Şimdi Ara

PlayStation 5 Pro'nun detayları ortaya çıktı: PS5'ten iki kat güçlü olacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
10.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
31 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fake habere ilk kim atlar, tabiki Xbox fanboylar ...   

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Konsol almanın da bir önemi kalmadı. Bir telefonun 5 modeli gibi konsol çıkartmaya başladılar. Bu gidişle gamepadin olmadığı bir konsol çıkar.

Yatacak yerleri yok ulan. For the players ama sorsan. Daha baştan tam 4K gücünde 60 FPS gücünde konsol yapabileceklerken neden yapsınlar ki. Fanboylar el cüzdanda bekliyor nasılsa.

PS5 piyo pese5'ten iki kat güçyü. Başladık yine most pavırful anbelivibıl pavır more pavır oh aman şurama da pavır ay gattı pavır. Çakal sürüsü sizi. Daha dolby vision getirmeye acizsin dolby atmos yapmaya acizsin vrr'a bile acizsin 2 senedir didiniyorsun getirecem diye. Cihazın desteklediği tek multi kanal tekniği 20 yirrrmi senelik lpcm. PCde uçup kaçtığımız DL2, CP2077 oyunlarda kendi rezilliğinde boğuldun. Fanboyların bile "optimizasyon konsolda olur esas yeaaa" derken 180 derece dönüp "yeaa optimizasyon yapamıyorlar yeaa" dansözlüğüne döndü. Birden yapımcı suçlu oldu. Dandik konsolun suçu yok çünkü. Ne oldu optimizasyon özürlü PC'lerde uçup kaçıyoruz bu oyunlarda ya? Yetmedi kendi exclusivelerini aptal aptal hatalarla yarım yamalak şekilde çıkarıp paraları söğüşledin.

2 kat güçlü. He güçlü ok. Napacan most pavırful konsolu yine lpcm garabeti ile mi getirecen vision atmos olmadan. Palyaço ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Mart 2022; 16:33:35 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||

• Bende Xbox Series X ve Playstation 5 var, Playstation sadece bir kaç tane özel oyunu için alınır ve Xbox a göre bir artısı yok. Ben konsolun bana verdiği donanım kadar hizmete de bakarım, ikiside donanım olarak yakın konsollar olduğu için Xbox GamePass ile Xbox konsolları bir adım öne geçiyor. Gamepass gibi kendi özel oyunlarını ücretsiz yapmasını geçtim PS daha kendi oyunlarına bile indirim yapmaktan aciz.
    Not: Playstation özel oyunları dışında PS oynamıyorum, gerçekten Xbox a göre bir artısını göremedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ps5 alanların kazıklanmış olması  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 23 Mart 2022; 16:55:43 >

• SSD'ye abanıp dururlar... 2 kat hızlı 440gb SSD.

• sony tv lerine bakarak konsola bakış açısını anlayabiliriz. Adamlar para göz başka açıklaması yok. Günümüzde 4k tv neredeyse her evde var iken, 4k 60 fps veremeyen konsol çıkardırlar. Vrr ‘ı hala bekliyoruz. bugün gelen update baktım bir şey yok, gerçekten acınası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu haberi yaptırmak SONY için PR açısından kötü ama devir ne olursa olsun reklam olur mantığıyla ilerlediği için biz sövdüğümüzle kalacağız.

PS5'in tam kapasite kullanımını gördükten sonra fakat bu noktaya gelmemişken bu haberin duyulması insanları sinirlendirir.

Sen cihazı ilk alanlardan olmak istiyorsun çıkışında oyun az yine alıyor masana koyuyorsun ama hususi oyunlar 1-1.5 yıl sonra çıkmaya başlıyor eee ne anladım ben bu alışverişten.
    Tam cihaza özel oyunlar çıkıyor elindeki cihazın beklerken eskidi gitti, yeni şeyler yine ballandıra ballandıra gerçeklerden uzak anlatılır yeni cihaza yönlendirir beklenti oluştururlar. :)))))

• Yeğenim Almanya da 3 aydır Ps5 bekliyor Mediamarkt dan hala gelmedi amazon.de saturn de yok. Hatta tahmini teslim tarihi 2022 yazıyor ay belli değil. Dedim İptal et bari. Ben Ps5 pro fikrine ta ilk başından olabilir diyordum Sony den ps4 pro da kazık yedim bari ps5 de olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 23 Mart 2022; 17:16:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • According to RedGamingTech, Sony is planning to overhaul the PlayStation 5 family with the PS5 Pro, although not for a while yet. Specifically, the YouTuber asserts that the PS5 Pro will not debut until late 2023 at the earliest. Apparently, Sony may be considering 2024 as a release year for the PS5 Pro too, the PS5's fourth anniversary.

Kaynaktan özet çeviri: bir YouTuber’a göre en erken 2023’ün sonunda çıkabilirmiş, 2024’de de Sony ps5’in 4.doğum günü olduğundan Sony ps5’in 4.doğum gününü kutlamak için çıkarmayı düşünebilirmiş.

Kesinlik yok.

Haberde yapılan çeviri:

Yayınlanan yeni raporlara göre PS5 oyun konsolunun yeni yeni versiyonu PlayStation 5 Pro, 2023'ün sonlarında veya 2024'ün başlarında satışa çıkacak.

Yorum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KemalSanlii -- 23 Mart 2022; 17:27:47 >
  • quote:

PlayStation 5 Pro, 2023'ün sonlarında veya 2024'ün başlarında satışa çıkacak.

En sonda ise;
    quote:

PlayStation 5 Pro'nun duyurusunun 2024 yılında yapılması bekleniyor.

Duyuru 2024 te yapılır ise, ancak 2024 sonuna çıkar. 2023 sonunda çıkartıp, 2024'te duyururlar ise çok değişik bir iş yapmış olurlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.