Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3079. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Coimbra Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76.128
Cevap
1.562
Favori
3.781.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
166 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30773078307930803081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • volcy123 kullanıcısına yanıt
    Hocam kardeşlikten alınan hesap, ne şekilde cihazın banlanmasina sebep olabilir?

    Uzun süredir oradan oyun alıyorum. Böyle bir risk olduğunu bilmiyordum
  • macrinius M kullanıcısına yanıt
    Banlanma olayini calinti hesap satan yerlerden hesap alip kullanmayi kastettim hocam.

    Bu aralar farkettiniz mi bilmiyorum yeni uyelikler ile calinti hesaplar satiliyor, ayni risk kardeslik konusunda var sayilabilir.Ornekleme yaparsak kisi kendi acip oyun aldigi bir hesabi sattıktan sonra calinmis gibi sony ile iletişime gecip geri alabilir bu durumdada normalde masum olan hesabi satan kisi icin ban riski olusturuyor.
  • iyi günler, ps4 hesabının e posta adresini değiştirirsem oyunlar kaybolur mu?

  • Hayır kaybolmaz.
  • agahefendi10 A kullanıcısına yanıt

    Hocam, commodore64'te 4 mavi 1 kirmizi nokta (bandana) ile rambo oynayip sabahlamis biri olarak  Ben her turlu oynarim avengers i :) pc key olarak 50tl ye goruyorum.. ps4te o fiyata 1 sene sonra mi duser diye.. gfn den oynayim diye dusundum 

  • Farkettm ki biri benim hesabi calmis oyun oynuyor hic spider man oynamadim ama oynamis kupa bile almis 3 aydir dogru düzgün oyun oynamadim
  • O kadar berbat ki yapım maliyetini bile çıkaramayan bir oyun. PC için oyuncu kitlesinin %96'sını kaybetmiş, şu anda da 400-500 aktif oyuncu arasında geziyor. Ps ve xbox için de çok farklı değildir. 5-6 saat hikayesi var, sonrası raid-loot döngüsü. Yani almayın 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agahefendi10 -- 28 Ocak 2021; 22:55:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ps5 alamamama rağmen sırf Tomb raider ı kaçırmamak için PSN plus a üye oldum. ama web sitesinde Man eater ı ekledim diğer oyunu ekledim Tomb Raider a tıkladığımda link kırık diyor. Haydaa kaçırmak da istemiyorum oyunu nasıl alcaz?

  • şopen27 kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam genel bir sorun. Herkesde oynanmamış oyunları oynanmış gösteriyor.
  • Arkadaş bu kardeşlik konusunda millet oyunları yiyor mu napıyor hesaplar dönüşüme girmiyor. Ben kendi başıma kaç hesap alıp sattım sattıklarım içinde ilanını açan görmedim. Ya artık dönüşüme sokulması şartıyla bedava vericem ya da sadece 2015 öncesine satıcam bu nedir ya iyice bozmayı bırak mahvoldu kardeşlik işi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fcaglayan kullanıcısına yanıt

    PSN’in PS App adında mobil uygulaması var, cepten onu indirip uygulama içinden eklemeyi deneyebilirsin  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arkadiusz Milik

    Arkadaş bu kardeşlik konusunda millet oyunları yiyor mu napıyor hesaplar dönüşüme girmiyor. Ben kendi başıma kaç hesap alıp sattım sattıklarım içinde ilanını açan görmedim. Ya artık dönüşüme sokulması şartıyla bedava vericem ya da sadece 2015 öncesine satıcam bu nedir ya iyice bozmayı bırak mahvoldu kardeşlik işi.

    Aynen öyle hocam kardeslik isi zıvanadan çıktı... adamlar bence oynamak için değilde yatırım amaçlı oyun aliyor. Aldığı fiyatin kat kat üstüne satıyorlar fiyati. Adam psn de bedava verilen oyuna bir ton para istiyor. Kimisi oyunun tek hakkına mağaza fiyati kadar fiyat istiyor. Artık eski tadı yok konunun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premiumbeyin -- 30 Ocak 2021; 19:34:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama FIFA 21 167 liraya düşmüş.
  • Neden bu kadar sessizlik..?

  • adanaliboy kullanıcısına yanıt
    Müdür herkesin herşeyden hevesi kaçtı galiba, haksızda değil aslında insanlar fiyatlar malum uçuk indirim oluyor saçma sapan oyunlar giriyor(göreceli tabiki bu) bende ara ara kontrol ediyorum ama ses seda yok pek :)
  • doğru düzgün indirim yok ya Fifa dan başka güzel indirim olmuyor

  • Ruskkoff R kullanıcısına yanıt

    Hakkin var hocam.. Isin vahameti fifa21 indirimi bile tek gonderide kaldi forumda   Valla beni bir suredir GFN oyaliyor.. Aslinda psdeals te indirim bekledigim bir ps4 oyun listesi var ama hareket yok tabii.. Epic kuponla mortal shell ve desperados aldim onlari oynuyorum.. Sony den gamepass e karsi bir hamle bekliyordum yilbasinda.. O da olmadi hala.. Aslinda burada itibarli bir grup kurulsa bu gecis donemi gfn ile ortak oyunlarla gecirilebilir.. Ben tercihen ps4 versiyonu almak isterim ama oyle firsatlar oluyor ki degerlendirmek lazim.. Ara ara bakiyorum da en az %80 indirim gorurse makul bir rakami gormus oluyor..

  • adanaliboy kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle hocam bizlere en az %60-70 indirim olacakki makul rakamlara birşeyler alabilelim. Bahsettiğiniz gfn geforce now mı hocam kusura bakmayın çok bilgili değilim o konuda.
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    Bu sene sözde almayacaktım ama yine dayana madım ve aldım.

    Bu Fifa başka bir bağımlılık..
  • Ruskkoff R kullanıcısına yanıt

    aynen hocam , geforce now.. Mutlaka bakmanizi oneririm.. Sure kisitlamali ucretsiz uyeligi var ve ozellikle steam epic gibi platformlarda zaman zaman 5tl 10tl ye dusen ve bedava verilen oyunlar icin ucuz yollu bir cozum oldu benim icin..

  • 
Sayfa: önceki 30773078307930803081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.