Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!! (1147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tiger25ist , tiger25ist Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22.981
Cevap
440
Favori
1.170.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 11451146114711481149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Valla hocam ne desem bilemedim. Mobile pazarını zaten yokluyorlardı. Oradan da getirisi olsun diye eğer ki bu kazançlar Hikaye tabanlı oyunları daha da iyi hale getirecekse bir sorun yok. Ama kendi single oyunları için bir tehlike arz ediyorsa karşı olurum bu durumda. :) Hermen Hulst ile bir türlü yıldızım barışmadı aynı Jim Ryan'da olduğu gibi. Bu adamların yöneticilik veya yönetme vasıflarının az veya hiç olmadığını düşünüyorum. Ha Hermen Hulst Guerrilla'da güzel işler yapmış olabilir ama bu kadar. :)

Horizon 3 tüm sınırları zorlayacak gibi duruyor. DS2 ile zaten çıtayı bir hayli yukarıya taşıdılar. Decima Engine her daim gelişen bir Oyun motoru. Sony bu oyun motorunu diğer firmalarının da benimsemesi için orta yol bulmaları lazım. UE5'e hiç bulaşmadan ondan daha iyi optimizasyon açısından baş ağrıtmayacak motor var ellerinde.

Merakla bekliyorum 3. Oyunlarını bakalım final mi yapacaklar yine bir açık kapı mı bırakacaklar bekleyip görmek lazım. :)

Decima ve Naughty Dog’un oyun motoru Ue5’i sakız gibi çiğner tükürür , bunların gelişimleri her oyun üstüne koya koya gidiyor. Ue5 ise her oyunda tel tel dökülüyor.

3.oyun Aloy’un finali olur ama Horizon’u bitireceklerini sanmıyorum. Belki Kıyametin başladığı dönemlerde geçen daha medeniyet tam yıkılmadığı zamanlarda bir seri gelebilir ,modern silahlarla Killzone havasında geçen bir Horizon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 13 Kasım 2025; 11:29:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

2021'den beri mobil oyun işine gireceğiz diye her yatırımcı toplantısında söylediler ama bir türlü görememiştik.Sonunda duyurdukları iki oyun da gördük tam tahmin ettiğim gibi oldu. Ben bu oyunların ana single oyunları etkileyeceğini düşünmüyorum çünkü mobilde bilinen stüdyolara lisanslıyorlar onlar yapıyor.Asya pazarını düşündüğümüzde bu çok mantıklı bir hamle.Ana seriyi etkileyen şey ise ana stüdyolara live service yaptırmaları ki bu da gerçekleşiyor şuan.Guerilla'da horizon multiplayer yapıyor ve bu çok uzun bir süreç mutlaka horizon 3'ü etkileyecektir.Horizon vr,Horizon mobil mmo,Lego horizon,Horizon mp,Ana seri bir sürü spin off oldu seride.Bence bu fazlalığın serinin ağırlığını düşürdüğünün farkında değiller çok hızlı gidiyorlar.Mobil mantıklı bir hamle evet ama aynı anda iki live service oyun ne kadar mantıklı onu bilemedim.

• entwined E kullanıcısına yanıt

Mobil'e sağlam giriş yapıyorlar bu arada her iki duyuruda güzel geldi gözüme. Hele ki Horizon MMORPG'si grafiksel anlamda sırıtmayacağını da görüyoruz. Tabi önemli olan içerik ve uzun bir yol haritalarının olması. Bir şeyler ile desteklenmez ise oyuncu kitlesinin azalacağını da düşünüyorum. Daha öncesinde bir çok örnekleri var heba olan yapımlar da mevcut.

Umarım Markaya zarar vermez bu kadar çok Horizon olması. Laşkalaşmaya başladığı an ciddiyetini kaybedebiliyor. Benim heyecanla beklediğim Horizon 3 oyunu var. Umarım yakında Teaser ile duyurusu yapılır. :)

ND'nin motoru da çok sağlam bazen TLOUP2 ile yaptıklarını görünce. Birde Intergalactic'de ki seviye farkı tamamen hissedilir durumda. Önümüzde ki Yıl ND Intergalactic ile şov yapacağını düşünüyorum. Kısa bir gameplay hem oyunun mekaniğini hem de ortamını bizlere gösterme açısından. 2026'da oyuncuların şaşıracağı çok an olacağını düşünüyorum. :)

Dediğiniz kavramda bir Horizon oyunu gelirse hiç hayır demem şahsen. O dönemi anlatacak ellerinde güzel bir hikayesi olur hemde tanıklık etme açısından oyuncuların farklı bir şekilde yaklaşımı olur. Bende seriyi hemen bitireceklerini sanmıyorum ama bakalım.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!

(Üzgün ve mahcup köpek.jpg)

Maalesef hocam ama Yakın bir zamanda birden fazla oyun üzerinde çalıştıklarını aralarında remastered oyunda olduğu hakkında bir haber vardı. Hangi oyun veya oyunlar olduğu belli değil. Umarım RDR2 için bir güncelleme çalışmasıdır.

Katılıyorum ben mobil pazara giriş yapmalarının şirket açısından çok mantıklı olduğunu düşünüyodum zaten.Mobilde fazla oynamıyorum ama indirip bakacağım oyunlara.

• Mobilde hayatta 3D oyun falan oynamam. Şöyle mario tarzı 2D oyun olursa belki oynarım. Bir tane Sackboy 2D oyunu vardı mobilde Playstation’ın onu baya oynamıştım, bir de Uncharted vardı hazine bulduğun 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 13 Kasım 2025; 15:14:33 >
  • 80 Euro 3.935,39 ₺ standart oyun fiyatı artık 4k

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu Rockstar adamı kanser eder ya PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!  Nerede RDR 2 next gen güncellemesi PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Önümüzdeki hafta Black Friday indirimlerinde Ps5 Pro Avrupada ve diğer bölgelerde indirime girecek. (Türkiye belli değil) Gta 6 , Wolverine , Intergalactic gibi başyapıtları en iyi platformda oynamak isteyenlere duyurulur. 🚨

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • Intergalactic_1907 kullanıcısına yanıt

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!! PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!! PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fena satacak öyle böyle değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.