Şimdi Ara

Plex yeni güncellemesi ile Apple TV desteğini ekledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Plex yeni güncellemesi ile Apple TV desteğini ekledi



    Popüler medya depolama ve yayın platformu Plex bir süredir kapalı beta olarak testlerine devam ettiği Apple TV entegrasyonunu güncelleme olarak sunmaya başladı. Entegrasyon Plex’in kendi kütüphanesi ile ilgili.



    Plex ve Apple TV entegrasyonu



    Kullanıcı kitlesini geliştirmek adına canlı TV ve talebe bağlı içerik platformlarını bünyesine ekleyen Plex son olarak Apple TV ile entegrasyon çalışmalarına başlamıştı. Beta testlerinin ardından son kullanıcıya da sunulmaya başladı.



    Ayrıca Bkz.realme GT Neo uygun fiyata oyun tecrübesi sunacak



    Plex ve Apple TV entegrasyonu sadece platformun kendi ücretsiz ve reklam destekli içerik kütüphanesi için geçerli olacak. Entegrasyon kapsamında Plex geliştiricileri Apple’a bir içerik listesi sunmuş. Kullanıcıların kendi içerik kütüphanelerini aktaramayacakları ifade ediliyor.



    Kullanıcı Plex üzerinde bir içeriğe başladıktan sonra yarıda bırakırsa Apple TV uygulamasındaki Sonraki İçerik sırasında görünecek. Bu sırada Hulu, HBO, Amazon Prime Video gibi diğer platformlardan da içerikler olabilecek. Plex uygulaması hali hazırda App Store üzerinden indirilebiliyor.




    Kaynak:https://appleinsider.com/articles/21/03/04/plex-officially-adds-apple-tv-app-support-for-on-demand-content







  • hala ANSI desteklemiyor altyazılarda

  • Xiaomi TV Stick'ten rahatça dizilerimi ve filmlerimi izlemek için kullanıyorum. Güzel program fakat altyazılarda ANSI desteklimiyor bu da türkçe karakter sorununa yol açıyor fakat altyazı dosyasını UTF-8 biçiminde kaydederek sorunu çözebilirsiniz.

  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    Eklenti ile sorun haloluyor. Ben nas cihazda server kurdum. Nas cihazın yazılımı betada olduğu için olmadı ama masaüstü bilgisayara kuranlar sorun yaşamadan kullanıyorlarmış. Str2utf-8 eklentisi. İsteyen youtube dan rehber izleyip yapabilir
  • Altyazı problemi sanıyorum ki Android aplikasyonunda mevcut çünkü ben hem pcden hem de LG tvden izlediğimde herhangi bir sorunla karşılaşmadım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.