Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!! (1149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TechVET Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
22.981
Cevap
440
Favori
1.170.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 11451146114711481149
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bize yansır mı acaba hocam bu indirimler, Amazon'da şuan Bilkom garantili cihaz 30k fiyatında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Intergalactic_1907 kullanıcısına yanıt

game of year; KCD2'nin üstüne basacağım mührümü.

Şu şekil basacam bende

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!

Umarım yansır hocam, Eğer ki bu indirimi fırsata çevirecek bazı Teknoloji firmaları da olabilir ama emin değilim. Bir öğrenelim ne kadar bir indirim olacak hangi bölgelerde buna ayak uyduracak daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. :)

Bir de son zamanlarda gümrükte çok fazla kontrole başladılar, direk faturayı isteyip 400 Euro üstü bişey aldın mı diye bakıyorlar… artık o riski de alırız napalım…

tutmayacağını bile bile dolarları yakıyorlar. ne horizonmuş arkadaş god of war last of usa bile yapsan tutar. en olmayacak ip'e yapıyorlar hala servis tabanlı oyundan para kazanacaklarını düşünüyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Sony 55XE9305, Sony DA2400ES AVR, Jamo A 102 HCS 5 Hoparlor, PS5, Sony 7.1 Kablosuz Kulaklık, Pentax K10D DSLR + Pentax-FA SMC 50 mm f/1.4 + Tamron 17-50 mm f/2.8, iPhone 14 Pro Max Siyah, iPad Pro 256GB Siyah Wifi
  • Coimbra kullanıcısına yanıt
    Herman hulst denen iş bilmez, beceriksiz, sıfatsızın eseri hep bunlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: etokel

Haklısın zaten gelen de RDR2 değilmiş 😵‍💫
    Ha sen rdr 2 sandın 😬

Asya pazarında mobil oyun sektörünün ve mmo'ların ne kadar popüler olduğunu göz ardı etmemek gerek.NCsoft bu alanda en ünlü stüdyolardan birisi.Mobile gelecek bu oyun asya pazarında yüzde yüz tutacaktır. Mobil pazardan bahsediyoruz asya pazarını domine ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Above x Beyond -- 14 Kasım 2025; 18:48:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Above x Beyond

KCD2 çok çok iyi oyun, 100 saatim vardı bitirdiğimde ama Ghost of Yotei varken başka yere oy çıkmaz bu sene benden ya (E33 Türkçe güncellemesini beklediğimden henüz oynamadım)
    Çok kafa kafaya bende de ama hikayesiyle KCD 2 önde Yotei’e göre, normalde böyle 3.parti oyunla, Playstation exclusive i aynı derecede seversem pozitif ayrımcılık yapıp Playstation exclusive’i desteklerim TGA törenlerinde; Rdr 2 ye karşı God of War’u destekledim, Elden Ring’e karşı Ragnarok’u desteklediğim gibi 😁 ancak burada harbiden inanılmaz keyif aldım KCD2’nin hikayesinden ya, yani o geçirdiğim 100 küsur saate ihanet edemem.🫡
    E33 te çok iyi oyun ,platinledim ama benim için Death Stranding 2’nin arkasında 4.sırada kalır. Hatta Cronos’u bile önüne koyabilirim ama sırf o her gün dinlediğim müzikleri sayesinde önünde. Tabi Goty’nin en büyük adayı 33 olacak, millet aşırı sevdi.

Ödülü de geçen yılın kazananı Sebastian reis verecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 14 Kasım 2025; 21:59:2 >

• Koreli bir haber makalesine göre Horizon serisinin satışları 40 milyon adede ulaştı.!

NCsoft, daha önce yayınlanmamış yeni oyunu 'Horizon Steel Frontiers'ı (bundan sonra Horizon olarak anılacaktır) 13-16'sı arasında Busan'daki BEXCO'da düzenlenen 'G-Star 2025' oyun sergisinde tanıttı. Bu, dünya çapında 40 milyon kopya satan açık dünya aksiyon macera oyunu 'Horizon' serisine dayanan, mobil cihazlarda keyifle oynanmak üzere geliştirilen bir MMORPG. Bu yeni oyun, üçüncü çeyrek kazanç konferans görüşmesinde Eş CEO Park Byung-moo tarafından övüldü ve "Ayakta alkışlandı." dedi. Hatta 13'ünde NCsoft'un açılış konuşmasının ana konusu olarak merakla beklenen bir oyun olarak dikkat çekmişti.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!
    PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!네이트 뉴스
    [지스타2025] 이성구 '호라이즌' 총괄 "의심하는 시선 인정…게임으로 보여드리겠다" : 네이트 뉴스
    https://news.nate.com/view/20251114n24265?mid=n0105

Çok benzer hislere sahibim hocam. Tek fark; 1. parti Sony oyunları, bilinçli bi pozitif ayrımcılıktan ziyade en üst düzey 3. parti oyunlardan daha akıcı, sürükleyici ve eğlenceli hissettiriyor bana. (Aynı seviyede hissettiren sadece GTA ve RDR serileri oluyor) Sebebini tam olarak kestiremesem de 99'da PS1 ile başlayıp tüm jenerasyonlarda bu platformun oyunlarıyla büyümüş olmamın etkisi vardır muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Above x Beyond -- 14 Kasım 2025; 21:29:38 >
  • Above x Beyond kullanıcısına yanıt

Sony oyunları, sinematik - hardcore deneyim anlamında çok ayrı bir yerde hocam. Bu konuda, Uncharted 2 ve özellikle TLOU 1'den beri, üzerine koyarak ilerliyorlar.

Orijinalden alıntı: Above x Beyond

Çok benzer hislere sahibim hocam. Tek fark; 1. parti Sony oyunları, bilinçli bi pozitif ayrımcılıktan ziyade en üst düzey 3. parti oyunlardan daha akıcı, sürükleyici ve eğlenceli hissettiriyor bana. (Aynı seviyede hissettiren sadece GTA ve RDR serileri oluyor) Sebebini tam olarak kestiremesem de 99'da PS1 ile başlayıp tüm jenerasyonlarda bu platformun oyunlarıyla büyümüş olmamın etkisi vardır muhtemelen.
    Aynen öyle Sony AAA single player oyunlarının seviyesinde istikrarlı şekilde tek oyun yapan 3.parti firma Rockstar dır. Bunu geçenlerde bir videoda Enis Kirazoğlu da söyledi, gerçi o Naughty Dog için söyledi iki zirve stüdyo diye. Santa Monica ve Insomniacta öyle. Yotei ile Sucker Punch ta az bütçeyle kendini ispatladı bana göre. Zaten bu kaliteyi her sene Goty adayı çıkararak gösteriyorlar 👌

• Call of Duty Black Ops 7 bu kadar kötü mü? Oynayanlar var mı.

opencritic
    Call of Duty: Black Ops 7 Reviews
    https://opencritic.com/game/19132/call-of-duty-black-ops-7

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Call of Duty Black Ops 7 bu kadar kötü mü? Oynayanlar var mı.

opencritic
    Call of Duty: Black Ops 7 Reviews
    https://opencritic.com/game/19132/call-of-duty-black-ops-7
    Hikaye modu leş ötesiymiş. Millet X’te sövüp duruyordu.Oyun pause olmuyormuş ve checkpoint yok diyorlar. BF6 varken bunun yüzüne bakmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 14 Kasım 2025; 23:21:35 >

Bende X'te gördüm hocam da çok dalga geçiliyor hikaye modunu yerden yere vuran çok baya. Yazık etmişler resmen.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.