Şimdi Ara

Plazma vs led,qled,oled .... Kafam karışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba Panasonic 42ut50 serisi plazma sahibiyim. Bu plazmanın lagsız, (600 hz gerçekden 2000 e)2000 Hz tarama ve gerçek doğal görüntü ve sd yayınlardaki upscale kalitesini gerçekten çok beğeniyorum ve beni ledlerden kaçırıyor. Sanki hala daha üst seri bir led alsam bile mutlu olamayacak izlenimine kapılıyorum.

    Soruma gelecek olursak tvlerin karşılaştırıldığı ve puanlamasının yapıldığı bir rus-ingilizce site var mı?



  • merhaba toshonur, bende aynı durumdayım odamda yaklaşık 7 senelik panasonic 42 g20 kullanıyorum salonda zaten 50vt50 plazma var ona diycek bişeyim yok zaten de odadaki tv artık küçük gelmeye başladı ama işte plazmaya yakın görüntü nasıl alıcağız ? oled desen çok pahalı uhd lere gözüm kayıyor (sony 49xf85 ve samsung 49nu7500 curved tv )ama bilemedim yoksa 2019 modellerimi beklesem?? senin varmı aklında görüp beğendiğin benide bilgilendirirsen sevinirim sonuçta plazmaların verdiği görüntüye alıştık
  • valla forumda gerçekten bu piri insanlar var. Ben test puanlarına bakarak almaktan yanayım fakat düsük frame rate(hz) li tv kesinlikle alma . Gorüyorsun showroomlarda yavaş akan , hd görüntü oynatıp tv tanıtılıyor ver onun dışında qled ler sanırım en iyi alternatif olacak.

    Ayrıca grundig tv lere de bknz o paralara çıkamazsanız.

    2. el plazma alınabilir fakat sorun gördüğünde yedek parça bulunabilir mi , gerçi bozulmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.