Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
164.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S R T kullanıcısına yanıt
    Bende de sürekli 0,50 çekip geri geliyor oyunu alamıyorum bıktım.
  • Faklı 4 hesap ve 8 ayrı kart denedim olmuyor arkadaş. Bir kartla 2 senedir 10 oyun aldım, şimdi 1 oyun alamıyorum. Hayret birşey ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba kredi kartımı istiyor
  • denemediğim kart kalmadı bi türlü olmuyor ödeme para yükleyemiyorum cuzdana çıldırcam sanırım 1 kere başardım 100 lira atabildim 100 lirada işime yaramıyor 100 daha atmam lazım ininal kart aldım gene olmadı en sonunda kırıcam atıcam makineyi
  • Birçok kişi bu sorunu yaşarken Sony Türkiye para kaybetmeyi nasıl göze alıyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertvontrier

    Birçok kişi bu sorunu yaşarken Sony Türkiye para kaybetmeyi nasıl göze alıyor?

    Nato kafa nato mermer olmak bunu gerektirir.

    2 senedir var bu sorun yeni degil. Son zamanlarda fazlalasti sadece.

    Halbu ki nedir? Abi seni milyon tane insan ariyor mu musteri hizmetleri olarak? Orada kisir borek cay koca kari gunu yapacagina git ustlerine bildir su durumu. Onlar da defolsun gitsin UK Psn'e bunu bildirsin malum altyapi orasi. Uk ile alakali degil mi cagir abicim PS Store'un odemeyle ilgili yazilimcisi kimse yurtdisindan mi Japonya'dan cehennemin dibinden mi nereden geliyorsa gelsin duzeltsin. Belli ki senin Turk yetkili olarak Store'a mudahale yetenegin yok, yetkin yok, ilgin yok, bilgin yok. Cagiracaksin o zaman bununla kim ilgileniyor hangi yazilimci ilgileniyorsa. Hayir para meselesi bu. Ya facebookta orada burada goruyoruz kopekler gibi oyun reklami yapiyor soyle para verin boyle para verin suramizdan verin oramizdan verin para para para diye cocugunu kesecek aclikta reklam yapiyor bu sony. E abi sen para kazanmak istiyorsun belli ki. Bu sorun senin ilk onceligin olmali ya.

    Ya bak su isi duzeltmek 1 hafta 10 gunu gecmez. Ya 2 sene ya 2.

    Su exclusive oyunlari olmasa Xbox One X PS4 Prodan daha guclu geliyor. Bir saniye durulmaz su vizyonsuz adamlarin altyapisinda ama Store departmani ne kadar hoduk ise oyun gelistirme departmani da aksine o kadar muhtesem su Sony'nin. Kim birakacak simdi o kadar guzel exclusive'leri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Eylül 2017; 19:14:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bankalar aksini söylesede bence psn store u güvensiz buluyorlar, benim vardığım sonuç bu. Sonuçta bazı kartları tanıyıp bazı kartları tanımamasının bir nedeni olmalı. Sadece "sistemin saçmalığıyla" açıklayamayız diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürekli 0,50 çekip geri geliyor oyunu alamıyorum bıktım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertvontrier

    Birçok kişi bu sorunu yaşarken Sony Türkiye para kaybetmeyi nasıl göze alıyor?

    tamam bi kart sorunu var ama genel % olarak düsuk paydalar bence. sonucta oyunu alan kisi ben oyunu aldim diye konu acmiyor. hata ile karsilasan konu aciyor konusuluyor. sanki buyuk çogunlukmus gibi gozuksede bence tam tersi durum. yoksa önlem alirlardi. şahsen ben şu zamana kadar hic sorun yaşamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben alışveriş yapmakta sorun yaşamıyorum fakat Yapı Kredi'ye ait kartımla her satın aldığım oyunda banka ek olarak yaklaşık %3 döviz çevrim bedeli tahsil ediyor. Temmuz ayında oyun aldığımda bankanın müşteri hizmetlerine şikayette bulunmuştum. "Yapılan ödeme yurt dışı kayıtlı şirkete yönelik olsa dahi işlem TÜRK LİRASI cinsinden gerçekleştiğinden döviz çevrim bedeli tahsil edilmesi haksızdır" demiştim ve bu bedel kartıma iade edilmişti. Geçen gün oyun aldım yine döviz çevrim bedeli tahsil etmişler. Şikayet bildirdim şimdi tekrar sonuç bekliyorum. İade edilse bile her oyun alışımda böyle uğraşmak sinir bozucu.

    Sizin kredi kartlarınızda durum nedir? Sizden de döviz çevrim bedeli tahsil ediliyor mu? Bunu uygulamayan bir banka varsa ona geçmek isterim açıkçası. Önerilerinizi bekliyorum.
  • Ben plus aldım kredi kartıyla aynı gün aynı kartla oyun alamadım çok enteresan sistem bide çözmek için ben hiç çaba göremiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftalık mücadele sonunda oyun alabildik. ilk sayfada yazılan yöntemlerden hemen hepsini denedim olmadı. böyle rezalet bir sistem olamaz. kesinlikle işiniz şansa kalmış, bu işin net bir çözümü yok. sistemin keyfi gelirse oyun satın alabiliyorsunuz. nasıl yaptığıma gelecek olursak yeni hesap açmıştım, ne yazık ki onda da satın alamadım. fakat bu sefer art arda değil, olmadı mı 1 gün bekleyip öyle satın almaya çalışıyordum. ilk hesaba çok yüklenmiştim, artık sony o hesaba ban mı attı bilemiyorum? yeni hesaptan dün oyun alabildim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auslaender

    Ben alışveriş yapmakta sorun yaşamıyorum fakat Yapı Kredi'ye ait kartımla her satın aldığım oyunda banka ek olarak yaklaşık %3 döviz çevrim bedeli tahsil ediyor. Temmuz ayında oyun aldığımda bankanın müşteri hizmetlerine şikayette bulunmuştum. "Yapılan ödeme yurt dışı kayıtlı şirkete yönelik olsa dahi işlem TÜRK LİRASI cinsinden gerçekleştiğinden döviz çevrim bedeli tahsil edilmesi haksızdır" demiştim ve bu bedel kartıma iade edilmişti. Geçen gün oyun aldım yine döviz çevrim bedeli tahsil etmişler. Şikayet bildirdim şimdi tekrar sonuç bekliyorum. İade edilse bile her oyun alışımda böyle uğraşmak sinir bozucu.

    Sizin kredi kartlarınızda durum nedir? Sizden de döviz çevrim bedeli tahsil ediliyor mu? Bunu uygulamayan bir banka varsa ona geçmek isterim açıkçası. Önerilerinizi bekliyorum.

    Şikayetim üzerine yine iade aldım. Fakat bu kez epey uğraştırdılar. Bir daha YapıKredi kullanmayı düşünmüyorum PSN için.




  • lanet olsun böyle sisteme.sırf şu olay yüzünden rainbow 6 turnuvası biter bitmez xbox a geçiyorum.15 gün sonra elveda ps4 :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ghostrain

    Bankalar aksini söylesede bence psn store u güvensiz buluyorlar, benim vardığım sonuç bu. Sonuçta bazı kartları tanıyıp bazı kartları tanımamasının bir nedeni olmalı. Sadece "sistemin saçmalığıyla" açıklayamayız diye düşünüyorum.

    İş bankası kredi kartı ile, microsoft’un store sayfasından hiç bir şey alamıyorsunuz mesela. Banka, microsoft’un sayfası üzerinden dolandırıcılık olaylarının yaşandığını, o yüzden sistemin otomatik engellediğini söylüyor.



    Benzer bir durum psn store için olabilir mi, bilemiyorum! Yaşadığım durumu paylaşmak istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • auslaender kullanıcısına yanıt
    Bonus neyse onu çekiyor. Eskiden Axess kullanırdım. Anormal komisyon kesiyordu.
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz Garanti Bonus mu hocam? Bende Garanti Bonus var. PSN için hiç denemedim fakat aylık ekstremin sayfa sonunda şöyle bir şey yazıyor:

    "KARTINIZIN YURT DISINDA KULLANIMI
    Ekstreniz istege baglı olarak yurt dısı harcamalarınız için Türk Lirası ya da döviz cinsinden (Euro veya ABD Doları) düzenlenebilir.
    Döviz Borcunun Hesaplanması:
    TL Ödemeli Ekstre: Yurtdısı harcama ve nakit çekim islemleriniz hangi para biriminde yapılması fark etmeksizin, uluslararası kartlı ödeme sistemleri kuruluslarınca belirlenen kurdan USD’ye çevrilerek Bankamıza iletilir. Bankamıza bu kuruluslardan iletilen tutarı TL’ye çevirmek için kullanılacak kur olarak, islem kaydının Bankamıza ulastıgı tarihteki cari Bankamız Gise Döviz Satıs Kuru’nun %1,5 fazlası kullanılır ve ekstrenize yansıtılır."

    .
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auslaender -- 2 Ekim 2017; 2:3:53 >
  • 5 gündür almaya çalışıyorum olmuyor.PS Store dan alışveriş yapabilen var mı ?
  • Vallaha lanet olsun varolan kartimi dahi sildim yeniden ekliyeyim belki dzelir diye sonuc husrannn simdi karti da eklemiyor hatali kart nosu diye.. sony bu sorunu kendi icinde cozecek anlasilan.

    Oyun satin alan yazarsa seviniriz en azindan bizde deneriz o an o saate.. heralde kapilar saatlik aciliyor 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 02.10.2017 saat 20:00'dan itibaren 7 tane kredi kartı ile yeni açılan hesaplardan oyun satın almaya çalıştım hepsi hüsran. kartı kabul ediyor ödemeyi almıyor.

    var mı oyun alabilen aranızda ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.