Şimdi Ara

PlayStation Cafe İçin Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. PlayStation cafe açmayı düşünüyorum. PlayStation olsun oyun olsun vs bilen biriyim hatta endanozya psn plus alanlardan biriyim:) Yani oyun kol ps4 ucuza mal edilecekse o ben olabilirim sizler gibi:) 10 makina düşünüyorum açıkçası ve mekan çift cephe 4 yol ağzı. İstanbul Kartal cevizlide. Cevrede ps4 kafe yok . Sizce ne gibi hesap kitap yapılmalı ise girmeden neleri hesaplamaliyim. Düşüncem şu en kötü baktim iş yapmıyor kurtarmıyor ürünleri satmak. Zaten forumdan vs 2.el olarak alicam. Hatta 1 tane 4k tv ps4 pro alip saatini digerinden bi tik fazla yapmak istiyorum.. Belki bitane gitar hero için bi alan yapabilirim. Merak ettiğim su sizin oralarda fiyatları nedir saatlik? PC eklemeyi düşünmuyorum. İsim olarak birşey düşünmedim. Mesela makina başı 4 kol olsa sizce yeterli mi . Fikirlerinizi bekliyorum. Çok büyük beklentim yok zengin olayım vs. Ama başkasinin yaninda köle gibi çalışmaktansa ayni paralara kendi işimi yapma taraftarıym.







  • Tavsiyem ps4 cafelere git gözlem yap bir taneye değil fazlaya bak insanlar neden mutlu neden rahatsız hemen göze çarpar zaten hangi iş olursa olsun en iyisini yaparsanız iyi paralar kazanırsınız yani olay müşteriyi memnun etmekte.
  • Yani artık Ps ve internet cafe mi kaldı arkadaş. Yani parası olan için açmakta bir şey yok, zamanında ben de düşündüm.

    Ama düşüneceğin en önemli ama en önemli nokta lokasyon. Burada bizim evin arkasında hemen lise var, onun 15 metre aşağısında hemen karşı caddede 3 tane internet kafe var.

    Bu lisenin 100 metre ilerisinde de 2 okul daha var. Bunlara rağmen ikisi kapandı biri de devretmeye çalışıyor.

    Ama Antalya'da mesela bir yer var çarşının göbeği. Üçkapılar'dan Antalya 2000'e doğru giderken dershaneler etüd merkezlerinin olduğu bölgedeki internet ve ps kafeler çok iyi işliyor.

    Senin bulacağın yer böyle bir yer olmalı çarşıda ve etüd merkezi dershane ve bununla birlikte okul çevresi. Bu üçünün olduğu yere yaparsan anca işler.

    Öyle kuş uçmaz kervan yürümez bir yere açarsan, dükkan kirasını çıkarırsan öp başına koy.




  • Civarında lise, üniversite var mı bence en önemlisi bu.
  • Millet pes 2013 de takıldı kaldı eskiden bizim üninin orası full olurdu şimdi kimse yok bizim insanımız yeniliklere kapalı. Ama üniversitenin iç kantininde ps2 var 2 tane orada kuyruk oluyor hala win eleven 8 9.5 falan oynuyor millet fiyatta önemli tabi ps2 saati düşük.
  • Daha düşük fiyattan dediğim gibi ps2 falan koyabilirsin bütçesi olmayanlar ondan oynayabilir zaten herkes yeniliklere kapalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.