Şimdi Ara

PlayStation Türkiye Raydan Çıkmıştır, İhbar Ediyoruz! | PS Plus İadesi Alma Yöntemi Eklendi! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
8
Favori
43.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
493 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Tüketicilwre karşı şeffaf olmak önemli. Dediklerini söyleyebilirler. Soylememeleri için bir sebep yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Basarrrr

    Tabiki bizim ulkede oyun sektorune kotu bir vergi yapilandirmasi var. dijital ya da kutulu her turlu zorluk yasiyor firmalar.

    Buna ragmen 79 ulkede olan bir hizmeti bizden kaldiriyorsan, uzerinden 7 gun gecmesine ragmen aciklama yapmayacaksan, hatalisin. Benim icin bu kadar net.

    Arkadaslar ps plus bolumunde yazdigim mesaji buraya da kopyala diyorlar. Bununla ugrasamayacagim, isteyen okuyabilir. Kisaca ozetlem gerekirse;

    Benim takip edebildigim ilk terbiyesizligi goat simulation vererek yaptilar. Tamam, bizim ulkede sansurlenmis bir oyunu verebilirsin ama binlerce oyun icerisinden goat sim ne demektir. Bildigin dalga gecmek

    Ikincisi ise su anda yasadigimiz aciklama yapilmama durumu. Bu kadar insan bir aciklama yapilsaydi bu duruma dusmezdi. Benim acimdan bu tr oyuncularina yapilmis bir terbiyesizliktir. Ben kendi adima xbox uzerinde oynayamayacagim oyunlari bitirip ps yo satip xbox a gecerim.
    Hadi biraz insanları şaşırtalım.

    Goat sim'in tr de verilmesinin nedeni ne biliyor musun ? :)

    Bir süre avrupada yaşadım. Hatırı sayılır sayıda yabancı arkadaşım var. Hemen hemen hergün görüştüğüm ülke ismi vermeyeyim, avrupalı arkadaşlarım var.

    Türkiye'nin özellikle batılı ülkelerde (doğuda da öyle olduğunu düşünüyorum da gerçi) itibarı sıfıra yakın. Bunun nedenlerini sıralamaya kalkmayacağım tabi ki. Haklı ve haksız yönleri var elbette. Milliyetçi klavye delikanlısı kesim, ki onlarda da milliyetçi oldukça fazla, genelde bize hamamböceği yakıştırması yapar.

    Neden hamamböceği? çünkü bir türlü ölüp yok olmuyoruz.

    Gelelim keçi olayına. Hamamböceği dışında bir şey daha yakıştırılır ortadoğulu müslüman ülkelere. Bu da goat f.cker'dır. Sansürümü maruz görün. En azından türkçe yazıp sansürlemedim :) zorunuza gitmesin ama argoyu bolca kullanan, orta-genç yaş kesim genelde bize önyargıyla yaklaşır ve bu yakıştırmılar internet ortamında redditte 4chan'da ya da underground barlarda bol bol yapılır.

    Ne yazık ki bu goat sim buradan geliyor. Hadi canım bunun altında bu aranır mı demeyin. İngiliz bu efenim. Dark humor'un beşiği. Yaparmı yapar. Kim bilebilir ki ;)

    Ha bu arada. Bir kaç sayfa önce kara kaşımıza kara gözümüze yapılmış gibi hiç üşenmeyip türkçe seslendirme ile çıkan oyunları listeleyip, sony'yi savunan arkadaşlar yukarıyı bir iki defa daha okurlar umarım. Zerre ekonomi bilmez, eline kyk'nın aylık kredisinden fazla yüklü para geçmemiş, burada ticaret zırvalayan 21, 22 yaşlarda koca koca ergenlere laf anlatmaya çalışmaktan gerçekten sıkıldım.

    Babanız gibi sony savunmayı artık lütfen bırakın. Siz tüketicisiniz. Kafanızı çalıştırın biraz. Güç sizde haberiniz yok. Yalnızca toplu hareket etmeniz gerekiyor.




  • Bu arada avrupada bu haftanın indirimi Control. %60 indirime girmiş. Iyi oyun, alıp oynayın diyeceğim ama bizde yine yok indirim .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madsenpa1 -- 25 Mart 2020; 16:33:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS Türkiye'ye para kazandırmadan oyun satın almanın bir yöntemi yok mu? Abd mağazasından falan almak gibi? Bunun detaylı rehberi yapılsa iyi olurdu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üzerinde çalışıyorlar.


    PlayStation Türkiye Raydan Çıkmıştır, İhbar Ediyoruz! | PS Plus İadesi Alma Yöntemi Eklendi!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONY durumu olduğu gibi açıklasın sana bir önceki mesajımda yazdıklarımı usturuplu dilde, sonra ben sana olacakları söyleyeyim;

    önce ilgili makamdan bir yetkili çıkartırlar yalan derler, yada öyle değil, şöyle der, biz yerli ve milliyiz, firmalarımızı yabancı şirketlere ezdirmeyiz gerekeni yaptık, bu olayı başka türlü (yani senin benim gibi tek önemli olanın devletin kendine olan gelirini düşünmesi) görenler şucudur, bucudur, biz bu platformdan malum örgütlerin yazışmalar yaptıklarını da biliyoruz der. hedef saptırmak için işi başka bir boyuta getirir.

    üzerine birde halkı kin düşmanlığa teşvikten soruşrurma. en sonunda bylock muamelesi yaparlar ps massanger a

    sonra zamanında evdeki tül perdeye kendini sarıp, 'kefenimizi aldık geldik diyen kesim' Sony ürünlerini sokakta kırmaya başlar. (Iphone da olduğu gibi)

    Sony'de sizle mi uğraşçam der çeker gider.

    oyüzden en başından beri söylüyorum, ben hak aramayalım, Sony haklı demedim, burada olayın büyük kaynağı dijital oyun satışında devletin vergi yaptırımları vs. etkin bir durum. Dahası devlet burada vergi geliri kaybına girmemek için, yerli bir dijital dağıtıcının başvurusu sonrası, firma gerçekten dijital ürünü bizim istediğimiz gibi ucuza verirken sırf o firma yüzünden haksız rekabet dedi ceza kesti. o günden beri fiyatlar hep yükseldi, hep yüksek kaldı. bunu düzeltecek tek taraf firma değil, firmaya korku salan, üzerinde de vergi yükünü arttıran ilgili kurumdur (artık rekabet kurulu mudur, sanayi ve teknoloji bakanlığımıdır, ticaret bakanlığımıdır, 3 lü bir çalışma mıdır bakılsın)




  • Nakahella kullanıcısına yanıt
    Forumda bir kaç farklı ülke marketinden alışveriş yapma rehberleri var hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En komigi de paraya tapan yayincilar aslinda oyuncularla 1 olsa ve onlarin sesi olsalar, ps tr tutunamaz ve indirimleri getirir.

    Ama paraya tapan yayincilar oldukca imkansiz. Bi de bu insanlari izleyen, takip eden var hahahahahahah cok guluyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç merciiye de gönderdim. Bakalım nasıl bir sonuç alacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat farkını görüyprsunuz . Ss BSC nin haberinden alıntı .
    Bsc nin haberi :https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Turkiye_PlayStation_Storeda_indirimler_Sekmesi_Hala_Duzeltilmedi-100339.htm PlayStation Türkiye Raydan Çıkmıştır, İhbar Ediyoruz! | PS Plus İadesi Alma Yöntemi Eklendi!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Sony sizle mi uğraşıcam der çeker gider kısmına ithafen yorum yazıyorum. Sony tr nin türk oyuncularına zaten herhangi bir faydası yok ki 35 yılda 2 tane oyun türkçe altyazı koyunca Sony tr olmuyorsun. Biz zaten oyunlarımızı yabancı para kurları üzerinden satın alıyoruz kaldı ki şöyle bir ortam da bile doğru düzgün hizmet veremeyen bir ofisin bence daha da türk oyunculara bir faydası olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berbatine

    Bu mesaj silindi.
    yavas , yavas...
    bence sil o mesaji..
  • ornitolog kullanıcısına yanıt
    Üstelik XBOX ONE S gamepad, bluetooth ile bilgisayara bağlanıyor. Arkana yaslan.
  • 1 hafta oldu. Taş olsa düzeltir bu rezilliği.
    Eskiden kutulu oyunları telefon fiyatına alanlarla savaşırdık dijitalden alın derdik tam bilinçlendiler sony bu sefer dijitale attı elini.
    Bu eski olayların da A.İth.'dan kaynaklandığını düşünmüyorum artık. Bu tamamen aymazlık, koruyucu maske dolandırıcılığından ne farkı var bunun şimdi.
    Goat simulator oyunu zaten bir dönüm noktasıydı iyice tuzu biberi oldu. Alıcaksın kurucaksın pc'yi ne zorumuz varsa bunlarla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu paranız yoksa neden ps aldınız diyenler çok komik insanlar Yav zaten ucuz diye ps alınmıyor mu? Ha birde belki rahatlığı için. Ortalama bir ekran kartı fiyatından ucuz olan konsola kedi ciğer muhabbeti çevirenler çok komik. EXC oyunlar ile kendilerini çok özel ve ulaşılmaz hissediyorlar galiba.
  • Yapacakları tek iş kuru 8'e sabitlemek olacaktır nasıl yıllar önce euro 6 civarı gezerken 7'den hesapladıkları şerefsizlikleri gibi.... Çoğu AAA oyun ise 469 tl değil 500 tl ve üstüne sabitlenir ama yinede bu firmanın ve ex oyunlarının kölesi olan kitle çıkıp yalakalığa devam eder keriz bu ülkede çok nede olsa..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WmGMD

    Şu paranız yoksa neden ps aldınız diyenler çok komik insanlar Yav zaten ucuz diye ps alınmıyor mu? Ha birde belki rahatlığı için. Ortalama bir ekran kartı fiyatından ucuz olan konsola kedi ciğer muhabbeti çevirenler çok komik. EXC oyunlar ile kendilerini çok özel ve ulaşılmaz hissediyorlar galiba.
    Kalitenin bir fiyatı vardır. Kalite istiyorsan bedeli neyse ödemek zorundasın.
  • Oyunlara bu kadar para vermek saçmalık.

    Yazın 1500tl ye 2 kol temiz ps4 bulunca hayatımda ilk defa ps aldım.

    Oyun olarak da Uncherted4-Gta5-TheLastofUs-MortalKombatXL-Fifa19/20 alınca birde bunlara psn+ eklenince lanet ettim.

    Abi bu paralarla güzel bir bilgisayar toplasan daha çok oyunu daha ucuza oynarsın.Müşteri bulursam satıcam ps’yi.

    3-4 Bin civarına da bir pc toplar yoluma bakarım artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.