Toplamda 12.000 TL civarına geliyor Dipçe: Tabii o kadar takside normal bir faiz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başkut -- 18 Kasım 2020; 21:10:58 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Ben 25 Eylül de Dijital sipariş edenlerdenim benim ki gece parayı çekti sabaha karşı kargolandı yolda şu an hocam. Bu amazon neye göre kime göre kargo yapıyor karışık valla. |
İyi akşamlar kardeşler,arkadaşlar, Diskli versiyonu Almanya Amazon'dan almayı düşünüyorum . Çıplak konsol fiyatı olan 499€ üzerine vergi ve kargolama masrafı olarak ne kadar daha € ekleniyor ,ona göre bir hesaplama yapıp hesap bakiyemi güncelleyeceğim. Bilen var mıdır ? Teşekkürler. |
gezsinler bakalım |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 18 Kasım 2020; 22:16:37 > |
Konsolu satın almak için.İlla Turkcell hatta sahip olmamız mı, lazım?Sadece taksitli seçeneği sunsalar neyse de.Nakit peşin ödeyeceğiz.Birde operatör ayrımcılığı yapıyorlar ya. ... |
vergiyi düzeltmedilerse evet, düzelmişse €530 civarı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yarın stok bulursam mesela önce .fr'den alıp,sonra ,de'den bulursam .fr'yi iptal ettiğimde .de'deki siparişim tehlikeye girer mi acaba ? Tecrübesi olan arkadaşlar var mı ? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
istediğiniz miktarı düşürebilirsiniz sipariş tutarından |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |