![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeterli diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Discord xboxçıların forum yöneticilerine , üyelerine rahatça küfür ettikleri bir mecra. Gerek yok kalsın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şaka maka kimse buna cevap verememiş |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaamoz -- 4 Mart 2021; 17:6:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themahzen -- 4 Mart 2021; 17:56:26 > |
Battlefront 2 benim için tüm Sony ve Xbox özel oyunlarına bedel. One/ps4 nesline çıkan en iyi oyun bence. Multiplatform bir oyun x konsolda daha iyi çalışıyorsa dalganı geçersin ama göreceli şeyler üzerinden ilerleyen tartışmalar bir yere varmıyor. Sıkıcı bulduğum halde çöp demiyorum ps oyunlarına. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Control Ultimate Edition bedavaya verildi. Gamepass'te normal versiyonu var. PS5 sahipleri ücret vermeden next gen versiyonunu oynadı , Xbox'ta ise tekrar satın alman gerekiyor. Ayrıca PS5 SSD kraken teknolojisi kullanıldı oyun PS5'te 25 GB iken Series X'te 45 GB |
Bu paket tek başına ÇöpPass'in tamamına bedel |
Sadece God of War tüm çöppass a bedel. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hemde taraflı medyaları bunu itiraf ediyor |
peki şimdi ps5 alsam plus ın verdiklerine şu an ulaşabilir miyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 4 Mart 2021; 21:25:10 > |
|
PS Plus Collection içindeki 20 adet oyun. Listeye bu şekilde yazarak ulaşabilirsiniz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 4 Mart 2021; 22:53:45 > |