Bu muymuş tarihin en ucuz konsolu? :D (Türkiye gerçekleri ver.69!) ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 16 Kasım 2020; 21:3:52 > |
Konuyu oku da yorum yap. Senin paran kuş yemi oldu diye bu ps5in tarihin en ucuz sony konsolu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revrains -- 17 Kasım 2020; 1:29:2 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
ben €400'ya italya'dan ilk nesil ps3 almıştım.tax free ile €335'ya düşünce logitech direksiyon pedal seti bedavaya gelmişti :) ps5 €500 avrupa'da.oyunlarsa vasat bir öğlen yemeği fiyatına.fark bu kadar azken enflasyona oranda hakkaten tarihin en ucuz konsoluna bile ulaşamayacak kadar fakirleştik.her ülke hakettiği gibi yönetilir.bu kafayla devam... |
Yanlış yere mesaj yazdınız. Burası çevremizi temiz tutalım köşesi değil, konu vergi ve gelir seviyesi hakkında. Kısaca tamamıyla devlet ile ilgili. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kişi kendinden bilir mış işi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ps4 399 dolar- Ps5 499 dolar (fark 100 dolar, suanki kur ile 775tl) Ps4'ü 2014te 1399tl'ye almıstım- ps5 8299 (fark 6900tl, suanki kur ile 890 dolar)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vb -- 17 Kasım 2020; 16:45:19 > |
ve greenball teşrif eder... |
Senin matematik bildiğini zannetmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.7ye razı değil miydik ki hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|