< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vaktim olursa bu konuya uzunca bir şekilde neden Microsoft'un daha iyi olduğunu yazarım. Exclusive diye ağlayanlar asıl exlusive olayının ms'da oldugunun farkında değiller. |
Yakında bu konu da kapanır hocam. Biraz banlanmalar başlasın fake hesap kaynayacak burası :)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvngrc -- 29 Kasım 2020; 13:46:13 > |
Grafik konusunda her şey aynı bence. Ufak tefek farkları farktan dahi saymıyorum. Ruh hastası bir takıntılı değilseniz o ufak tefek farklar hiçbir şey. Exclusive oyun konusunda xbox ps'nin yanına yaklaşamaz. Xboxta game pass gibi muhteşem bir sistem var. Sadece bunun için bile xbox alınır. Son olarak, ps5 in oyun kumandası xboxınkinin çok önünde. Fakat sony bence türkiyeyi hiç sallamıyor. 700 liraya oyun satmak nedir arkadaş? Tamam kur kötü kabul. Ama aynı kur xboxa da kötü. Adamlar ona rağmen aylık neredeyse 4 dolar gibi komik bir rakama gamepass veriyor. |
Hayırlı uğurlu ve şükürler olsun PS5 konusunda çocuk gibi fanboy mesajlarından bıkmıştım harika oldu bu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
okey çöp, 101 kral < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forumun en guzel konusu, tam eglenmelik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
PS5 duyurulurken çok önemli bir özelliği de açıklanmıştı. Belli ki kimse dikkat etmemiş. PS5 çok muhteşem bir teknolojik mimari içeriyor. Bu mimari oyunları port etmeyi aşırı rahatlatıyor, firmaların optimize konusunda elini aşırı rahatlatıyor. Bu yüzden Sony oyunların yeni nesilde ( en azından 1. parti) geliştirme sürelerinin kısalacağını söylemişti. Çeşitli firmalardan geliştiriciler ( Buna Xbox stüdyosu olan Bethesda'dan bir geliştirici de dahil olmak üzere ) bu açıklamayı destekleyen şeyler söylemişlerdi. Yeni çıkan oyunlar PS5'de daha yüksek fps ve görüntü veriyorlar. Yani Sony'nin PS5 mimarisinin geliştiricilere sağladığı kolaylık altı boş bir iddia değil, baya dolu olduğunu görüyoruz. Yani yeni nesilde daha kısa sürede daha çok Sony yapımı göreceğiz. Önceki nesilde oyunların yavaş geliştirilmesi, yükleme süreleri, yavaş arayüz, fanların gürültülü çalışması gibi oyuncu şikayetlerini dikkate almışlar ve hepsine çözüm üretmişler. Bu yüzden Xbox asla Sony standartlarına çıkamayacak üzgünüm. Alın size full kasa demekle konsol üretilmiş olunmuyor. İşin Exc boyutuna girmedim bak, girersem hiç şansı yok Xbox'un. |
|
Mükemme-Hastasıyız < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playstation5 -- 29 Kasım 2020; 15:3:37 > |
Hepsi AA değil hocam Forza gears Rdr2 gibi yapımlarda oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Zaten Nerflix gibi 3 yıl gamepass alayım devam edeyim diyen olursa yolda kalır.fifa cod bf Vs oyunlarda olmalı yoksa gamepass ten 1 ay sonra sıkılırsın . 2002 de Xbox classic dahil tüm xbox ları (scorpio edt dahil) kullandım Xbox one nesli en yavan nesil oldu. Bana kalırsa artık 3. Bir yapımcı piyasa çıkmalı streamla değil hardcore gameconsol ile < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konsolu konsol yapan özel oyunlardır Sony konsol satış rakamları Microsft her nesilde çok üstünde satış rakamlarına ulaşıyor yoksa Sony konsolunu alanlar Sony iyilik olsun diye konsolu almıyorlar Sony çıkardığı oyunlar için alıyorlar Sony bunun farkında her yeni nesilde yeni oyunlar çıkartıyor Sony bu nesildede yeni oyunlar duyurursa konsol satış rakamları ps4 seviyesinde olabilir yoksa ps4 satış rakamlarına asla ulaşamaz nihayetinde babamızın firması değil Sony has yüzüne hasret değiliz çıkardığı oyunlar için konsol alıyoruz |