Şimdi Ara

PlayStation 5 STOK TAKİP VE BİLDİRİM (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.968
Cevap
737
Favori
1.521.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
169 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fujitora kullanıcısına yanıt

    "Grupta 2 tane alıp satacak olanlar"


    İki tarafı da takip eden birisi olarak bu bahsettiğiniz kısıma kendi adıma cevap vereyim de oluşturmaya çalıştığınız algıdan sıyrılayım.


    Dün akşam bu konudan gelen bildirimle Amazon üzerinden Playstation 5 siparişi verdim. Daha sonra ilk satın almamı peşin yaptığımdan dolayı siparişi iptal etme riskine girmeyerek farklı bir hesabı yeniden oluşturarak taksitli olarak almayı denedim ve ürünü ikinci seferde taksitli olarak aldım.


    Daha sonra insanların bilgi paylaşımında bulunduğu telegram grubunda iki adet almış olduğum ürünün bir tanesini MARKET(5999 TL) fiyatına ve sipariş iptal olmazsa talep eden birisine verebileceğimi söyledim.


    Ürünün üzerine fiyat ekleyip satmanın çok kolay olduğu bu günlerde sadece kendinizi savunma adına içerisinde fırsatçılık ve yanlış olmayan bir olayı yüzeysel ve farklı algı oluşturma için örnek olarak vermeniz gerçekten üzücü. Keşke grupta tarafımdan yazılan mesajı daha dikkatli okusaydınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RehadroN -- 16 Ekim 2021; 11:47:13 >
  • Dijital sürümü 6000’e alacağım yer var mı ? 10000 yazan uyanıklar dolu nette

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RehadroN kullanıcısına yanıt

    Ben gördüm o mesajınızı zaten. Ben aşırı tepki göstermedim buna fakat sizin harici başka 2 tane aldığını söyleyenlerde oldu. Ayrıca grupta olup aldığı gibi sarı sitelere koyanlarda oldu.


    Sadece adminin tutumu bana saçma geldi örnek olarak bu yazdıklarımı gösterdim. Alanlar bir daha almasın diye gruptan insan çıkarıyor bunu anlarım güzel bir hareket fakat kafasına göre çıkarıyor. Ben kendisine yazdım neden gruptan çıktım diye. Bana ps5 alanları çıkarıyorum sen de almışsın dedi. Yok dedim alamadım hatta grupta da alamadığımı da yazdığımı söyledim. Bana o kadar stok girdi nasıl alamadın diye yazıyor sonrasında. Alamayabilirim yani. Yetişemedim zaten bazı günlerde.

  • Birden fazla mı telegram grubu var?

  • A101 dijital sürümü 8.200'e satıyor. Bir de yüzde 2 indirim yapmışlar dalga geçer gibi. 

  • İzmir Balçova Kipa’da 4 adet CD Li versiyon mevcut isteyen arkadaşlara duyurulur

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NKTRDOADBH N kullanıcısına yanıt

    fiyat olarak ne kadar hocam?

  • Telegram olayı nedir, herhangi bir yere stoğa girmeden önce bilgisi falan mı geliyor yoksa habersiz gelen stoktan sonra görenler haber mi veriyor "x yere stok gelmiş" vs... gibisinden ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 16 Ekim 2021; 20:28:32 >
  • ekostros kullanıcısına yanıt

    İnsanlar takip ediyor bilgilerini paylaşıyor. Özel bir yerden el altından bilgi gelmiyor. Mesela dün amazon stok bilgisi bu konuya düştükten 5 dakika sonra geldi oraya. Ben buradan gelen bildirimle satın aldım.

  • telegram stok grubunu paylaşabilirmisiniz? dün bir tane vardı 500-1000küsür üyeliydi zannedersem. katıldım. stok durumunu sordum. sonra bir daha giremedim gruba. "bu grup erişilebilir değil" diyor. hangi telegram grubunu kullanıyor herkes?

  • nxplay kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğin grubu nazi subayı kırması bir arkadaş yönettiği için herhangi bir şey yazdığın anda engelleniyorsun. Muhtemelen sen de aynı kaderi paylaştın.

  • SteeLs kullanıcısına yanıt

    neymiş bu aşağılık kompleksli insanın derdi? yaptığım tek şey katıldıktan sonra "iyi günler, stoklarda herhangi bir yerde digital sürüm varmı" yazmaktı

  • Bekirin kullanıcısına yanıt

    163 sayfa ne konuşulmuş burda? sadece stok paylaşımı mı? hapise de giriyomu burda sayfada yazı yazan

  • nxplay kullanıcısına yanıt

    Adam alamadığım konsolu almışsın diye söyleyip gruptan çıkardı. Bir de o kadar stok girdi nasıl alamadın diye mesaj atıyor. Söylüyorum sonra geri dönüş bile yapmıyor. 

  • Telegram bilgisi yazmak buraya yasak, bilgi vermek isteyen de özelden yazsın. İnsanlar ve ben dahil sayfayı stok sayfası İçin konuyu bildirimleri açtım ama 50 sayfa telegram linki dilenenlerle dolu. Sayfayı meşgul etmeyin abi ya valla cıldırıcacağım artık, stok dışı yoksa yazmayın su konuya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 17 Ekim 2021; 1:52:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teen wolf kullanıcısına yanıt

    Hayır, arayıp bir kod verdiler o kod ile 1 liraya bir tane daha kol aldım.

  • Arkadaşlar daha stoklara gelecek mi ? Bilen varsa bilgi verirse sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.