Şimdi Ara

Playstation varken Xbox alınır mı? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
6
Favori
53.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • valla klasik konsol oyuncusu hangi oyunları oynayacağına bakar, verilen hizmete aboneliklere avantajlara bakar. oyun konusunda ps4 önde, hizmet konusunda gamepass vs gibi sistemlerle xbox önde. en güçlü makina, teraflops vs diye sayıklayan, fps sayan, 4x zoom yapıp grafik karşılaştıran bir kesim de var doğru, microsoft bu kesime de oynayabilir. orda da şöyle bir şey var bugün en güçlü diye one x alırsın 2 sene sonra ps5 çıkar.
  • DiyarDilimPırasa kullanıcısına yanıt
    ps3 de zamanında çok kötü çıkış yaptı, satışları iyi değildi ama sonrasında nasıl toparladılar. xboxtan 1 sene sonra çıkmasına rağmen satışlarda yakaladılar neslin son 2-3 senesinde. köprünün altından çok sular aktı, microsoft çok güzel toparlayabilirdi ama yetersiz kaldılar.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Boyle diyorsunuz ama arada onemsenmeyecek bir fark yok. Insanlar ne kadar yok saymaya calissalarda 4k cozunurlukte cidfi bir fark var oyle 10x yakinlastirma falanda yapmaniza gerek yok.



    2. Olarak ps4 ps3 oyunlarini susleyip para ile satarken 360 oyunlari ucretsiz yenilendi. 360inda oyun arsivi olan adam pekcok oyunu ucretsiz bir sekilde yenilenmis olarak oynayabiliyor.



    Ps4 cok yaygin ve Turkce exclusive oyunlar ile onde ama xbox tarafinin one xten sonra ezilme durumundan cikip toparladigini dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kollaps

    ps3 de zamanında çok kötü çıkış yaptı, satışları iyi değildi ama sonrasında nasıl toparladılar. xboxtan 1 sene sonra çıkmasına rağmen satışlarda yakaladılar neslin son 2-3 senesinde. köprünün altından çok sular aktı, microsoft çok güzel toparlayabilirdi ama yetersiz kaldılar.
    Hatırlıyorum. 600 dolar çıkış fiyatı vardı yanılmıyorsam ki bayağı bir tartışma yaratmıştı. Makinede eksiltmeler yaparak (ilk modellerde linux çalışıyordu, ps2 oyunlarını direk çalıştıran çip vardı yanılmıyorsam, kart okuyucu, 4 usb portu) ve nanometre düşürerek fiyatı revize ettiler sonradan. Aslında bu dediklerinle uyuşuyoruz zaten dostum. Şuan Xbox gamepass, Ea Ac., geri uyumluluk gibi avantajlar sunarak bozulan imajı düzeltmeye uğraşıyor ama bakalım. E3'de de bir şeyler yumurtlarlar umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiyarDilimPırasa -- 1 Mayıs 2018; 15:7:16 >




  • Periah kullanıcısına yanıt
    neslin başında biri 1080p iken diğeri 4k olsa ciddi fark olabilirdi. bu saatten sonra dediğim gibi 2 seneye ps5 gelecek, microsoft muhtemelen yeni bir konsolla cevap verecek vs. tabi çözünürlük görsellik insanları çeker ama güce tapan adamların çoğu pc masterrace tayfası, bu adamı pc yerine konsol kullanmaya ikna etmek zor. ekonomik bir alternatif olarak satabilirsin ama bildiğim kadarıyla one x satışları iyi başladıysa da şu an ps4'ün gerisinde. kaldı ki pc'de oyun kütüphanesi çok daha dolu. gamepad ile oyun oynamam diyen bir sürü insan var. satış yapmak için konsolcu adama da hitap etmen lazım bu da ya exc oyunlar ya da sağlam abonelik sistemlerinden geçer bence. xbox'ta geriye uyumluluk çok güzel bir şey ama zamanında eski nesil oyunların xbox'ta çok az oynandığına dair haberler görmüştüm. bu tip şeyler konsolu kurtarmaz.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Normal bir dunyada dedikleriniz dogru olabilirdi.



    Ama dolar 4 tl , 1060 2000 tl , yuzde 50 vergi olan bu ulkede pc master race diyen adamlarin cogunun beli bukuldu hocam.



    Pc masterrace diyen adamlardan niride bendim ama 1880e one x'i gorunce inanin su sartlar altinda pc cezbetmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    Normal bir dunyada dedikleriniz dogru olabilirdi.



    Ama dolar 4 tl , 1060 2000 tl , yuzde 50 vergi olan bu ulkede pc master race diyen adamlarin cogunun beli bukuldu hocam.



    Pc masterrace diyen adamlardan niride bendim ama 1880e one x'i gorunce inanin su sartlar altinda pc cezbetmedi.
    Sadece Tr'de değil Dünyada da Pc oyunculuğu kötü durumda. Mining belası henüz bitmiş değil. İnsanlar kart bulamıyorlar. Yabancı Tech. kanalarında dahi lafı yapılıyor. hATTA Nvidia ve Amd'yi suçlayanlar var.
  • PvP oyuncusuyum.konsolda asisted aim li vs yalan. R6 Siege, BF1, Arma, Squad, İnsurgency, CS GO



    Total War oynarım EU 4 gibi oyunlar bir alternatif sağlıyor mu?

    Konsolları monitor ve mouse klavyeye adapte etsinler. Hiç pcleşmesin. Online oyunlarda hile çok can sıkıcı konsol buradan yürüyebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliOrmanlı0106 -- 1 Mayıs 2018; 17:6:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık bloklama zamanı geldi galiba. Biz böyle konu açsak. Yok efenim şuraya bakın yok efenim zibilyon tane konu açıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır." diye bir söz var. İşte Sony daha önce yaptıklarıyla playstation tek başına marka haline geldi. X Box ise marka bile değil. Şu anda oyun çıkarsa bile geçmişine bakıp insanlar microsoft satın almıyor. Bir de microsoft için marka batıran girdiği işe eline yüzüne bulaştıran bir firma görüntüsü ve algısı var. Sony ise sadece gelenekçi olarak eleştirebilirsiniz.Bu arada sony marka herhangi bir ürüne sahip değilim.

  • Ps4 te de fifa,Cod,BF vs oynanabildiğini unutuyorsunuz. Üstüne bir de exc keyfi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 milyon konsol kullanicisi varken Uncharted 4 toplam 10 milyon satti , bu yuzden exc oyun icin konsol alanlar olarak azinligiz demistim dun ama takas ve digital hesap satisini atlamisim.10 milyon satti ama muhtemelen 30 - 40 milyon kisi belki daha fazlasi oynamistir oyunu.Yani exc oyun konsol satisinda hala cok buyuk etken olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wither kullanıcısına yanıt
    Hesap kardeşliği işinin konsolun çok sattığı ülkelerde yaygın olduğunu sanmıyorum.Bizim gibi fiyatlarla mücadele edemeyen ülkeler kullanıyordur bence
  • Kusura bakmayın ama bu konuşma çok amatörce olmuş, 28 dakika tartıştınız sonra aynı kısımdan bahsetmediğinizi fark ettiniz. Konuşmanın kadrajı belirlenmemiş, bu kadar "ben haklıyım, sen yanlışsın" kavgası, koca koca adamlar çocuk gibi inatlaşıp durdu boş yere.
  • bugün ''başlarım klavyesine, mouse'una. oyunlarımı artık uzana uzana konsolda oynayacağım'' desem ve cebimde delikse xbox one s alırım, 1080p sabit 4k falan istersemde one x alırım. neden?

    1-gamepass ile bir dünya oyunu sağda solda ucuza kutulu oyun arama derdi olmadan bir tık ile ulaşabilirim. aylık 29 lira. en az üç oyun bitirirsin bir ayda.
    2-yıllık 65 liraya ea'nin bütün oyunları önünde. aynı paket pc'de 25 euro.
    3-one s ve one x, ps4lere göre daha sessiz diye biliyorum. (ps4'ü üç saat aralıksız kullanınca ısınmadan dolayı fifada kastığını gördüm.)
    4-forza horizon(arabalarla biraz alakası olan herkesin denemesini şiddetle tavsiye ederim.)(pc'de var ama ps4'te yok)

    ps4'ü alırım ancak konsolu da oyunları da ikinci el alırım. bütün merak ettiğim sony oyunlarını oynar sonra geri satarım. düzenli oyun oynayan biri için sony pahalı, xbox ucuz.




  • Bu Enis niye bu kadar agresif. Hiç sevmiyorum bu tavırlarını. Her tartışmada benim dediğim yüzde 100 doğru bu işi bir tek ben biliyorum kafasında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşındakini en iyi tartışma anında tanırmış insan. Bu sözüm Enis Kirazoglu için geçerli. Gereksiz bir agresiflik ve dinlememe, anlamama sorunu var. Ve en sinir bozucu yorumlardan bir tanesidir "xbox ta oyun yok oyun! " xbox birton oyun var her nekadar ben şuan xbox sahibi olmasamda. Bu yorumun yerine artık şu bazı tipler ne zaman yorumlarını şu şekilde değiştirecekler : "xbox ta bir ton oyun var ama bana hitap eden yok!"



    Ve Enis yine sözüm sana: eğer bir ürün çıkışında tökezler ise sonradan toparlaması ciddi anlamda zordur ve genelde tamamen yeni bir başlangıç gerekir, var olanı toparlamak yerine! Xbox in durumuda bu işte. Ve şunu da unutma ki PlayStation in çok satması öyle senin direttiğin gibi sadece exklusive oyun degil, aliskanliklardır! Sana sadece kendi tanıdığım PlayStation sahiplerini örnek versem durumun vahimligini anlarsın. 15 senedir her çıkan PlayStation i alan ve her senede sadece Fifa ve calll of duty den başka oyun oynamayan tipler. Şuan PlayStation pro sahibiyim ve alma nedenim öyle ex oyunlar değil başka nedenler. Ex oyunlar sadece ayak bağlama taktigidir ve bu söylediğim her iki konsol içinde geçerli. Ayak bağlamadan kastım ise şu :öyle yada böyle gerçek olan bir şey var oda bazı exklusiv oyunların ciddi fanlarinin olması. Ex oyunlarda aslında PlayStation in kullanım ömrünü düşündüğünde ; 4-5 sene civari, exklusiv oyunların toplam inin oynanma süresi ise sadece ve sadece 5-6 gün! Ex oyun için konsol alma diye birsey yoktur! Ex oyun hastaları için ikinci el konsol alıp sonra hiç zarar etmeden elden çıkarma vardır. Bunu değiştiren bazı durumlarda tabiki var ama bu durumlar sadece tek nedene bağlanıp agresif bir şekilde dile getirilip karşındakini ezme girişimi ile gösterilmez. Şuan oynadığım oyunların hepsini xbox ta oynayabilirim ve oynamayı istiyorum açıkçası ama PlayStation i elden çıkarması ve ikinci ele düşmesinden dolayi kaybedeceğim para hesabını yapınca hadi neyse böyle devam edeyim diyorum. Ve şuna inanıyorum elindeki PlayStation i satıp xbox a geçmeyi planlayan milyonların olduğuna ama Sony 4-5 sene boyunca bir iki oyunun reklamını döndürüp milleti oyaladigi için kullanıcıların ayağını bağlamaya çalışıyor.

    Ve ex oyun konsol sattirir diyorsun ya Enis. Kendi ayağına sıkıyorsun bu lafın ile ama bunu Mesut karşısında kabul etmemek için 10 takla atıyorsun. Mesut sana soruyor : madem ex oyun konsol sattirir o zaman xbox in zamanında daha fazla ex oyunu vardı onun daha fazla satması gerekmez miydi? Ki o zamanlarda PlayStation da bir tane bile ex oyun yokken! Üstelik ilk iki sene PlayStation tarafında tek bir tık yokken! Amaç üste çıkmaya çalışmak kendi bildiğinden başkasını kabul etmeyen bir tip olursan biz ne söylesek boş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tabi alınır gerizekjavascr
    ipt:;alı kardeşim
  • Karşındakini en iyi tartışma anında tanırmış insan. Bu sözüm Enis Kirazoglu için geçerli. Gereksiz bir agresiflik ve dinlememe, anlamama sorunu var. Ve en sinir bozucu yorumlardan bir tanesidir "xbox ta oyun yok oyun! " xbox birton oyun var her nekadar ben şuan xbox sahibi olmasamda. Bu yorumun yerine artık şu bazı tipler ne zaman yorumlarını şu şekilde değiştirecekler : "xbox ta bir ton oyun var ama bana hitap eden yok!"



    Ve Enis yine sözüm sana: eğer bir ürün çıkışında tökezler ise sonradan toparlaması ciddi anlamda zordur ve genelde tamamen yeni bir başlangıç gerekir, var olanı toparlamak yerine! Xbox in durumuda bu işte. Ve şunu da unutma ki PlayStation in çok satması öyle senin direttiğin gibi sadece exklusive oyun degil, aliskanliklardır! Sana sadece kendi tanıdığım PlayStation sahiplerini örnek versem durumun vahimligini anlarsın. 15 senedir her çıkan PlayStation i alan ve her senede sadece Fifa ve calll of duty den başka oyun oynamayan tipler. Şuan PlayStation pro sahibiyim ve alma nedenim öyle ex oyunlar değil başka nedenler. Ex oyunlar sadece ayak bağlama taktigidir ve bu söylediğim her iki konsol içinde geçerli. Ayak bağlamadan kastım ise şu :öyle yada böyle gerçek olan bir şey var oda bazı exklusiv oyunların ciddi fanlarinin olması. Ex oyunlarda aslında PlayStation in kullanım ömrünü düşündüğünde ; 4-5 sene civari, exklusiv oyunların toplam inin oynanma süresi ise sadece ve sadece 5-6 gün! Ex oyun için konsol alma diye birsey yoktur! Ex oyun hastaları için ikinci el konsol alıp sonra hiç zarar etmeden elden çıkarma vardır. Bunu değiştiren bazı durumlarda tabiki var ama bu durumlar sadece tek nedene bağlanıp agresif bir şekilde dile getirilip karşındakini ezme girişimi ile gösterilmez. Şuan oynadığım oyunların hepsini xbox ta oynayabilirim ve oynamayı istiyorum açıkçası ama PlayStation i elden çıkarması ve ikinci ele düşmesinden dolayi kaybedeceğim para hesabını yapınca hadi neyse böyle devam edeyim diyorum. Ve şuna inanıyorum elindeki PlayStation i satıp xbox a geçmeyi planlayan milyonların olduğuna ama Sony 4-5 sene boyunca bir iki oyunun reklamını döndürüp milleti oyaladigi için kullanıcıların ayağını bağlamaya çalışıyor.

    Ve ex oyun konsol sattirir diyorsun ya Enis. Kendi ayağına sıkıyorsun bu lafın ile ama bunu Mesut karşısında kabul etmemek için 10 takla atıyorsun. Mesut sana soruyor : madem ex oyun konsol sattirir o zaman xbox in zamanında daha fazla ex oyunu vardı onun daha fazla satması gerekmez miydi? Ki o zamanlarda PlayStation da bir tane bile ex oyun yokken! Üstelik ilk iki sene PlayStation tarafında tek bir tık yokken! Amaç üste çıkmaya çalışmak kendi bildiğinden başkasını kabul etmeyen bir tip olursan biz ne söylesek boş.................................................




  • Bence İkiside Güzel Marka Playstion varken Bence Xbox Alma
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.