Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.132
Cevap
31
Favori
164.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    40 gün sonra nasil çözüldü hocam sorununuz? Ben de 20 güne dogru gidiyorum saka gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemedi.





    Ya valla adres posta kodu falan fasa fiso yillardir oyun aldigim karttan 2 haftadir hic bi işlemi kabul etmiyor. Evet eskiden de arada sıkıntı çıkarırdı ama birkaç saat sonra sorun giderdi simdi 2 haftadir para atamiyorum storedan oyun alamiyorum yarin plus bitecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

    Yemedi.





    Ya valla adres posta kodu falan fasa fiso yillardir oyun aldigim karttan 2 haftadir hic bi işlemi kabul etmiyor. Evet eskiden de arada sıkıntı çıkarırdı ama birkaç saat sonra sorun giderdi simdi 2 haftadir para atamiyorum storedan oyun alamiyorum yarin plus bitecek
    Hocam psn'ye bilgisayardan gir, hesap bilgilerinden adres bilgilerine bak. Ordakileri birebir aynı şekilde gireceksin kart bilgilerine.



    Ben hesabı açarken adresi -- olarak girdiğim için kart bilgisine de -- olarak giriyorum.



    2 sayfadaki bilgiler noktasına kadar uyduğunda kabul ediyor. Doğrulaması o yani. En başta -- gibi birşey bile girsen kabul ediyor ama hesap bilgilerinle aynı olacak.



    Farklı olursa hata veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

    40 gün sonra nasil çözüldü hocam sorununuz? Ben de 20 güne dogru gidiyorum saka gibi
    cozmedim aslında ya lanet olsun deyip yeni ps hesabı açtım ondan satın aldım her şeyi makina içinden yaptım ve bir alım yapınca hep 2-3 gün bekledim baska bir şey almak için öyle öyle hiç hata almamaya başladım.

    Sonra bir gün eski ( ilk ) hesaba girince de ordan da oyun alabilmeye başladığımı gördüm.

    Bu işlemlere başlamadan önce de sony türkiye müşteri hizmetlerini telefonda fena kalayladım. Çağrı görevlisinin sucu yoktu ama bağırıp çağırdım resmen. Onun etkisi oldu mu bilmem...
  • ben web sitesi üzerinden kayıtlı kartımı sildim 1 gün sonra ps4 açtım oradan girdim oldu. Üst üste denemeyin bi yerden sonra uyarı veriyor
  • Allah belanı versin Sony.Allah belanı versin...



    Üç gündür RDR 2 almaya çalılıyorum.Sistemin canı istemediği için alamıyorum.Yıllardır süren şu sorunu bile çözmekten aciz bir şirketsin.



    Kart bilgileri hatalı diyor.Tamam cüzdana para atmayı deneyeyim diyorum kabul ediyor ve 200 tl atıyor.Hemen sonra kalanını çekeyim diyorum yine kart geçersiz uyarısı.İki dakika önce işlem yaptığı karta geçersiz diyecek kadar boş bir sistem.Allah belanızı versin.


    EDİT:Oyunu aldım hemde absürt bir şekilde.Tamamen doğru olan kart bilgilerini saçma bir şekilde doldurdum.İsmime K yazdım.Adrese sadece G, posta koduna 0 yazdım ve işlem gerçekleşti.Bu kadar saçma bir hata görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimaydgn1903 -- 16 Kasım 2018; 14:53:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Turkiye Store'dan alisveris yapiyorum. Oyun 100TL iken kredi kartimdan 105TL cekiliyor. PS'den alisverislerime bakiyorum, 100TL gozukuyor. Bankaya bakiyorum 105TL gozukuyor. Banka, Sony bu islemi doviz yansitmis diyor. Sony, biz TL yansittik Banka kur farki aliyor diyor ki bana bu pek mantikli gelmedi. Sanal kartima 100TL yukleyince 100TL'lik oyunu satin alamiyorum, hata veriyor. Sony PC'den dene diyor, deniyorum, olmuyor. Olmadi diyorum, konsoldan deneyin diyor. Ana avrat kufretmeme ramak kaldi..

    Nedir bu isin asli astari? Hicbir sonuc alamadim ne Sony ile konusarak ne Banka ile konusarak. Yasayan var midir benzer durum?

    Edit: Turkiye Store'dan alisveris yaptigimda karsi taraf PlayStation London GB gozukuyor, Ingiltere? Herkeste durum bu mudur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [S]aint -- 20 Kasım 2018; 23:46:11 >
  • Simdi de hic alisveris yapamiyorum. Isleminizi islerken bir sorun ile karsilastik gibi bir uyari cikiyor. Delirecegim gercekten. Black Friday falan biraktim cop almaya calismam daha Turkiye magazasindan..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cuma gününden bu yana yeni ps4 slim aldım, daha kargoda ürünleri alayım diye uğraşıyorum izin vermiyor, ismimde Türkçe karakter yok, adresimde kullanmıyorum, noktalama işareti vs hiç birşey eklemedim, ama malesef yine de aldırmıyor, kartların hepsi yurtdışı ve internet alışverişlerine açık ama inatla aldırmıyor, ne yapacağımı bilmiyorum şuan indirimler bitecek malesef
  • Kredi kartı kabul etmiyor fazla giriş yaptınız daha sonra yeniden deneyin diyor fatura bilgilerini güncelledim her şeyi denedim ancak sanırım hesap bloke oldu psn + alacaktım daha ps4 gelmedi ve bağlayamadım tarayıcıdan satın almaya çalıştığımda sürekli hata ile karşılaşıyorum şunun düzgün bir çözümü yok mudur gerçekten inanılmaz
  • Guncel cozum var midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'den denedim olmadı.
    PS4'ten denedim olmadı.
    Mobil uygulamadan denedim olmadı.

    Adres bilgilerimi tek satır ekledim, olmadı.
    İki kart biri visa biri mastercard denedim, olmadı.

    Yeni PSN hesabı açıp kart yüklemeyi denedim, olmadı.

    Cüzdana para eklemeyi denedim, olmadı.

    Sanal kart açtım, olmadı.

    Sayın Sony Türkiye, oyun satın alamayacaksak lütfen ürünümü geri iade alın xbox alacağım.
  • Benim anladığım kadarıyla temel sorun PS Store Türkiye'nin satış kanalı. Yani normal şartlarda PS United Kingdom üzerinden satışlar yaparken, ürünün tedarik durumuna göre PS USA üzerinden satışlar da yapıyor. İzlenen içerik yönetim politikası gereği PS USA satışları için Türkiye kredi kartları yasaklı. Temel sebep bu gibi geldi bana.
  • Aptal abi bu adamlar. Kredi kartı sorunu var ve bunu çözemiyorsan lanet olası para kodları sat bari gidip onları alalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1542istanbul

    Benim anladığım kadarıyla temel sorun PS Store Türkiye'nin satış kanalı. Yani normal şartlarda PS United Kingdom üzerinden satışlar yaparken, ürünün tedarik durumuna göre PS USA üzerinden satışlar da yapıyor. İzlenen içerik yönetim politikası gereği PS USA satışları için Türkiye kredi kartları yasaklı. Temel sebep bu gibi geldi bana.
    Alınan mağaza US STORE olarak gözüküyor garanti kredi kartı ile denediğimde gösteriyor. Bunun UK olmasını nasıl sağlayacağız ki :/
  • Daha öncede söylemiştim bu sorunun bir sürü nedeni bir sürü çözümü olabilir..

    Türkçe harf kullanımdan kredi kartı provizyon kısmına kredi kart limiti vs

    Benim Adres bilgilerim kafadan sallama ve türkçe olan bir sürü harf var ama çalışıyor.

    Yıllardır bu sorun türk psn original olmamasından kaynaklanıyor.Yanlış bilmiyorsam ingiliz psn alt sürümüyüz sizler yinede yazılan yardım msj deneyin illa biri olacaktır ama tek bir nedeni yok onu bilin daha önce benimde başıma geldi kafasına göre çalışıyor kafasına göre çalışmıyor.
  • satın alımlarda farklı cihazlardan kredi kartı girişini kabul etmiyor ne pcden ne mobilden satın alım yaptırmıyor. sadece ps4 sisteminden alım yapabiliyorum. .. kart ödeme bilgilerinden london yazıyor yani ingiliz alt sürümü olayı doğru. kartınızın yurtdışı kullanımada açık olması gerekli diye düşünüyorum.3 farklı kart ile denedim sonuç aynı.ps4ten tek seferde aldırdı oyunu.
  • Yapamayan arkadaşlar kesinlikle kendinde suç aramasın.



    2014 de ps4 satın aldığımda da bir tane oyun satın aldım. Sonra bir sürü kart denememe rağmen bir daha herhangi bir alım yapamadım. Sony suçu bana atınca da konsolu sattım.



    Sene oldu 2019. Konsolu satın almadan 1 adet oyun aldım. Sorun da olmadı.



    Şu an psn plus satın almaya çalışıyorum ve alamıyorum. Aradan 5 sene geçti aynı hatayı alıyorum. Söz konusu kart ile yurtdışı alışveriş de yaptım. Hatta bizzat o kartla yurt dışına gidip alışveriş de yaptım.



    Yeter artık. Gene zarar edeceğim. Konsolu satışa çıkarmam gerekiyor mecburen.



    Bir de bu dandik konsolun fanatikleri var. Yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartıyla alılveriş yapmaya çalışırsın komisyon alır, banka kartıyla (iki farklı kartla denedim) denersin hata verir.

    Bu amatör sistemi kullanmaya Sony gerçekten utanmıyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 24 Ocak 2019; 8:27:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartın numarasını doğru girdiğim halde kart numarası hatalı diyor. Nasıl bir saçmalık bu ?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.