< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piyade_Nefti -- 30 Kasım 2020; 2:34:5 > |
|
Biz aslında olayı tatlıya bağlamıştık ama daha ayrıntılı bilgiler edinmek her zaman daha iyidir. Şu "yasaldır - yasal değildir" olayı üstüne çok düşünmedim açıkcası. Dediğiniz doğru olabilir hatta doğrudur zira Ps "hoop sen benim oyunlarımla nabıyon bilader" diyebilir. Ancak şuanda baya oynanıyor Ps oyunları xBox'ta. Ha şu mekanik, teknolojik v.b gelişimi doğrudan görmek istemek bir tercih meselesidir. Bizde tartışmamızı bu noktada bitirip tatlıya bağlamıştık. :) edit: İtiraf edin arkadaşlar. Cortana çoooooook güzel be.......... :)))))))))) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddnet -- 30 Kasım 2020; 2:30:38 > |
|
|
Xbox 360 gelir getiren değil kopya ve 3K olmasaydı piyasadan kalkacak konsoldu. 1 yıl geç, daha pahalı çıkan PS3'ten fark yemişken ''Satış önemli değil'' ''Gelir var'' deme komik oluyor. Eve herhangi bir Xbox konsolu sokmadan oynanan oyun konsola özel oyun değil; multiplatformdur. Eve PlayStation sokmadan oynayamadığın her oyun konsola özel oyundur. Gears of War 2 = Konsola özel oyun, gibi. |
Teşekkür ederim, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bende ondan duydum, sonra arştırdım. hakikaten öyle bir olay mevcut. Ama Ps farkettiğinde ne olur bilemiyorum. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RakıFeller -- 30 Kasım 2020; 2:39:5 > |
|
|
|
|
|