Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (7312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: berky88 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
146.263
Cevap
322
Favori
5.482.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
59. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 73107311731273137314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

RDR'nin yeni PS5 versiyonunun Plus'a verilmesi güzel olmuş. Ayrıca, bu ayki oyunlar da fena değil.

O değil de, Plus son birkaç ayda neler verdi öyle yahu. Silent Hill 2'den Alan Wake 2'ye.. Diablo 4'ten Lies of P'ye.. Bu yetmezmiş gibi, sözde rakibi Gamepass de havlu attı. Kazıkpass oldu 

Üstelik Plus'ı çoğumuz, geçmişte komik fiyatlara, 5-10 yıl ve üstü sürelerle almıştık. Gamepass ise, beleşpass olduğu zamanlarda bile, telefonla aranarak max 3 yıl alınıyordu 

Sony bombaları patlattıkça karşı tarafın argümanları da basitleşiyor. En son, cep telefonları ve PC'lere duyurulan uyduruk bir MMO üzerinden Playstation'ı vurmaya çalışıyorlardı 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tarkov sonunda final sürümüne kavusuyor, bakarsiniz konsolada gelir 480p30fps oynarsiniz pssrla[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

15 sene önce çıkmış RDR ve 12 sene önce çıķmış GTA V... Ne bombalar ama. Valla oyuncu kitlesi böyle olduktan sonra Sony'si ayrı Microsoft'u ayrı, Nintendosu da ayrı silkeler her birimizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 14 Kasım 2025; 8:21:57 >
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Karşılaştırmanın alaka seviyesi

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    Nintendo Switch 2 | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dex35

15 sene önce çıkmış RDR ve 12 sene önce çıķmış GTA V... Ne bombalar ama. Valla oyuncu kitlesi böyle olduktan sonra Sony'si ayrı Microsoft'u ayrı, Nintendosu da ayrı silkeler her birimizi.

Böyle pstaparlar olduğu sürece sony az bile yapıyor.

PS6 nesli ile birlikte aylık mürid vergisi alması gerek 40-50 dolar.

Nintendo Switch 2 | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnbry

Karşılaştırmanın alaka seviyesi

özetle playstation çöptür

Bir de bombaları patlatıyor olarak görmesi bunu [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  MMO üzerinden vurmaya çalışıyormuş insanlar bir de. Biz değil esas sen vurmalısın zaten. Kaç para harcadılar acaba o saçma sapan oyun için. Sana single player için harcayacağına böyle saçmalıklara harcıyor. Önce fanları tepki vermeli zaten. Cidden Sony az yapıyor bunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 14 Kasım 2025; 10:53:45 >

expedition 33'ün goty almadığı bir tören şaibelidir

Sen pek sevmedim, abartmışlar demiyor muydun  

Orijinalden alıntı: JePinkman

Sen pek sevmedim, abartmışlar demiyor muydun  

evet fakat genel kanıya vardığımızda oldukça özgün, türe yenilik getiren harika bir işçiliği olan oyun

benim jrpglere alerjim olduğu için istesem de ısınamam bitirmeme rağmen söylüyorum

Objektif olmak çok zor olmamalı ya

Objektif olarak çöp

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]IGNyoutube
    Play Horizon like never before in this brand new MMORPG developed by NCSOFT in collaboration with Guerilla Games! Explore the Deadlands alongside thousands of your fellow Machine Hunters as you explore the world, scavenge for resources and team up to take down massive machines. Horizon Steel Frontiers can be played anywhere, thanks to NCSoft developing the title specifically for mobile devices, so you can drop into the Deadlands on the go! For more news on Horizon Steel Frontiers as it comes out, stick with IGN! #IGN #HorizonSteelFrontiers #MMORPG
    https://www.youtube.com/watch?v=ipNI87eVFlg
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Rpg severim ama KCD gibi simülasyon tarzında olanları sevemiyorum. Denedim yenisini de bıraktım. Rpg çok geniş bir tür. Jrpg çok severim mesela. Veya Baldur tarzı. Zaten Clair da rpg.

Aday olamayabilir deme sebebim kendi beğenim değil. Oyun çokluğu, diğerlerinin puanları vs. Geçen sene olsa kesin aday olurdu mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 14 Kasım 2025; 11:46:10 >
    Yok goty muhabbeti için sormadım. Merak ettim oynadın mı sever misin diye 🙂 Tamamen zevk meselesi katılıyorum sevmeyenlerin neden sevmediğini de anlıyorum. Benim kcd2 yi ekstra sevme sebebim de orj mafia 1 i yapan abimizin Dan.Vavra nın bunu yapmış olması. Kimisi oyunlarda gerçekçiliği sever kimi sevmez. Ne kadar gerçeğe yaklaşırsa benim aldığım zevk artıyor. Bizde de öyle bir manyaklık var 😄

10 saat civarı oynadım. Yok yani. Bir de ben fps de sevmem. Simülasyon + fps bir araya gelince hepten katlanamıyorum. Rpg oynuyorsam özellikle o karakteri görmem lazım. Bu yine neyse de Cyberpunk'tan bile yeterince keyif alamıyorum bu yüzden. O kadar tip yap giydir et sonra sadece elini kolunu gör [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Bu arada rpg kategorisinde Clair'ı yenip ödülü alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 14 Kasım 2025; 11:53:11 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.