Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
31
Favori
164.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cihaz üzerinden deneyip de sorun yaşayan var mı? 2 gün önce metro redux almayı denedim telefondan ve hata vermişti. Daha sonra cihaz üzerinden denedim sorunsuz alabildim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde cihaz üzerinden sıkıntı çıkarmıyor. Ama site ve mobilden hata veriyor hep. Çok saçma bir sistem. Şimdi yeniden ps4 satın almak istiyorum birazdan sipariş vereceğim. Ama sırf bu saçma salak hata yüzünden xbox mı alsam diyorum .
    Ekleme : Bugün PS4 siparişini verdim. Bi şekilde hallolur inşallah. En az 15 kere denedim. Olmadı. 4 farklı kredi kartını kabul etmedi. 1 hafta boyunca duracağım. Bir de ps4 üzerinden satın almayı deneyeceğim. Haberdar ederim ilgililere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foreign. -- 24 Haziran 2017; 22:42:50 >
  • Dayanamadım , ps4 gelmeden komşuya gidip cihaz üzerinden satın almayı denedim. İlk önce hata verdi birinci kartım. Daha sonra ikinci kartı eklediğimde oyunun üzerinde geldim bir baktım satın alınma tarihi diyor. Hata verdiği halde satın almış. Ancak kredi kartımda provizyonda bekliyor 35.70TL. Acaba şu anda satın alınma işlemi gerçekleşti mi ? Hatta acaba gerçekten satın aldı mı diyerekten indirmeyi denedim indirmeye başlamış bile. İnşallah ödemeyi iptal etmez. Provizyondayken bir hata çıkmaz inşallah.
  • Merhaba arkadaşlar. Pc üzerinden ps store sitesine girerek eskiden satın alma işlemi yapabiliyordum ama artık hata almaya başladım. Ps store dan oyun satın alamama sorunu, pc üzerinden işlem yaparken, ps store un kartınızdan 3d secure ile ödeme almaya çalıştığı için oluyor büyük ihtimalle. Hesap açma kısmını pc üzerinden, satın alma kısmını PS4 üzerinden yaptığınızda sorunsuz alışveriş yapabilmeniz lazım. Çünkü ps4 üzerinden satın alma yaparken telefonunuza 3d şifre gelmeden direk para çekimi yapıyor. Sorunsuz satın alma işlemi için yapmanız gerekenleri detaylı şekilde anlatıyorum;

    Öncelikle, yakın zamanda üst üste ödeme hatası aldığınız bir psn hesabı veya kredi kartını kullanmamak daha sağlıklı. Kullanacağınız kart yurt dışı alışverişe açık olmalı.

    - Yeni bir gmail adresi açın veya var olan adresinizi kullanın
    - Yeni bir psn hesabı açın ve kaydolurken yeni gmail adresinizi yazın veya var olan adresinizi yazın.

    PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU

    - Resimdeki hesap bilgilerini oluşturma aşamasını geçtikten sonra mailinize gelen linkten hesabınızı onaylayın.
    - sony entertainment network e giriş yaptıktan sonra "cüzdan" sekmesinden kredi kartınızı bilgilerinizi girin.
    PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU
    - İsim soyisim kısmını büyük harflerle yazmanız gerekebilir.* Ben küçük yazdığım zaman hata veriyor.
    - kredi kartı adres bilgisine türkçe karakter kullanabilirsiniz. Ben kendi adresimi yazarken birçok türkçe karakter kullanıyorum hiç sorun olmuyor. Adres yazarken satır 1 - 2 - 3 hepsini küçük harflerle doldurun
    - Şehir kısmına yaşadığınız ilçe, İl kısmına da yaşadığınız ili yazın.
    - Kredi kartınızı sorunsuz bir şekilde ekleyebildiyseniz başka hiçbir bilgi doldurmadan ikinci kısma geçin.

    Şimdi buraya kadar olan kısım PC üzerinden yapılan kısımdı. Bundan sonra ps4 üzerinden yapılan kısım var.

    - Yeni açtığınız ve kredi kartını tanıttığınız psn hesabını PS4 cihazınıza ekleyin.
    - İstenen bilgileri doldurun (çevrimiçi kullanıcı adı, il, ilçe, posta kodu vs)
    - Mağazadan almak istediğiniz ürünü sepete atın ve ödemeyi tamamlayın.

    Bunları uygularsanız satın alamamanız için hiçbir sebep yok. Şu ana kadar akbank, iş bankası, garanti, enpara ile denedim hiçbiri ile sorun yaşamadım. PC üzerinden satın alma yaparken büyük ihtimal hata verir, satın almayı ps4 üzerinden yapın kesinlikle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi le passager -- 4 Temmuz 2017; 21:59:9 >




  • Bir kaç kez yazdım tekrar edeyim gözden kaçıranlar için.
    ps3 zamanın da bu hata ile karşılaşmıştım internette ve çağrı merkezinden aldığım cevaplar işe yaramadı ; Türkçe karakter kullanma,kredi kartı bilgiler aynen yaz,kredi kartı online alışverişe açık mı ? bla bla
    Şuan ismim muikmhuieziekm soyadım auiiuiu adresim uekiuekçeuk şehrim dubai vs diye karalama gayet güzel çalışıyor 8-9 senedir.

    Demek istediğim herşeyi doğru bile yapsanız sistem bozuk olduğu için (ülke insanı gibi) hiç bir işe yaramayacaktır.
    Benim sorun oldu 3-4 gün sonra düzeldi yine ara ara oluyor 2 gün sonra düzeliyor ve alışverişe devam ediyorum.
  • PSN hesabınızda birden fazla kart ekliyse oyunu alacağınız kartı (Varsayılan Kart) olarak ayarlayın. Sorununuz hallolacak.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    En ufak ilgisi alakasi yok maalesef.bu sorunun hicbir cozumu yok. Her soyle cozdum boyle cozdum diyenler aslinda tesadufi olarak alabiliyor oyunu. Aynisini baskasi deneyince olmuyor veya ayni kisi baska zaman denese de olmuyor.

    Bu sorunun cozumu yok kisacasi. Yillardir kullandigim kredi kartim yillardir tr ps store'da alisveris yaptigim yillardir ayni kullandigim yontemle son aylarda oyun alamiyorum.

    PS4 uzerinden hesap aciyorum olmuyor.

    Pc uzerinden hesap aciyorum olmuyor.

    Mobilden aciyorum olmuyor.

    Adreste tum karakterleri buyuk yaziyorum yok.

    Yeni hesap aciyorum adreste tum karakterleri ingilizce yaziyorum yok.

    Yeni hesap aciyorum adreste hic kisaltma kullanmiyorum ve noktalamasina kadar kredi karti fatura adresimi giriyorum yok.

    Yeni hesap aciyorum adreste kredi kartimin fatura adresini noktalamasiz giriyorum yok.

    Yeni hesap aciyorum yukaridaki her seyi baska kredi kartiyla deniyorum yok.

    Yeni hesap aciyorum yukaridaki her seyi baska baska kredi kartiyla deniyorum yok.

    Bankami ariyorum neden boyle diyorum. Kontrol ediyorlar, biraz once yaptiginiz islem sony tarafindan iptal edilmis gorunuyor, kartinizdan kaynakli degil diyorlar. Banka da sucsuz yani. Sony turkiye yi ariyorum, tembel herifler en ufak halttan anlamiyorlar. Ulkenin nesi duzgun calisiyor ki bunlar calissin zaten. 24 saat bekleyini ogrenmisler papagan gibi ayni sey. Ulan yeni hesap aciyorum yeni kart giriyorum ne 24 saati elektrik tesisatimi mi banladi bu sony? Simdi yeni kart yeni hesap deneyecegim ne yapayim soyleyin birebir yapayim diyorum geveliyorlar bir haltlar. Yapiyorum dediklerini TABIIIIKI en ufak bir olumlu sonuc alamiyorum.

    Bakin bunlarin her birini cidden denedim. Abarti yok. Yeni hesap acmaktan hesap coplugu yaptim ps store'u. Taso kullanir gibi sayisiz kredi karti kullandim. Her yerde, guney afrikadan bile siparis gecebildigim sorunsuz kredi kartlarimin hicbirini kabul etmiyor psn. hangi dingiller olusturduysa bu ps store sistemini ve hala sony bu ekibi barindiriyorsa lanet olsun hepsine ne diyeyim.

    Yine kendileri kaybediyor. Elite dangerous alacaktim 149 liraya. Madem bu kadar ugrasmama ragmen sony turkiye parami kabul etmiyor. Ben de gidip fransa psn den alacagim. Bana 160 liraya mal olacak ama onlar tek kurus kazanamayacak.

    Su yasattiginiz kart sorunu yuzunden benden aylardir kaybettiginiz para 2000 liraya yakin sony turkiye. Oku bunlari da ustune bir bardak su ic.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Temmuz 2017; 17:18:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: EliteMaka

    Bir kaç kez yazdım tekrar edeyim gözden kaçıranlar için.
    ps3 zamanın da bu hata ile karşılaşmıştım internette ve çağrı merkezinden aldığım cevaplar işe yaramadı ; Türkçe karakter kullanma,kredi kartı bilgiler aynen yaz,kredi kartı online alışverişe açık mı ? bla bla
    Şuan ismim muikmhuieziekm soyadım auiiuiu adresim uekiuekçeuk şehrim dubai vs diye karalama gayet güzel çalışıyor 8-9 senedir.

    Demek istediğim herşeyi doğru bile yapsanız sistem bozuk olduğu için (ülke insanı gibi) hiç bir işe yaramayacaktır.
    Benim sorun oldu 3-4 gün sonra düzeldi yine ara ara oluyor 2 gün sonra düzeliyor ve alışverişe devam ediyorum.


    hocam aksam aksam güldürdünüz.
  • Dün KAKA bana cep telden msj attı oyun alamıyorum birde sen dener misin diye tamam dedim. Xbox da sorunsuz çalışan kredi kartımı PSN'e ekledim cüzdana 40₺ tam atacaktım ki 3d secure aşamasını sorunsuz geçmesine rağmen kart hatası verdi. Siz bu TR PSN den nasıl oyun alıyorsunuz? Tanrı kimseyi PSN'e düşürmesin böyle rezillik ancak Sony ye yakışır.

    @KAKÁ

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    Dün KAKA bana cep telden msj attı oyun alamıyorum birde sen dener misin diye tamam dedim. Xbox da sorunsuz çalışan kredi kartımı PSN'e ekledim cüzdana 40₺ tam atacaktım ki 3d secure aşamasını sorunsuz geçmesine rağmen kart hatası verdi. Siz bu TR PSN den nasıl oyun alıyorsunuz? Tanrı kimseyi PSN'e düşürmesin böyle rezillik ancak Sony ye yakışır.

    @KAKÁ

    Bok gibi sistem 4-5 tane kk denedim hala olmuyor paramızla rezil olduk oyun alamıyoruz.
  • Arkadaşlar ilk mesaj güncellenmiştir
  • ggeçen hafta psn den worldcard ile 3d kullanarak plus aldım cok degisik sistemleri var bazen kabüş ediyor bazen etmiyor ariyosun sistem 3d ye kapalidir diyor kullanıyosun 3d kabül ediyor yeri geliyor etmiyor saçma
  • world,bonus,axess,en para,işbank,odeabank ne denediysem ne yöntem denedysem olmdı
  • Bu b.ktan psn sistemi yuzunden millet.xbox a kaymaya baslayinca o zaman duzeltir SONY apt.l çalisanlari.. .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran ayındaki PSN Store indirimleri devam ederken, uzun süredir almayı planladığım PS4 pro'yu almaya karar verdim. Gittim heyecanla satın aldım, eve geldim hevesle kurdum. Ancak sıra PSN Store'dan istediğim oyunları almaya gelince, küçük bir çocuk heyecanıyla başlayan bu güzel akşam tam bir kabusa dönüştü. İkisi Visa, biri Mastercard, üç farklı kredi kartıyla denedim hiçbir şekilde ne hesabıma para aktarabildim ya da direkt oyunları satın alabildim. Her defasında 3D onay kodu gelmesine rağmen gerçekleşmedi işlemler.

    Hal böyle olunca gittim ertesi gün iade ettim aleti.

    Geçen hafta PSN Store yaz indirimlerinin başladığını görünce şansımı yeniden denesem mi acaba diye düşünmeye başladım. Zira oynamak istediğim bir sürü exclusive oyun vardı... Bu sefer önceden wallet'a biraz para atmadan almamaya karar verdim. Geçen hafta bir 10 lira atmayı denedim, sorunsuzca halloldu.

    Bugün de nihayet PS4 pro'yu tekrar almaya karar verdim. Almaya gitmeden önce da cüzdana şöyle bir 200 lira kadar ekleyeyim dedim sonradan acı bir sürpriz yaşamamak için. 3D kod falan geldi. Dedim, hah bu sefer oluyor galiba. Ancak bu sefer de kredi kartı bilgilerinin geçersiz olduğu gerekçeşiyle işlemi gerçekleştirmedi. İkinci kredi kartı da aynı hatayı veriyor. İkinci denememde zaten artık 3D kodu falan da gelmedi.

    Adres bilgileri, Türkçe karakter vs. her şey Sony Türkiye'nin belirttiği şekilde zaten.

    Sony Müşteri hizmetlerini arayıp sürecin en başından beri başımdan geçenleri anlatıp bu yüzden bir müşteri kaybettiklerini belirttim. Ancak çok da umurlarında olduğunu sanmıyorum. Bana iki saat sonra tekrar deneyin falan dediler. 6 saat oldu tekrar denedim, değişen bir şey yok.

    Sony Türkiye oyunları Türkçe yapmaya uğraşacağına bence öncelikle bu konuya bir el atmalı. 2000'lerin başından beri internet üzerinden alışveriş yapıyorum. Steam hesabımda 1000'in üzerinde oyun var. Hayatımda böyle salak bir deneyim yaşamış değilim. Gerçekten inanılır gibi değil. Bunca yıldır bu sorunun neden kaynaklandığı konusunda kimsenin, özellikle de Sony Türkiye yetkililerinin bir şey bilmiyor olması gerçekten çok acayip.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziggystardust -- 25 Temmuz 2017; 16:40:10 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ziggystardust

    Haziran ayındaki PSN Store indirimleri devam ederken, uzun süredir almayı planladığım PS4 pro'yu almaya karar verdim. Gittim heyecanla satın aldım, eve geldim hevesle kurdum. Ancak sıra PSN Store'dan istediğim oyunları almaya gelince, küçük bir çocuk heyecanıyla başlayan bu güzel akşam tam bir kabusa dönüştü. İkisi Visa, biri Mastercard, üç farklı kredi kartıyla denedim hiçbir şekilde ne hesabıma para aktarabildim ya da direkt oyunları satın alabildim. Her defasında 3D onay kodu gelmesine rağmen gerçekleşmedi işlemler.

    Hal böyle olunca gittim ertesi gün iade ettim aleti.

    Geçen hafta PSN Store yaz indirimlerinin başladığını görünce şansımı yeniden denesem mi acaba diye düşünmeye başladım. Zira oynamak istediğim bir sürü exclusive oyun vardı... Bu sefer önceden wallet'a biraz para atmadan almamaya karar verdim. Geçen hafta bir 10 lira atmayı denedim, sorunsuzca halloldu.

    Bugün de nihayet PS4 pro'yu tekrar almaya karar verdim. Almaya gitmeden önce da cüzdana şöyle bir 200 lira kadar ekleyeyim dedim sonradan acı bir sürpriz yaşamamak için. 3D kod falan geldi. Dedim, hah bu sefer oluyor galiba. Ancak bu sefer de kredi kartı bilgilerinin geçersiz olduğu gerekçeşiyle işlemi gerçekleştirmedi. İkinci kredi kartı da aynı hatayı veriyor. İkinci denememde zaten artık 3D kodu falan da gelmedi.

    Adres bilgileri, Türkçe karakter vs. her şey Sony Türkiye'nin belirttiği şekilde zaten.

    Sony Müşteri hizmetlerini arayıp sürecin en başından beri başımdan geçenleri anlatıp bu yüzden bir müşteri kaybettiklerini belirttim. Ancak çok da umurlarında olduğunu sanmıyorum. Bana iki saat sonra tekrar deneyin falan dediler. 6 saat oldu tekrar denedim, değişen bir şey yok.

    Sony Türkiye oyunları Türkçe yapmaya uğraşacağına bence öncelikle bu konuya bir el atmalı. 2000'lerin başından beri internet üzerinden alışveriş yapıyorum. Steam hesabımda 1000'in üzerinde oyun var. Hayatımda böyle salak bir deneyim yaşamış değilim. Gerçekten inanılır gibi değil. Bunca yıldır bu sorunun neden kaynaklandığı konusunda kimsenin, özellikle de Sony Türkiye yetkililerinin bir şey bilmiyor olması gerçekten çok acayip.

    aynı sorunu yaşıyorum hiçbir şekilde oyun alamıyorum




  • hesabıma eklediğim sanal kart ile bugüne kadar sorunsuz alışveriş yapıyordum .Güvenlik gerekçesi ile banka kartı iptal etti.Daha sonra banka asıl kartı da aynı gerekçe ile iptal etti . Yeni asıl kart çıkarttı ve onun ile yeni sanal kart oluşturdum . Hesaba ekledim hiç bir şekilde oyun alamıyorum. ilk denememde 3d işlem şifresi geliyordu ama işlem onaylanmıyordu. o kartı iptal edip bir kaç kere yeni sanal kart oluşturup denedim 3d şifresi de gelmiyor artık. ben de diyordum millet niye sikayetçi bu kadar ben şanslıymışım (?) bugüne kadar. bakalım nasıl çözeceğim?
  • Bu sistemin Allah belasını versin Bi ps3 geçti elime bir haftadır oyunu alamıyorum ps bana bakıyo ben ona

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • webden cepten yasadıgım tum sorunları, ps4 ustunden alarak cozdum
    kredi kartı ekleme oyun alımı herseyi makine ustunden rahatca yapılıyor.
    sorun yasayanlar ps4 usutunden denesinler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufukaykut

    webden cepten yasadıgım tum sorunları, ps4 ustunden alarak cozdum
    kredi kartı ekleme oyun alımı herseyi makine ustunden rahatca yapılıyor.
    sorun yasayanlar ps4 usutunden denesinler.

    hocam biraz daha açarmısınız tam olarak anlamadım
    zaten makineden deniyoruz ama olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.