Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PLAYSTATİON 5 SLIM FULL KUTU Satın Al 17 Haziran 2025 23:10 1 1 PLAYSTATİON 5 SLIM FULL KUTU Ampagrostan 02.01.2025 tarihinde satın aldım faturası mevcut ithalatçı garantili garanti belgesi var kutu içeriği tamdır cihaz sıfır ayarında tertemiz kolda joistick yükseltici kullandığım için joistick kısmında ezilme yapmış fotoğraflarını koydum yükselticileri ile vereceğim ben o şekil kullanıyorum başkada hiçbir sorunu yoktur iş dolayısıyla oynamaya pek fırsat bulamadığım için satıyorum fiyatı uygun yazacağım o yüzden son fiyat. yüz yüze teslim ederimSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 17000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Ocak 2027 Satıldığı Şehir : İstanbul, Şile Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] PLAYSTATİON 5 SLIM FULL KUTU Asus vg258qr 24.5" 165hz 0.5 ms gsync/freesync Patriot Viper 4400mhz 2x8 gb ram
Satıldı < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] PLAYSTATİON 5 SLIM FULL KUTU Asus vg258qr 24.5" 165hz 0.5 ms gsync/freesync Patriot Viper 4400mhz 2x8 gb ram