Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
164.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mtnei kullanıcısına yanıt

    Malesef eklenmiyor hocam insallah 8.50 guncellemeden sonra düzelir diyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bartınoğlu

    Malesef eklenmiyor hocam insallah 8.50 guncellemeden sonra düzelir diyorum

    Hocam güncelleme ile alakası yok. Yıllardır var bu saçma sorun. Kartınızı kaldırın tamamen. Yeniden girin ama adres kısımlarında adres başlığının 3'ü dolu olsun ve hepsi büyük harf, türkçe karakter kullanmayın. Böyle deneyin olmaz ise mobil uygulamadan tekrar deneyin. Bu yöntemler işe yarıyor ama birazda şansa bağlı.
  • Bartınoğlu kullanıcısına yanıt
    Banada oldu müşteri hizmetlerini aradım .sanal kart kullanıyordum.asil kart la alış veriş yapmami söyledi düzeldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wwertt

    Banada oldu müşteri hizmetlerini aradım .sanal kart kullanıyordum.asil kart la alış veriş yapmami söyledi düzeldi.

    Forumdan bir arkadasim ile kardeslik yaptik sağolsun , simdiye kadar her turlu alisverisi yaptim store dan bu kartla hic bir sorun olmuyordu bole sorunlar cikacaksa ilerde ps5 yerine xbox i da radarima alirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tosla kart ile alısveriş yapabilen var mı ? her şey doğru, bilgiler doğru kart geçersizdir diyor. Bir türlü satın alım yapamadım.

  • ben de ps store tr'den bir türlü ödeme yapamıyorum. hem enpara hem papara denedim, ana kart, sanal kart hepsini denedim yok, bir bir yanlışlık oldu diyor sürekli bu soruna çözüm bulabildiniz mi?

  • TR psn den alışveriş yapamıyorum. Plus almaya çalışıyorum 1 yıllık ama 2 tane kart denedim bir hata oluştu uyarısı veriyor. hesaba para eklemeye çalışıyorum aynı hata iki kartlada bugun alışveriş yaptım neden hata veriyor bilgisi olan varmı ? adres kısmını türkçe karakter olmadan büyük harfle giriyorum yine olmuyor

    3.kartıda denedim az önce ne yapmak gerekir ?

  • TR psn den ben de dünden beri oyun almaya çalışıyorum hem PC den hem PS4 üzerinden devamlı hata veriyor. Aynı adres ve kart ile otuzun üstünde oyun aldım. Sorun hakkında bilgisi olan varmı ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozcaadalı

    TR psn den ben de dünden beri oyun almaya çalışıyorum hem PC den hem PS4 üzerinden devamlı hata veriyor. Aynı adres ve kart ile otuzun üstünde oyun aldım. Sorun hakkında bilgisi olan varmı ?

    Kendi kendine düzeldi.

  • ödeme yöntemlerine sanal kart ekleyemiyorum acaba ps store sanal kartı kabul etmiyor mu?

  • Yaklaşık 2 aydır ödeme yöntemini PS, mobil ve web'de deneyip ekleyememiştim, destek almak maalesef imkansız, sinir krizi garanti. Papara, İş bankası sanal kart ve İş bankası normal kartı denemiştim. Az önce şu şekilde ödeme yöntemi ekleyebildim, umarım size de yardımcı olur.

    1. Sanal kart kullanmadım, PS üzerinde İş Bankası kart bilgilerimi ad-soyad kısmında büyük harfle, Türkçe karakter kullanmadan, ad ve soyad arasında boşluk bırakarak girdim.
    2. Adres alanında bankada tanımlı olan adresimin sadece ilk 2 kelimesini büyük harf ve Türkçe karakter kullanmadan, 2 kelime arasında boşluk bırakarak yazdım.
    3. Şehir ve eyalet/il alanlarına bulunduğum şehri gene Türkçe karaktersiz ve büyük harfle girdim.

    Gene kabul etmez derken ilk denemede kaydetti, çok şaşkınım.

  • Arkadaşlar yaklaşık 1 haftalık uğraşlarım sonucunda sisteme kartımı kaydetmeyi başardım :)


    Öncelikle dikkat edilmesi gereken en önemli husus şu; ödeme yöntemi yani kart ekleme işlemi yaparken hata alırsanız, aynı kartı aynı yöntemlerle arka arkaya denemeyin, her hatalı deneme sonrasında 24 saatlik bir ertelemeye hata vermesine sebep oluyor. Bu sefer doğru denediğiniz yöntemde boşa gidiyor hata görüyorsunuz.


    • Öncelikle banka ekstresindeki adres ve psn'de yer alan adresiniz birbiriyle örtüşsün...


    • Bilgileri doldururken küçük harf kullanmadım, hepsini büyük harfle yazdım ve Türkçe karakter kullanmadım.
    • Sanal kart denemeleri olumsuz olunca normal banka kartımı kullandım. Başarılı oldu.
    • Adres sütunlarının hepsini doldurdum, isteğe bağlı yazan yerleri dahil doldurdum. Daha önce ki denemelerimde doldurmamıştım hata vermişti, sonradan deneyince doldurdu.
    • Kartı web tarayıcısı üzerinden kayıt ettim, konsol ve mobil uygulamalarda hata alınca zorlamadım.


    Yukarıda yazanları yapınca mı oldu yoksa şans eseri mi oldu bilemiyorum.


    Son olarak banka kartımın yanına papara veya enpara hesabı eklemek istiyorum, her ne olursa olsun bu sistemde ana banka kartımı tutmak istemiyorum.





  • Konu ile alakalı değil ama, PSN ücret iadesini kredi kartına kaç günde yapıyor ??

  • Merhaba , şuanda komisyon almadan işlem yapan bir banka var mı ? yapıkredi her işlemde yazan fiyattan daha fazla fiyat çekiyor hesabımdan

  • Bitmedi şu sorun.. Maximum kampanyasını kullanacağım. Annemin kartı maximum isminde Ş ve Ü var.. maalesef ne yaptıysam olmadı en son şu hatayı aldım.


    Ne yapmayalıyım arkadaşlar ?


    Çok fazla başarısız bağlantı girişimi oldu. Biraz zaman tanıyın ve tekrar bağlanmayı deneyin.

  • Ziraat Bankakart'ım ile ne zaman alışveriş yapsam kartım bloke oluyor.Bu yüzden Ziraat'in sanal kartını kullanıyorum bir sorun olmuyor fakat sanal kart için kredi kartı gerekmekte.

  • G.Ceylan kullanıcısına yanıt

    Hocam 7 veya 10 gün diye biliyorum benim Cyberpunk öyle olmuştu.

  • Yıl 2021 hala aynı sorunlar var. Tosla kart ile oyun aldığım ve değiştirmediğim bilgiler ile hesaba para ekleyemiyorum. Ne webden nede konsoldan para eklemiyor. Arkadaş ne özürlü sistemleri var bunların.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sorun yaşıyordum. Kartı konsoldan ekleyip oyunu konsoldan alarak aştım. Öyle 24 saat falan bloke de olmuyor kart. Hatayı aldıktan 3-4 saat sonra konsoldan denemek gelmişti aklıma ve alabilmiştim. Belki konsoldan alma ile de ilgisi yoktur. Zira müşteri hizmetleri de bilmiyor çözümü. Hatta "Kart bloke oluyor sakın tekrar denemeyin!" demişti. Ama az önce söylediğim üzere söylemi yanlış çıktı.

  • Kalemistik kullanıcısına yanıt

    PS TR çalışanlarının bu sorun hakkında bir bilgileri yok. Ezbere cevap veriyorlar. Bu sorunun çözümüne yönelik bir girişimleri de yok çünkü dijital satışlar doğrudan İngiltere'ye gittiği gibi kendi sattıkları kutulu oyun satışları azalıyor. Yani bu sorunun kökten çözümüne bilerek destek vermiyor da olabilirler.

  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.