Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
31
Favori
164.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim bugün çok sıkıntılı bir durum gerçekten ama ben kısa süre önce 3 defadan fazla deneme yaptığım için kartlarıma bloke de koymuş olabilirler artık .
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Sizi bir önceki mesajimi editleyerek etiketlemek istedim. Ancak donanim forum’un süper altyapısı sürekli “beklenmedik bir hata ile karsilastik” hatasini verdi. Kusura bakmayin bu yuzden. Adminler bu mesajimi okumus ise de derin sevgilerimi iletiyorum onlara.



    Neyse; olay tamamen sony’ in dengesizligi ve vasat alti sistemi. Bun fifa ile baslayan bu surecte denemedigim yöntem kalmadi. Bırakın 3 defa yanlis girmemeyi 4-5 defa üst üste denedigimi biliyorum. He dün oyun alabildim. Eminim, bugun başka bir oyunu almayı denesem yine ayni sureci yasayacagim.



    Sonuc olarak bir önceki mesajimdaki gibi yapip ust uste 2. denememde oldu. Allah hepimize sabır versin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Valla bu şekilde giderse ben bununla uğraşmam konsolu aldığım gibi kutusuna koyar birine satarım. Çekilecek dert değil bu kardeşim.

    İşin kötü tarafı indirim dönemi oluyor alamıyorsunuz. Ashab bozucu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 20 Ekim 2017; 12:20:39 >
  • Ben bıktım resmen konsoldan sogudum denemedigim yontem okumadıgım yazı kalmadı. belki 10 tane yeni hesap actım bankaları aradım yok en son lanet ettim amazondan gif card alıp usa hesap acıp oyle hallettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Tekrar selam her yolu denedim dediğiniz de dahil olmuyor. Bir sürü kart kullandım farklı adres kombinasyonları vs bana mısın demiyor.

    Sony'i aradım kartlarınızı bloke etmiştir hesap kitlenmiştir artık 15 gün beklemek zorundasın diyor.

    Kart bilgilerini sil dedi. 15 gün sonra kayıt ederken türkçe karakter kullanmadan her şeyi ingilizce gir diyor.

    Adres bankadaki ile birebir olacakmış falan zırvaladı.

    Ve bir alım yaptıktan sonra kısa süre sonra tekrar başka bir ürün almaya kalkma yine kitlenir diyor.

    Oyun aldıktan sonra yeni bir şey almak için minumum 24 saat beklemek gerekliymiş .

    Resmen saçmalık tüm bunlar uğraştığımız şeylere bak. Paranla rezil oluyorsun.

    EDIT: Bu saçmalıklara ek olarak PS Amerika hesabı açtım. Yeni amazon hesabı açtım gerçek USA adres girip. Sonra 10 dolar PS cüzdan kodu alıp sony sistem içinde başarıyla ekledim.

    Lakin oyun almak için şöyle bir baktım 10 dolara alınabilecek her şey türkiye mağazaya göre çok pahalı oluyor. Bu mevzuyu da anlamadım neden USA hesap açıp alın demişler ilginç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 21 Ekim 2017; 17:34:50 >




  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Yöntemi anlatan arkadaş adresle alakası yok bunlar boş söylemler diyip adres tarifi vermiş

    Başta yazdığı doğru adresle alakası yok.Sorunun 2 kaynağı var.

    1-Alışverişi kesinlikle playstation üzerinden yapılmalı psn web,mobil uygulaması sorunlu

    2-Tr bankaları sony i kara listelerine eklemişler.Bankayı arayıp sorunla ilgilenmelerini istemek gerekiyor.



    Kredi kartını birçok kez kaydetmeyi deneyip hata alınca ps store karta 24 saat bloke koyuyor.Bu süreyi bekledikten sonra bankaylada iletişime geçtiyseniz sıkıntı kalmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankaların bir boktan anladığı yok. Aradım ne söylediğimi bile anlamıyorlar. Play station mı o ne diyecek durumda adamlar çıkıyor çağrı merkezinde.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Ben aradığımda birçok kez para çekimi denemesi olmuş.Sizin işlemlerinizmi diye sordu.Evet diyince sorununuzu ileticez birkaç saat sonra tekrardan deneyin dedi.1 gün sonra dediğimde alışveriş yapabildim.Ekşi sözlükte yazılanlara göre zamanında yaşanan bir hack olayından dolayı tr bankalarının kara listesindeymiş sony.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    İlginc bir algoritmasi var. 2 gün önce oyun aldım. Eminimki şau denesem ayni sekilde, yine olmaycak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Hiçbir fikrim yok artık pes ettim doğrusu. 15 gün bekleyeceksiniz dedi sony müşteri hizmetleri. Türkçe karakter adres bilgisi doğru olacak banka ile aynı olacak gibi söylemler açıkcası bana inandırıcı gelmedi.

    Dediklerinin hepsini denedim zaten. Şimdi olmadıysa 15 gün sonra niye olsun anlamıyorum.
  • http://psn4.com/ burdan oyun fiyatları karşılaştirmaları yapabilirsiniz amerikada black friday da iyi indirimler gelebilir. Evet su anda bizdeki oyunlar daha ucuz olabilir ama benim sinir sistemim bu kadar ucuz degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömrümde hiç kredi kartı sorunu yaşamamıştım an itibariyle aranıza katıldım 3 tane kartım var hiçbiriyle alamıyorum ne konsoldan ne bilgisayardan.
  • murat1407 kullanıcısına yanıt
    Çok kötü bir durum ben konsolu aldığım ilk gün ilk alımda yaşadım üstelik. Geçen ayın 18inden beri alamıyorum kitlenmiş güya . Bu ayın 6sına kadar da alamıyorum hiçbir şey.

    Forumdan bir üye ininal kart alıp içine kredi kartı tanımla ön ödemeli olarak bakiye yükle dedi çözüm olarak öyle hiç sorun olmuyormuş güya.
  • Deneyimlerime dayanarak söylüyorum bulabildiğim tek çözüm sanal kart. 5 dakikada iptal edip yenisini kendiniz internetten çıkarabilirsiniz ve bu işlemi istediğiniz kadar yapabilirsiniz. psn çıkarttığım her kartı "yeni kart" olarak gördüğü için mevcut sanal kartımı tanımasa bile yenisini bir şekilde tanıdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 4 Kasım 2017; 7:17:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet olsun böyle sisteme denemediğim yöntem kalmadı ancak alamıyorum oyun müşteri hizmetleri 15 gün bekle diyor şaka gibi yani paramızla rezil oluyoz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun ps turkiyenin el altindan arala ve spotculara kutulu almaya yonlendirmek oldugunu dusunuyorum ben.

    Bilerek zaman zaman dijital alima kapatiliyor tr ps store. Ne sanal kart ne ininal ne enpara. Bunlarin hicbiri cozum degil. Bu bilerek kapatiliyor baska aciklamasi yok. Bir gun sorunsuz oyun alabildigin kredi karti ertesi gun sanki anasina bacisina kufretmissiniz gibi blokeyi yeyip mumkunati yok alinmiyor.

    Dijital alimlarda para sony ingiltereye gidiyor. Ps turkiye pislikleri de bunu bilerek engelleyip kutuluya yonlendirmeye calisiyorlar.

    Yillardir var bu sorun. O mustafa yigit basiretsizi ne kelam etti bu konu hakkinda? Bir kelime agzindan bir sey cikti mi? Sony resmi forumunda gidin bakin her yer kredi karti sorunu basliklariyla kayniyor. Bir tane yetkili cikti bir sey soyledi mi? Musteri hizmetlerindeki altin gunu yapan meymenetsizlerden baska ulasabildigimiz biri yok. Donanimhaber yetkilileri de ayri bir acziyette. Ya arkadas su baslik yillardir bu bolumde ust sayfada. Ya bir gir bak degil mi bir yardimci ol. sony'ye sen ulasabilir bu durumu bildirebilirsin. Anca soylesi adi altinda ne idugu belirsiz insanlarla reklam roportajlari yapiyorsunuz. O mustafa yigit bassa size parayi hemen soylesi adi altinda patlatirsiniz bir roportaj. Yazik ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Kasım 2017; 12:20:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dante kullanıcısına yanıt
    O mustafa nın yerine beni verecekler yeminle şirkette çaycısı na kadar hepsini kovarım. İşe yaramazlar mustafa dahil. Tek işleri ps4 kutusuna türkçe işletim sistemi yazan etiketi yapıştırmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Adres mevzusu tamamen boş laf benim adresim küçük harf ve ş gibi türkçe karakterlerle dolu kartı tanıyorsa her türlü alıyorsun tanımıyorsa olmuyor. Önceki kartımdan rahat oyun alırken birgün tanımaz oldu bir daha tanımadı. Kartı başka bir sebeple değiştirmek zorunda kaldım denedim çalıştı şu an da çalışıyor ama yarın onu da tanımaz bişey diyemem. Gerçek psn tr kurulmadıkça biz daha çok yaşarız bu sorunları. Madem bu sorun var yap 20 50 100 250 tl lik redeem kart biz de alıp ekleyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    snakefatih kullanıcısına yanıt
    Konsoldan soğudum gerçekten doğru diyorsunuz. Yaşananlar saçmalığın daniskası. İstersen 8k ekranda 200 fps ile çalıştıracak güçte konsol üret neye yarar ki oyun alamadıktan sonra ?

    Black Friday ve Kış indirimlerinde denemek için 2-3 ay kadar daha elimde tutacagım konsolu aynı sorunlar sürerse satacağım bununla uğraşılmaz yemişim last of usını yemişim unchartedını ..

    @snakefatih Farkındayım hocam boş laf yapıyorlar hiçbir şey bildikleri yok. Şu an boşuna bekliyorum muhtemelen türkçe karakter falan hiçbi şey dikkat etmeden almaya çalışsam belki olacak random işliyor sistem.

    Arkadaş da haklı bunun altında araldan kutulu oyun almaya mecbur bırakma politikası olabilir kasten blok atılıyor başka açıklaması olamaz . PSN + aldığım karta 30 dk sonra blok attı oyun vermedi böyle bir şey olabilir mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 4 Kasım 2017; 13:17:45 >
  • Sony kafayı tamamen değiştirmediği sürece PSN adam olmaz. Önce şu bölge saçmalığına son versinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.