Şimdi Ara

PlayStation Gold Wireless Stereo Headset - Jet Black

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Edirne İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 PlayStation Gold Wireless Stereo Headset - Jet Black
    Ürün yurtdışından alınmıştır denenip kutusuna koyulmuştur ihtiyacım olmayacağını düşüdüğümden dolayı satılıktır Bilgisayar ve playstation3/4 7+1 surround ses desteği ile oyun veya filmde çevreyi rahatsız etmeden çevresel ses desteğine kavuşabilirsiniz



    SONY PS4 Wireless Stereo Headset

    PlayStation® Gold Wireless Headset verisonuyla aynıdır.Dış kutu logosu farklıdır. Oyun modları ile oyun deneyiminizi yükseltmek, inanılmaz bir derinlik ve ses netliği sunar ® . Gizli gürültü giderici mikrofon, yüksek sadakat 7.1 sanal surround ses, Eğer hareket halindeyken, 3.5mm ses kablosu aracılığıyla favori mobil cihazınızla kulaklık kullanmak ya da sonraki tura kadar dahil seyahat çantası içine katlayın.
    Oyuncular için bir Kulaklık

    Çarpıcı 7.1 sanal surround ses uyarıları sessiz fısıltı ve gizli gürültü iptal mikrofon aracılığıyla arkadaşlarınızla sohbet etmek büyük bom her şeyi yaşayın.


    PlayStation tarafından geliştirilen ®

    Kulaklık Companion App sayesinde, PlayStation için özel olarak oluşturulan özel oyun modları indirmek ® özellikle sizin sevdiğiniz oyunlarda ses geliştirmek için ayarlanmış olan geliştiriciler tarafından.
    Şık Konfor

    Saatlerce keyfini rahatlık içine kayma ve bir göz her yerde alabilir. Dahası şey daha fazla stil için çıkarılabilir kapaklarıyla dışarı takas görünümünü özelleştirmek.


    Uyarlanabilir Ses

    Lütfen PS4 ™, PS3 ™ ve ev bilgisayarınıza kablosuz olarak bağlanmak, ya da dahil 3.5mm ses kablosu ile PS Vita sistemi veya diğer mobil cihaza bağlanmak ve sizinle ses almak.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 230 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Edirne Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Hayırlı akşamlar hocam.Kulaklık duruyormu halen sizde?
  • İyi akşamlar kulaklık mevcutmu halen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.