![]() Bak sana Cortana'nın Halo 5'teki oyun içindeki haliyle aynen böyle bakıyoruz. Cortana'nın boynundaki simgeyi öğrende gel, konsoluna ön taraftan depolama alanı takamayan gardaş. Ps'nin tüm konsol nesli ömründe toplasan 20 tane etmeyen eskulisivlerin hepsine para baymaya devam et gardaş. (Evet eskulisiv :D ) Gir şu siteye: RetroArch ve aşşağıya doğru gel, xBox yazısını gör ve PS1'den 4'e kadar, Gamecube'den Nintendonun bilmemne sürümüne kadar bütün oyunlar ve üzerine gamepass'taki oyunlarla beraber oyun desteği alda gel gardaş. (Toplamda yaklaşık 30000 oyun. Üstelik yasadışılık, konsol kırma diye birşey yok herşey yasal. Yani evet bu eklentiyle Ps oyunları da xBox'ta çalışıyor. :))) ) Şuanda toplasan 100 oyunu anca olan bir konsolla xBox'u kıyaslama artık gardaş. MS'nin yada DigitalFoundry gibi kanalların da söylediği, herkesin bildiği xBox Series X'in performansını tam veremediği gerçeği konusunda çalışıldığını ve birçok stüdyonun patır patır 2/4K yamaları yayınladığını öğrende gel gardaş. (İnsan az biraz MS mağazada dolaşır ulen) Özetle: Geçmişe yönelik adam gibi desteğin olsun da bana öyle gel gardaş ve üzerinde çalışılan, çözülen sorunlar üzerinden prim kasmayı kes gardaş. O vakte kadar Halo 5 Cortana'sıyla beraber sana aha böyle bakacağız gardaş. Korku pskolojisi, güvenli alanına saldırı tehlikesi karşısında bu kadar gayretli ve istekli bir şekilde bahaneler üretmeyi kesin ulen. Çok belli oluyor. Burada xBox'çuların cidden "söyleyecekleri birşey" olmadığı için mi daha az yazdıklarını sanıyorsunuz? Yoo... Performans açısından hakikaten geride kalsa bile bir şikayeti yok. xBox alan ne aldığını biliyor zira. Ancak buna rağmen siz dereyi görmeden paçayı sıvayıp, ensenizdeki soluktan rahatsız olduğunuzdan ardı ardına entry döşüyorsunuz burada. Ps gitsinde gezegen keşfedeceğine, Türkiye standartlarında fiyatlandırma politikası yapsın herşeyden önce. Böylece insanlar "kardeşlik" adı altında zahmete girmekten kurtulsun. Türkiye'nin şu ekonomisinde hakikaten zenginler hariç Ps savunucusu bana cidden garip geliyor. Eskulisivler için 800 tl falan ödeyecek tayfaya zaten lafım yok, adamın parası vardır alır. Ancak xBox'un önceki nesli bile utanmasa f/p açısından yeni nesil Ps'yi neredeyse tokatlayacak.... iPhone istesem gider telefon alırım konsol değil. Benim tercihim budur. |
Senin tabirinle ''itelenme'' konusuna hiç girip hayal kurma istersen. Şu yaşandı çünkü; ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 30 Kasım 2020; 0:28:47 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aşiri aktif birsuru tattişmalara girmiş 4-5 nick aklimda belki çocuklar kendilerini buyuk gosteriyorlar bilemicem. Nasi ogrendigimi sorarsan dm den sordum soylediler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piyade_Nefti -- 30 Kasım 2020; 0:34:32 > |
|
Vallahi artını verdim de geldim gardaş😂😂😂 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldReview -- 30 Kasım 2020; 0:38:23 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piyade_Nefti -- 30 Kasım 2020; 0:44:6 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Savaş Alla..Pardon Savaş Tanrısı eskulisivinde sana başarılar. Ben bilimkurgucuyum bana ezelden hitap etmiyor o oyun, tıpkı Halo'nun evreninin sana hitap etmediği gibi. Ayrıca teknik gelişim delisi değilim, nostaljiğim :) İşte burada da tercihler meselesi ortaya çıkıyor kardeşim benim "mitolojik pantheonlardaki tanrıları yüksek fiyatlarla parçalamak" gibi bir isteğim-arzum yok. Son olarak binlerce oyunu destekliyorsa Ps5 çok güzel. Gelişme var. Ama halen xBox kadar değil malesef. :) Unutma ki yukarda gösterdiğim eklenti sayesinde xBox Ps1-4 arası her oyuna destek verebiliyor..... :)))))) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddnet -- 30 Kasım 2020; 0:50:29 > |
Teşekkür ederim. :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piyade_Nefti -- 30 Kasım 2020; 0:52:45 > |
|
|
|
Microsoft'un yerinde olsam 144p yapardım menüleri. 1080p bile çok bu kafaya : D ![]() Adam "toplanıp yazalım bir yerlerden, geri bildirim verelim de update ile 4K menü ve store görselleri koyduralım" yerine adamların üşengeçliğini savunuyor burada : d < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j0ffline -- 30 Kasım 2020; 0:58:42 > |
|
|