|
Euro 10TL olduğuna göre yurtdışında 700TL vergileri ekleyince 1.100TL çokta mantıksız gelmiyor. İnsan istiyor 70TL olsun herkes alsın ama maalesef doğduğun yer kaderinmiş. Umarım Güzel ülkemin makus ekonomi tarihi en kısa zamanda toparlanır.
|
Her gün 3 liralık keyif çayı parasını kenara atsanız bir senede bir kontrolcü alabilirsiniz
![]() |
Bana biraz abartı gibi geldi.. Bence bir keyif çayı için
|
Aslında şu kısmı hep kaçırıyoruz. 70 Euro yurt dışındaki satış fiyatına direkt vergi koyuyoruz. Ordaki fiyat zaten vergili fiyatı, niye vergisizmiş gibi hesaplıyoruzki? Ortalama %12-15 vergileri var onların da. Yani 60 euro üzerinden değerlendirmek lazım. Öyle olunca neredeyse 2 karı oluyor fiyat. Normalin yanından geçmiyoruz yani malesef.
|
Ps4'ü ilk gün 1399 TL ye almıştım. 1 nesil sonra aynı paraya yalnızca controller alınabiliyor |
2 sene sonra sadece kol 8299 lira olmazsa öpüp da başınıza koyun. |
Fiyat kol gibi.
|
Öncelikle şunu sormak istiyorum
Dolarla mı maaş alıyorsunuz ? Dolarla iş mi yapıyorsunuz ? E o zaman ? |
Bunlar herkesin alabileceği şeyler değil haddinizi bilin |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ps4 oyun alışverişlerim: iskender 86 Driveclub pri alındı; redow AC Unity sec alındı; ANIL007 the order sec alındı; classlord23 wolfenstein the old blood sec alındı; Toni-1903 wd sec alındı; Oliver-Queen nba 2k15 sec alındı; YusufKk469 gta5 plus sec hesap satıldı; hallos metro redux sec alındı; lucifer50 the order sec satıldı; bilalakman ac unity sec satıldı; LawlietRyuzaki the order sec ; lithium watch dogs sec satıldı ve daha fazlası takip edemedim artık :D
|