İyi de bende iki cihazda yok ki, ben meraktan sordum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Soruma cevap vermedin. Şuan Xbox almak istesem ne oynayacağım. Lütfen eskimiş pass oyunlarından değil yeni çıkmış 2020 oyunlarından bahsedin. Ben Hellblade 2 ile çıkış yapar diye umuyordum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merakınızı giderdik mi hocam ondan bahsedin biraz tatmin oldunuz mu misal mantıksız bir yön var mı bende merak ettim görüşlerinizi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piyade_Nefti -- 30 Kasım 2020; 2:13:19 > |
|
|
|
|
Nette takılırken noktalama koyunca devlet dairesinde gibi hissediyorum kendimi daralıyorum nefret ediyorum burası öyle yoldan geçen biri olduğumuz yer olduğundan koymuyorum rahatım takılmıyorum keyif yapıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Donanım haberi kapat yeni sayfa aç 2020 video game yaz sadece pc'ye çıkan veya ps özel oyun değilse alıp oynayabilirsin konsolda oyun oynayacaksın işte daha ne yapacaksın bunlar konsol durdukları yerde yumurtlamıyor temizlik yapmıyor ne istediğini anlamadım ben senin hep şu titreşim aklıma geliyor ama yazmıyorum valla sonu kötü bitiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bune abi 2020 sonu 2021 oyunları hariç bütün oyunlar eskimiş kötü oyunlar oluyor galiba oynamayalım mı napalım bu nasıl bir cümledir 2 3 kişiden gördüm bu lafları zamanında bunlarda yeniydi eminim bunlara tapıyodunuz şimdi eski kötü oyun oldular sene 2022 de şuan yeni çıkan bunlarada kötü eskimiş oyun diyeceklerine o kadar eminim ki anlayın şunu artık bir oyunu güzel yapan senesi değildir ne eski oyunlar vardır taş çıkartır ve herkes bu oyunları oynamamış olabilir sizin aksinize sanki ayda bir oyun çıkıyorda oynadığınız oyunlar ps4 ten kaç yıl sonra çıkmış bir bakın bakalım menü 1080p miş allahım ya şaka gibisiniz :) |
|
|
|