Şimdi Ara

Playstation 5 özellikleri aklınızı kaçırtacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
5.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: choyrn

    400 dolara konsol devrinin kapanması lazım hocam cihaz güçlü olsun 700-800 dolardan çıksın yoksa yine ps4 pro gibi ara konsollar görürüz.Her yıl çıkan cep telefonlarının bile fiyatı 1000 doları aştı,7-8 yılda bir çıkan konsollar için 400 dolar çok düşük bir rakam.
    Hocam haklisiniz bir yandan . Öte ki yandan konsol üreticilerinin ilk amacı konsolu eve sokmak bence. Böyle olması icin de bi miktar ucuz olmalı diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çığır açacak değerler fakat birde ps4 e oyun üreten oyun üreticileri keşke hepsi 60 fps üzerinde sabitli oyun yapsa. Ulan need for speed oynarken sürekli 30 fps oynamaktan, rainbow six i 30 fps oynamaktan sıkıldım bu oyun üreticileri 60 fps üzerine ayarlamadığı sürece bu değerlerle ps5 bile tam potansiyel kullanılamaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle çıkarsa uzun süre gam yemez fakat çok uçuk specler fiyat konsol mantığına çok ters düşer
  • Ne zaman çıkar tam belli değil sanırım halen. Yaza kadar konsol almak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geliştirici kiti olmasından dolayı böyle yüksek donanımlara sahip olabilir. Hatırladığım kadarıyla bu neslin geliştirici kiti piyasaya sürülenden biraz daha güçlüydü.

    Bence 16gb ramli, 1tb depolama, 6/12 threadli cpu ve rx580 civarı(belki 590) güçte bir gpu kombinasyonuna sahip apu ile gelebilir.

    Tahminimce 499 veya 549 dolardan çıkış yapar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AwerlawK -- 1 Mart 2019; 0:30:21 >
  • Bu özelliklerle çıkarsa fiyatı uçuk olur. Konsolun olayı makine ucuz oyun pahalıdır,upgrade gerekmez tvne takar senelerce oynarsın. Bu kadar güçlü bir konsol yaparlarsa 2000-2500tlye satmaları imkansız. Ancak orta/üst düzey bir bilgisayar parasına satarlar ki bu da kimsenin işine gelmez. Oyunlar zaten makineye göre yapılıyor,özelliği deli gibi yükseltmeye gerek yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu özelliklerle cikmasi imkansız gibi bir sey

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps3 konsolu 600 dolara çıktığını unutmayın. ps4 modeli sony şirketinin bu güne kadar çıkardığı en kötü özelliklerdeki oyun konsoluydu. Fiyat ve özellik tahmini yaparken ps4 modelini baz almayın. ps5 daha uzun ömürlü planlanan bir konsol
  • Güncel ps4 pro fiyatı nedir arkadaslar?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sistem Tavsiyelerine hoşşgeldin.
  • vamp kullanıcısına yanıt
    Playstation 5 özellikleri aklınızı kaçırtacak
  • ps 5 in fiyatı ne olur diyor satış sayısı grafiği atıyosun alkolü azaltmalısın
  • 14 TFLOPS olması bir şey ifade etmiyor GPU gücü hiç bir zaman TFLOPS ile hesaplanmaz. Düz mantık gidersek 2080 Ti da 13.4 TFLOPS o zaman Vega 64 ile aynı performansa sahip?

    Şöyle acı gerçekleri de söylemez isem olmaz;

    400$ çıkış fiyatı olan PS4 proda ki GPU masaüstü olarak GTX780, düz PS4 ise HD6970 e eşit seviyede durum bu kadar vahim yani. Şimdi bu kadar vasat seviye gpu + 8GB ram + jaguar 8 core (FX8300 ayarı) dan sonra PS5 in ciddi ciddi VEGA 64, GDDR6 24GB ram ve Ryzen 1700 8/16 seviyesine çıkacağına inanan var mı? samimiyetimle soruyorum yani buna canı gönülden inanan var mı? ya kendinizi kandırıyorsunuz, hayal dünyasında yaşıyorsunuz yada farklı bir avuntu içindesiniz.

    He farz edelim bu şekilde çıkacak sadece şu 3 donanımın firmaya maliyeti milyonlarca alım yaptığı ve özel fiyat vs. üzerinden hesaplasak bile 600$ ın altına inmez totalde de her şeyiyle 750$ civarını bulur. Sadece firmaya maliyeti 750$ olan bir cihazın dağıtımı, aracısı, kar payı derken son kullanıcıya ulaştığı fiyat 1200-1300$. Şimdi bunun üstüne bir de TR ye gelirken eklenecek vergi + ithalatçı karı + üstüne mağaza karı al sana 10000 TL.

    1200$ lık 2080 Ti Türkiye de 9000-9500 e daha iyi modeller 10000+ ya satılıyor hesapla işte.

    Bu fiyatlara çok uçuk gözüyle bakıyorsan yukarıda yazdığım satıları tekrar oku. GTX780 ayarında ki çöp bir GPU ya 400$ fiyat çeken firma bu donanımlara ne kadar çeker




  • Her yeni konsol öncesi çıkan asparagas haberler dizisi başladı yine.
  • Ben onu bunu bilmem. 1750TL'ye son model konsol satışı yapılırken almayı isteyen alırdı. Şimdi olacak şey mi bu demenin alemi yok. 4K çalıştırıyor ama 30 fps, sanki gösteriş kartlarının bir farkı mı var DLSS rezaletinden sonra?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

    Ben onu bunu bilmem. 1750TL'ye son model konsol satışı yapılırken almayı isteyen alırdı. Şimdi olacak şey mi bu demenin alemi yok. 4K çalıştırıyor ama 30 fps, sanki gösteriş kartlarının bir farkı mı var DLSS rezaletinden sonra?
    4k yı kim çalıştırıyor ya hahahahahahah. Rdr2 yi kaç p oynatıyor ps4 pro haberin var mı ? 4k'ymış yersen 4k 1300p 1400p den. Upscale et 4k diye yedir. Donanım forumunda ki adam bile yiyor nasıl olsa.

    Texture'leri de kendin ayarla gösterme bile lafını dahi etme keriz çok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geliştiricisine kefil miyim, bana ne? Yapan yapar, yapamayanlar serbest piyasadan yakınır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

    Geliştiricisine kefil miyim, bana ne? Yapan yapar, yapamayanlar serbest piyasadan yakınır.
    Yalanı sahtekarlığı serbest piyasaya endeksledi adam ya kimlerle tartışıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 k tv uyumlu oluyor mu bu özelliklere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.