayrıca Marka olan bir gaz, farklı istasyonlardan farklı sonuç alabiliyorsun.

Misal Benim Konya yolundan aldığım shell ile dikmen caddesinden aldıgım shell arasında fark var.

Bu yüzden istasyona odaklanman daha mantıklı bana göre
  • bir kere polar 1 senedir pogaz satıyor milangaz devri eskidendiki iyiki bitti yıldırım demirörenin oldunu bilmiyordum bilmeden alıyordum şimdi pogaz alıyorum ama güvenalgazda iyidir genelde ucuz istasyonlarda satılır ama kesinlikle iyidir. akpet kullanmadım fikrim yok.

Chery kimo 1.3 lusso
  • Po şimdilerde kendi gazını satıyor eskiden bazı bayilerinde milangaz vardı..Şimdiye kadar aldığım milangazların hiçbiri hoşuma gitmedi ancak geçenlerde Kayseriden aldığımı çok beğendim ve tekrar Ankara yakınlarından aldım aynı hava ve sürüş şartlarında bu sefer aldığımı beğenmedim..Demekki istasyon çok önemli..Büyük firmaların gazları bayi denetimlerini daha sık yaptıklarından olsa gerek daha istikrarlı oluyor..Güvenalgazı uzun süre kullandım ara ara da almaktayım herhangi bir şikayetim olmadı..Performans olarak pek iyi değil ama menzili güzel..
    Daha Fazla Göster
  • po milangaz dan kendi gazına geçti akpet bence po dan daha iyi...
    ?
  • bende ikidir ümraniyedeki lukoil den akpetgaz alıyorum.gayet iyi önceden sadece shell den alıyordum.lukoil 10 krş daha ucuz
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.