Şimdi Ara

PlayStation Büyük Yılbaşı İndirimleri Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony Eurasia, PlayStation konsol paketleri ve oyunlarda büyük yılbaşı indirimlerinin başladığını duyurdu. PlayStation 4 Pro, PlayStation 4 1 TB FIFA 19 paketi ve PlayStation VR paketlerinde büyük fiyat indirimleri oyuncuları bekliyor.

    3 Ocak tarihine kadar sürecek olan yılbaşı indirimleri çerçevesinde PlayStation 4 Pro’nun fiyatı 3699 TL’den 2799 TL’ye düşüyor. Futbol hayranları içinse bünyesinde bu sene Şampiyonlar Ligi modunu da barındıran FIFA 19’un yer aldığı PlayStation 4 1 TB FIFA 19 paketi ise 2999 TL’den 2199 TL’ye iniyor.
     
    Oyunların dünyasına girmenizi sağlayan PlayStation VR ile henüz tanışmamış olanlar için de PS VR sahibi olmanın tam zamanı. İçerisinde PS VR, PS Camera ve PS VR Worlds oyunlarını barındıran PlayStation VR paketi ise 2699 TL’den indirim süresi boyunca 1799 TL’ye iniyor.

    Bu indirimlere ek olarak oyunların fiyatları da yılbaşı indirimleri kapsamında indirime giriyor.
    Marvel’s Spider-Man, God of War, Detroit: Become Human ve Gran Turismo Sport oyunları 3 Ocak tarihine kadar kampanyalı fiyatlarla satılacak. Ayrıca Sony Eurasia’nın dağıtımını gerçekleştirdiği NBA 2K19, WWE 2K19, GTA V, NBA 2K Playgrounds 2 ve L.A. Noire oyunları da 11 Ocak tarihine kadar indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini alacak.
     
    Yılbaşı indirimleri kapsamında indirimli fiyatlarıyla satışa sunulan oyunlar:

    * Marvel’s Spider-Man 249 TL
    * God of War 199 TL
    * Detroit: Become Human 139 TL
    * Gran Turismo Sport 139 TL

    * NBA 2K19 249 TL
    * WWE 2K19 219 TL
    * GTA V 169 TL
    * NBA 2K Playgrounds 2 149 TL
    * L.A. Noire 99 TL
     
    basın bülteni
     
     




  • Hayaller Yıl Başı İndirimi gerçekler Bunun Başı Bindirimi :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bazı oyunlar basın bülteninde yayınlanan fiyatlardan daha ucuz. Ben Teknosa’dan GoW 140?, Detroit 120?, Spider-Man 200? aldım. Merak ettiğiniz diğer oyunların fiyatını öğrenmek için mağazayı arayıp bilgi alabiliyorsunuz. İnternette bu fiyatlar görünmüyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bence indirmemişler kaldırmışlar bekliyorlar...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Vatandaş Amazon.com'dan hem gümrüklü hem KDV'li 1400 TL'lere PS4 Slim 1TB getiritti. Nasıl oluyor ? Bu Amazon'nun karlı sattığı bu cihazları Türkiyede hiç olmazsa 1550 TL civarı satılamıyor ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Benim anlamadığım Pro nasıl oluyorda 3700 TL oluyor.Bu cihaz yurtdışında 350 dolara rahatlıkla bulunuyor.. Hadi ilk çıkış fiyatı olan 400 $ diyelim.. Şuan dolar 5 TL küsür. 5 TL ile 400'ü çarpınca 2000 TL ediyor.. Hadi 5 TL'nin küsüratıymış vergisiymiş derken taş çatlasın 2500 yapar..Bunlar kimi kandırıyor böyle..Şuanki standart fiyatı 2500 olmalıydı, İndirimlerdede 1500'ü görmeliydi..Zamanında 1700 TL'ye Pro almamış olsam, Şimdi asla bu fiyata Pro almazdım.Gider One X alırdım bari gerçekten güçlü bir donanım sahibi olurdum..Ki bence bu zamanda ara nesil konsol almak mantıklı değil artık, Grafikten çok çözünürlük olarak fark atıyorlar, Neslin sonuna geliyoruz. Çok pahallandılar, aradaki farka 10 tane falan oyun alınır, Tabiki bu kan emicilerden değil..
  • vay be 1600 tl ye almıştım Ps4 pro yu şimdi fiyata bak
  • yıl başı indirimi mi hani nerde ben goremiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Benim anlamadığım Pro nasıl oluyorda 3700 TL oluyor.Bu cihaz yurtdışında 350 dolara rahatlıkla bulunuyor.. Hadi ilk çıkış fiyatı olan 400 $ diyelim.. Şuan dolar 5 TL küsür. 5 TL ile 400'ü çarpınca 2000 TL ediyor.. Hadi 5 TL'nin küsüratıymış vergisiymiş derken taş çatlasın 2500 yapar..Bunlar kimi kandırıyor böyle..Şuanki standart fiyatı 2500 olmalıydı, İndirimlerdede 1500'ü görmeliydi..Zamanında 1700 TL'ye Pro almamış olsam, Şimdi asla bu fiyata Pro almazdım.Gider One X alırdım bari gerçekten güçlü bir donanım sahibi olurdum..Ki bence bu zamanda ara nesil konsol almak mantıklı değil artık, Grafikten çok çözünürlük olarak fark atıyorlar, Neslin sonuna geliyoruz. Çok pahallandılar, aradaki farka 10 tane falan oyun alınır, Tabiki bu kan emicilerden değil..
    Aman hocam ne yaptın şimdi senin Sony kıskandığını, kıskançlığından çatladığını söyleyenler falan olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalete bak. Adamların indirim diye sattıkları fiyat bile vergisi ıvırı zıvırı dahil edildiğinde yurt dışından 600 tl daha pahalıya geliyor. Oyunlar zaten ibretlik fiyatlara sahip yaklaşık bir haftadır amazon türkiye'de .çok daha ucuza bulmak mümkündü bu oyunları. Benim anlamadığım cidden bu fiyatttan bunlardan oyun ve konsol alan var mı ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gülmemiz felanmı gerekiyor espiriyi anlamadım

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • :D?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • gidin ikinci el alın korsan oynayın ya dolarcık firmaları ne zengin edip duruyorsunuz fiyatlara bak teknosada 139 olan god burda 199 tl yada yanlış mı yazdılar nedir


    şunun şurasında 2 yıl kalmış yeni nesil konsola gerçi 2 yıl içinde kesin olarak rahatlıkla söyleyebilirim dolay 8 net olur belki 10uda geçer sonuçta 2020 serv'in yüzüncü yılı o gün bu ülkeyi batıracaklar bu ülkenin başkanı bop eş başkanı iken kimse imkansız demesin arkasında 40 milyon zombi var

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bunlar sayesinde tövbe edecem Playstation'a. Yeni nesilde artık pc ve steam ikilisi ile devam ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu indirim değil resmen bindirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata

    vay be 1600 tl ye almıştım Ps4 pro yu şimdi fiyata bak <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/oha.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Aynen zamanında o fiyata almasaydım şimdi asla yanaşmazdım.
  • Indirime bak hey masallah.Pro copu 1600 den yukarisi etmez.
  • Beyler Ekim 2017'de 1TB PS4 Pro'yu Vatandan (düşünün vatandan yani) 1900TL ye almıştım. Artık buradan hesaplayın NEEEKADAR DA Büyük Yilbasi İndirimi :) O zamanlar dolar 3.70 idi :D Ciddi anlamda söylene söylene almıştım lan bu fiyatta aldım şunu ne enayilik ama hadi neyse RDR2 gelecek GoW gelecek Spider ve Detroit gelecek dedim kendimi avuttum :D
  • Playstation 4 pro ne zaman 3699 TL'ye satıldı?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu Rdr 2 denilen oyun sen kim oluyosunda ne indirim yapiyosun ne bişey.Ulan iyiki bir oyun yaptınız,helal olsun God of War a yılın oyunu seçildin ohhhh içimin yağları eridi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.